Narcis

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Narcisi...nesigurni emocionalni vampiri koji izmashtaju kako su predodredjeni za glavnu rolu u modernoj bajci *Lepotica i zver*...
...u bajci se jedino i mogu transformisati, a u stvarnosti mooozhda pomogne psihijatar....daleko im lepa bajka (kutja) ako se ja pitam.

Žene, kakvo je vaše mišljenje o lepotanima? Ono, klasičnim, kenovima (drugarima od barbike), sa fensi frizuricama, koji strašno mnogo ulažu u svoj izgled i vole da slušaju kako su lepi?

Da li znate neke privatno, da li je običaj da zloupotrebljavaju svoj društveno prihvatljiv izgled tako što smatraju da je on dovoljno opravdanje za povređivanje, ostavljanje, iskorišćavanje devojaka..... ili su sasvim kul? Da li su možda homo/hetero orijentisani? Ono, mogu sa oba pola :D
Da li su gluplji od proseka? Msm i to je neki stereotip... je l da...

Da li ste nekad bile zaljubljene u takvog ili su vam, možda, odbojni? Nije bitno ako je i osnovna škola :lol:

Da li mislite da ima nešto loše u formiranju ličnosti deteta koje odraste sa ubeđenjem da je lepo i da je zbog toga iznad ostalih? Ovaj put govorimo o dečacima.....

Ne volim kad je muskarac preterano lep :/ to mi deluje zenskasto. Bolje da je manje lep, ali muzevan, krsan :rumenko:

Narcisi...nesigurni emocionalni vampiri koji izmashtaju kako su predodredjeni za glavnu rolu u modernoj bajci *Lepotica i zver*...
...u bajci se jedino i mogu transformisati, a u stvarnosti mooozhda pomogne psihijatar....daleko im lepa bajka (kutja) ako se ja pitam.

a dobro, sta ima veze, you get som(a)e you lose som(a)e... nekima je i to dovoljno :mrgreen:

poznajem jednog koji je totalni opušten, muževan, sportski tip... i bukvalno je neodoljiv.

opet drugi, nista manje lijep ali je toliko opterećen tim svojom ljepotom i svjestan je da privlači žene.. pa njegovo kombinovanje odjeće svaki put, frizura, određene poze.. grozno. ubije svu svoju ljepotu tom opsesijom

Kakva je korist biti privlacan gomili zena osim ako je zelja tog lepotana da bude prevarant?
sujeta je cudo :)
a i svi vole da se dopadaju, zar ne? :)
Nije problem u tome sto je neko privlacan gomili zena - to nikome ne steti, a prija i njemu i njima, nego sto pogresan odnos prema tome ubija tu privlacnost.

Prevarant? Kakve sad to ima veze sa temom? :dontunderstand:
Prevarant se moze biti ili ne biti bez ikakve veze sa izgledom...

Zasto bi morala da bude laz? Zasto neko ne bi bio sjajan covek i ujedno bio privlacan?
Uglavnom jeste lakse kad si lep, pod uslovom da ne zavisis od nekoga ko te smatra konkurencijom :)

A misim svaka čast onima koji su i lepi i dobri i pametni :D al' takvi su uglavnom poružneli s godinama od brige :(
Pitanje i jeste utiče li "lepota" na razvoj njihove ličnosti. Naravno, lepota jeste relativan pojam, zato sam lepotane predstavila kao vlasnike društveno najprihvatljivijeg izgleda.

poruznecemo na kraju svi, kakve god da smo karte imali u pocetku.
ali i ruzni su nekad pokvareni i isfrustrirani, a to retko ko kad pominje. pretpostavljam da si i sama srela nekad coveka koji sve svoje probleme posmatra kroz to sto je ruzan, a realno je pored toga i zloban i zavidan i ima gomilu drugih mana samo to ne bi priznao ni za zivu glavu.
mislim da utice puno, to je mac sa dve ostrice. sa jedne strane sigurni su u sebe cini mi se, lakse kominiciraju sa ljudima, ali sa druge ima puno zena koje ne smeju da udju u neki dublji odnos sa njima zbog predubedjenja da su promiskuitetni (moze da ima koju hoce), da su glupi cim odrzavaju formu ili prosto da su manipulatori. nije da ih nema, ali to su bas pravi narcisi - ljudi koji imaju poremecaj licnosti a to je ipak poseban tip ljudi.

