jabajagi
Beautiful Desert Rose
- Poruka
- 159.051
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žene, kakvo je vaše mišljenje o lepotanima? Ono, klasičnim, kenovima (drugarima od barbike), sa fensi frizuricama, koji strašno mnogo ulažu u svoj izgled i vole da slušaju kako su lepi?
Da li znate neke privatno, da li je običaj da zloupotrebljavaju svoj društveno prihvatljiv izgled tako što smatraju da je on dovoljno opravdanje za povređivanje, ostavljanje, iskorišćavanje devojaka..... ili su sasvim kul? Da li su možda homo/hetero orijentisani? Ono, mogu sa oba pola
Da li su gluplji od proseka? Msm i to je neki stereotip... je l da...
Da li ste nekad bile zaljubljene u takvog ili su vam, možda, odbojni? Nije bitno ako je i osnovna škola![]()
Da li mislite da ima nešto loše u formiranju ličnosti deteta koje odraste sa ubeđenjem da je lepo i da je zbog toga iznad ostalih? Ovaj put govorimo o dečacima.....
Narcisi...nesigurni emocionalni vampiri koji izmashtaju kako su predodredjeni za glavnu rolu u modernoj bajci *Lepotica i zver*...
...u bajci se jedino i mogu transformisati, a u stvarnosti mooozhda pomogne psihijatar....daleko im lepa bajka (kutja) ako se ja pitam.
a dobro, sta ima veze, you get som(a)e you lose som(a)e... nekima je i to dovoljno![]()
sujeta je cudoKakva je korist biti privlacan gomili zena osim ako je zelja tog lepotana da bude prevarant?
Sve je mnogo lakse kad si lep.Lepo upakovana laz se jako dobro prodaje a mnogi koji je kupe se cak posle i ne zale.Prevarant? Kakve sad to ima veze sa temom?
Prevarant se moze biti ili ne biti bez ikakve veze sa izgledom...
Boško je najlepšiНаравно да постоји, али ја махом слушам како су педери највећи шмекери, како су добро обучени, уредни, згодни, то су све речи девојака, као ма они су фрајери, ми смо као дрипци и овакви и онакви.. Па погледај највеће позере, шминкере и педере, сви такви данас и купе пажњу девојака, жена, девојчица.. Тако да немој да се фолирате претерано.. Јуче сам слушао о томе како је онај Бошко Јаковљевић као леп, шмекер, фаца ово оно.. Па немој сутра да се изненадите кад чујете да вам се дечко пуни у жутару.
sve najgore, jer sam rođen ružan i ostao sam ružan...Žene, kakvo je vaše mišljenje o lepotanima? Ono, klasičnim, kenovima (drugarima od barbike), sa fensi frizuricama, koji strašno mnogo ulažu u svoj izgled i vole da slušaju kako su lepi?
Da li znate neke privatno, da li je običaj da zloupotrebljavaju svoj društveno prihvatljiv izgled tako što smatraju da je on dovoljno opravdanje za povređivanje, ostavljanje, iskorišćavanje devojaka..... ili su sasvim kul? Da li su možda homo/hetero orijentisani? Ono, mogu sa oba pola
Da li ste nekad bile zaljubljene u takvog ili su vam, možda, odbojni? Nije bitno ako je i osnovna škola![]()
Da li mislite da ima nešto loše u formiranju ličnosti deteta koje odraste sa ubeđenjem da je lepo i da je zbog toga iznad ostalih? Ovaj put govorimo o dečacima.....
Žene, kakvo je vaše mišljenje o lepotanima? Ono, klasičnim, kenovima (drugarima od barbike), sa fensi frizuricama, koji strašno mnogo ulažu u svoj izgled i vole da slušaju kako su lepi?
volim teto neki ekscentrici tako zvuci
ako su takvi to su neki spec likovi ili ide s njima ili ne
a ako su obicni takvi ne znam ... je l postoje uopshte
a ima nekih sto drze do izgleda ali nisu bash nalickani ali se vidi da su se potrudili to je drugo... takvi me valjda vishe ne vole ali otkud znam