"Наркоманија Вука Манитога " поучна прича Играј за Живот дрога НЕ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kum mu je na najboljem mjestu gdje potvrdjuje svoju ideologiju , a uskoro ce da izadje.
Da, sve mislim ...

Nego, ti nikako da pročitaš pravilnik. Sad lepo da vidimo neki dokaz da je Vuk narkoman, recimo izvod iz evidencije takvih ili tako nešto ili treba tebi da verujemo onako na majke mi?

Da, sve mislim ...

Nego, ti nikako da pročitaš pravilnik. Sad lepo da vidimo neki dokaz da je Vuk narkoman, recimo izvod iz evidencije takvih ili tako nešto ili treba tebi da verujemo onako na majke mi?

Hajde procitaj ovu knjigu , to je metafora vidis li naslov i navodnike , ali u knjizi imaju dokazi da je posegnuo za lakim drogama , da je tokom sedamdesetih bio hipik ,.....

A sto se tice argumenata imam ih mali milion vise nego ti na svakom koraku .

Hajde procitaj ovu knjigu , to je metafora vidis li naslov i navodnike , ali u knjizi imaju dokazi da je posegnuo za lakim drogama , da je tokom sedamdesetih bio hipik ,.....

A sto se tice argumenata imam ih mali milion vise nego ti na svakom koraku .

Prdeo u vene i drogirao se :rotf::klap::rotf::klap::hahaha:

Poznajem Draskovica vrlo dobro,dugi niz godina i naravno,da je ovo glupost koju nema smisla komentarisati na bilo koji nacin.
Nesto slicno, je pretprosle godine poteklo iz kuhinje tadasnjeg g.s. SRS-a "*******og" Ace o Borisu Tadicu,jednostavno,novi,stari radikali ne mogu bez slicnih gluposti.

Inace,tema je prepisana sa foruma Samardzicevih "Pogleda".

Pre par nedelja sam dobio opomenu od jednog od moderatora zbog navodnog spanovanja o nekoj temi u kojoj je rec bilo o V.Seselju....sad nije mi jasno sta je ovo i kome je uopste potrebna ova tema koja je vec jedno sto puta prezvakana .:dontunderstand::dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back