Narcos (TV Series 2015–2017)

Poruka
21.519
Narcos (TV Series 2015–2017) je Netfliksova web serija koja se sastoji iz 3 sezone i ukupno 30 epizoda.

Prica (barem u prve 2 sezone) prati cuvenog Pabla Eskobara i policajce koji mu "disu za vratom"...

Ja sam sada jos uvek na prvoj sezoni i serija je za sada ok.

Da li ste vi gledali Narcose i kako vam se svidelo?

narcos_press_1000.jpg

Pa jel moguće da tek sad pravite temu za narkosa

Pa s obzirom da veliki deo tema o serijama otvaram ja (ne, ne postoji nikakva zabrana, samo ste lenji :lol: a i komsa ne zalazi na ovaj pdf hahaha), onda u velikoj meri koja ce serija dobiti cast i privilegiju na Krsti zavisi od toga kada ce doci na red na mojoj voč listi.. 🤣 Salim se naravno, za ogroman broj serija vec postoje teme, ali za neke ne, pa smo sad tu da to ispravimo.. :D

Pa s obzirom da veliki deo tema o serijama otvaram ja (ne, ne postoji nikakva zabrana, samo ste lenji :lol: a i komsa ne zalazi na ovaj pdf hahaha), onda u velikoj meri koja ce serija dobiti cast i privilegiju na Krsti zavisi od toga kada ce doci na red na mojoj voč listi.. 🤣 Salim se naravno, za ogroman broj serija vec postoje teme, ali za neke ne, pa smo sad tu da to ispravimo.. :D
Pa ja bih ti pomogla vrlo rado kao pasionirani ljubitelj serija, ali toliko posla imam na ljisu, moram mudrost podeliti, nema se kad

Inače narkos 10/10

Pa ja bih ti pomogla vrlo rado kao pasionirani ljubitelj serija, ali toliko posla imam na ljisu, moram mudrost podeliti, nema se kad

Inače narkos 10/10

Toliko siroko? Sta znam, meni ovo do sad nije bas toliko senzacionalno, mislim nije ni lose, tek sam tri epizode pogledao i ume da bude predvidivo, stereotipno i na momente klise, ali ne bi bila prva serija u kojoj me pocetak nije odusevio a da me kasnije oborila s nogu..

A ovo mu dodje kao neki nastavak https://www.imdb.com/title/tt8714904/.. mada vidim da su i glumci drugi, samo su autori isti
Odličan je i Mexico. Spin-off je a ne nastavak i prati uspon meksičkog mislim sinaloa kartela i priču o Kiki Kamareno DEA agentu i njegovom ubistvu. Nezavisno od Eskobarove i kolumbijske priče iako se tu i tamo prepliću.

Što se tiče Narcos prve dve sezone su fenomenalne, treća onako...baš je gledam i nema taj intezitet priče o Eskobaru

Inače Vagner Mora je sabio ulogu Pablo Eskobara. A čovek nije znao da bekne španski godinu pre početka snimanja...ima njegov intervju negde. Brazilac je inače.

A intro je nenadjebiv...i remixi ;)

Odličan je i Mexico. Spin-off je a ne nastavak i prati uspon meksičkog mislim sinaloa kartela i priču o Kiki Kamareno DEA agentu i njegovom ubistvu. Nezavisno od Eskobarove i kolumbijske priče iako se tu i tamo prepliću.

Što se tiče Narcos prve dve sezone su fenomenalne, treća onako...baš je gledam i nema taj intezitet priče o Eskobaru

Inače Vagner Mora je sabio ulogu Pablo Eskobara. A čovek nije znao da bekne španski godinu pre početka snimanja...ima njegov intervju negde. Brazilac je inače.

A intro je nenadjebiv...i remixi ;)

Hm. E,a vidis meni je on bas slab glumac... Jedini koji tu valja je onaj glavni sto igra Javiera Penu. Ne narator plavusan, nego onaj drugi, Kolumbijac.

Serije ovog tipa su cisto zamajavanje mase.

O svemu naglabaju , samo ne o onom bitnom.

Naravno ,ni u ovoj niti u biloj kojoj seriji (toga nije bilo ni u Kumu, a kamoli u nizerazrednim) da ces da vidis ko stoji iza Pabla Eskobara.
Samo se uljuljkuju mase nekakvim romanticnim izmisljotinama i preuvelicavanjima, dok istina stoji potpuno ignorisana .

Blage naznake se mogu jedva videti u mini seriji Traffik, ali je ta serija sklonjena i vrlo tesko se moze doci do nje.

Masi se prodaju romanticne price o kriminalu dok surova i grozna istina uvek ostaje sakrivena.

Serije ovog tipa su cisto zamajavanje mase.

O svemu naglabaju , samo ne o onom bitnom.

Naravno ,ni u ovoj niti u biloj kojoj seriji (toga nije bilo ni u Kumu, a kamoli u nizerazrednim) da ces da vidis ko stoji iza Pabla Eskobara.
Samo se uljuljkuju mase nekakvim romanticnim izmisljotinama i preuvelicavanjima, dok istina stoji potpuno ignorisana .

Blage naznake se mogu jedva videti u mini seriji Traffik, ali je ta serija sklonjena i vrlo tesko se moze doci do nje.

Masi se prodaju romanticne price o kriminalu dok surova i grozna istina uvek ostaje sakrivena.

Da.. Delimicno se slazem sa tobom, i naravno da iza svake mafije stoji sistem i drzava, obavestajne strukture i ko vec sve ne, i u pravu si kad kazes da to nece da snime... Al da je bas romanticno nisam siguran, mislim samo lud ne vidi da je ovde Eskobar okoreli ubica i 0 od coveka....

Back