Па ја махом чујем како жене причају за неке педере како су им супер, па ово па оно, а онда дођете овде и причате да волите мушкарце као мушкарце, да волите сировост.. Контрадикторност на делу.. Ево гледао сам ове године на Ади, сви махом депилирани, дакле шминка 100%, позери, а сви то раде зато што су жене махом говориле да воле то, и дан-данас говоре, а онда дођете и причате како волите мушко као мушко.. Ма дај бре.. Ко вас слуша и ко вама верује ће се провести као бос по трњу.

Наравно да постоји, али ја махом слушам како су педери највећи шмекери, како су добро обучени, уредни, згодни, то су све речи девојака, као ма они су фрајери, ми смо као дрипци и овакви и онакви.. Па погледај највеће позере, шминкере и педере, сви такви данас и купе пажњу девојака, жена, девојчица.. Тако да немој да се фолирате претерано.. Јуче сам слушао о томе како је онај Бошко Јаковљевић као леп, шмекер, фаца ово оно.. Па немој сутра да се изненадите кад чујете да вам се дечко пуни у жутару.

Наравно да постоји, али ја махом слушам како су педери највећи шмекери, како су добро обучени, уредни, згодни, то су све речи девојака, као ма они су фрајери, ми смо као дрипци и овакви и онакви.. Па погледај највеће позере, шминкере и педере, сви такви данас и купе пажњу девојака, жена, девојчица.. Тако да немој да се фолирате претерано.. Јуче сам слушао о томе како је онај Бошко Јаковљевић као леп, шмекер, фаца ово оно.. Па немој сутра да се изненадите кад чујете да вам се дечко пуни у жутару.
Boško je najlepši :zaljubljena:

Žene, kakvo je vaše mišljenje o lepotanima? Ono, klasičnim, kenovima (drugarima od barbike), sa fensi frizuricama, koji strašno mnogo ulažu u svoj izgled i vole da slušaju kako su lepi?

Da li znate neke privatno, da li je običaj da zloupotrebljavaju svoj društveno prihvatljiv izgled tako što smatraju da je on dovoljno opravdanje za povređivanje, ostavljanje, iskorišćavanje devojaka..... ili su sasvim kul? Da li su možda homo/hetero orijentisani? Ono, mogu sa oba pola :D

Da li ste nekad bile zaljubljene u takvog ili su vam, možda, odbojni? Nije bitno ako je i osnovna škola :lol:

Da li mislite da ima nešto loše u formiranju ličnosti deteta koje odraste sa ubeđenjem da je lepo i da je zbog toga iznad ostalih? Ovaj put govorimo o dečacima.....
sve najgore, jer sam rođen ružan i ostao sam ružan...

Imala sam dva izuzetno lepa momka (okretale se žene za njima, rumenele kada im se obrate, uđemo negde, a svi gledaju u njega), ali bili su sasvim normalni i simpatični, nisu bili narcisi koje si opisala (i nisu bili glupi). Dobro, bili su zaebanti, tj. obojica su znala da iskoriste to što su lepi u smislu da dobijemo bolje mesto u restoranu, ili tako neku glupost... I moj najbolji drug je izuetno lep, ali on je sujetan - ne po pitanju lepote, nego po pitanju pameti - ubeđen je da je veliki intelektualac :lol:

Edit: sad sam se setila, imala sam tri izuzetno lepa momka. I treći je bio super tip, dakle konačna presuda je da su lepi muškarci skroz OK.

Poslednja izmena:
to neki ekscentrici tako zvuci
ako su takvi to su neki spec likovi ili ide s njima ili ne
a ako su obicni takvi ne znam ... je l postoje uopshte
a ima nekih sto drze do izgleda ali nisu bash nalickani ali se vidi da su se potrudili to je drugo... takvi me valjda vishe ne vole ali otkud znam

Najcesce, mnogi, pod narcisoidnoscu podrazumevaju osobu koja je zaljubljena u samu sebe. Ali to je malo izvuceno iz "konteksta" narcisoidne osobe. Pod tim se pre svega podrazumeva smanjena sposobonost da se vole drugi ljudi. I po antickom mitu o Narcisu, njegova zaljubljenost u samog sebe nije njegov greh, vec kazna zbog njegove nemilosrdnosti i bezosecajnosti prema drugim ljudima.

U danasnje vreme, odmah se prepoznaju po tome sto su iskljucivo usmereni na sebe, imaju nedostatak emocionalnog vezivanja, ne dozivljavaju veliku ljubav, ali ni veliku zalost u odnosu na partnera...
A kazna? Sustigne sa godinama...ostanu otudjeni i duboko usamljeni, koliko i da ne izgledaju tako na prvi pogled.

Back