Narcis

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Žene, kakvo je vaše mišljenje o lepotanima? Ono, klasičnim, kenovima (drugarima od barbike), sa fensi frizuricama, koji strašno mnogo ulažu u svoj izgled i vole da slušaju kako su lepi?

Da li znate neke privatno, da li je običaj da zloupotrebljavaju svoj društveno prihvatljiv izgled tako što smatraju da je on dovoljno opravdanje za povređivanje, ostavljanje, iskorišćavanje devojaka..... ili su sasvim kul? Da li su možda homo/hetero orijentisani? Ono, mogu sa oba pola :D
Da li su gluplji od proseka? Msm i to je neki stereotip... je l da...

Da li ste nekad bile zaljubljene u takvog ili su vam, možda, odbojni? Nije bitno ako je i osnovna škola :lol:

Da li mislite da ima nešto loše u formiranju ličnosti deteta koje odraste sa ubeđenjem da je lepo i da je zbog toga iznad ostalih? Ovaj put govorimo o dečacima.....

Žene, kakvo je vaše mišljenje o lepotanima? Ono, klasičnim, kenovima (drugarima od barbike), sa fensi frizuricama, koji strašno mnogo ulažu u svoj izgled i vole da slušaju kako su lepi?

Da li znate neke privatno, da li je običaj da zloupotrebljavaju svoj društveno prihvatljiv izgled tako što smatraju da je on dovoljno opravdanje za povređivanje, ostavljanje, iskorišćavanje devojaka..... ili su sasvim kul? Da li su možda homo/hetero orijentisani? Ono, mogu sa oba pola :D

Da li ste nekad bile zaljubljene u takvog ili su vam, možda, odbojni? Nije bitno ako je i osnovna škola :lol:

Da li mislite da ima nešto loše u formiranju ličnosti deteta koje odraste sa ubeđenjem da je lepo i da je zbog toga iznad ostalih? Ovaj put govorimo o dečacima.....
a kaces shvatis da je ovo do devojaka i da nece svaka tako proci

imam jednog kena na fejsu,drugarica mi rekla kako joj se dopada,jada kliknem da ga vidim i posaljem mu zahtev za prijateljstvo,a on prihvati
tako sad vidim kad manekenise i to
izgleda sasvim ok decko,fin i uljudan,mada ne znam kakav je u rl
inace nisam ljubiteljka lepotana,volim divlje neobuzdane lepotane :rumenko:

a kaces shvatis da je ovo do devojaka i da nece svaka tako proci

Pa ja prva neću tako proći, al' ne opravdavam. Pazi sad: tema nije o devojkama, nego o njima koji se tako ponašaju i njihovoj glavudži i njihovom načinu razmišljanja, oni su interesantni, ne naivne devojke. Ako hoćeš temu o naivnim curama, postavi je.

imam jednog kena na fejsu,drugarica mi rekla kako joj se dopada,jada kliknem da ga vidim i posaljem mu zahtev za prijateljstvo,a on prihvati
tako sad vidim kad manekenise i to
izgleda sasvim ok decko,fin i uljudan,mada ne znam kakav je u rl
inace nisam ljubiteljka lepotana,volim divlje neobuzdane lepotane :rumenko:

j b t da l mene neko cita
pa ja lupam gore nego...never mind

Pa dobro i lepotani imaju podgrupe :lol:
EVO JEDNE ! :cool:

index.php

Meni se nikad nisu sviđali ti Kenovi, ni sama ne znam zašto... pre bih se odlučila za nekog ružnjikavog ako je duhovit i šarmantan.
Ipak, na kraju se nisam udala za trola. :mrgreen:

citam i nisam shvatila ono na kraju ali sta ces sad :lol:
volim lepe tipove, tj, necu sigurno da nekog oladim u startu zato sto je lep. imala sam par veza sa lepim i zgodnim muskarcima, meni su bili super. opusteni, sigurni u sebe, prijatni, duhoviti i nekako skladni spolja i iznutra. vodili su racuna i o sebi i o meni, nisu sebi davali specijalna prava zato sto su lepi. doduse oni nisu bili barbine dwugawice a nisu bili ni fensi, samo su imali neki umereni stil koji ih je jos vise isticao.
jedan je samo bio neverovatno narcisoidan, ali on je nekada bio maneken. non-stop me smarao pitanjima kako mu stoji ovo/ono, koliko se ugojio, koliko je smrsao... koju dijetu drzi i svasta nesto. nije uopste bio glup, sta vise, zabavan i uvek dobro raspolozen, duhovit ali je bio naporan sa te strane.

jao ženo jao ženo
kakve su ti ovo teme
kakvo mišljenje
pa sve najlepše
ne sad da ti kažem nepristrasno
po nekoj mojoj percepciji
muškarac koliko god da je lep i zgodan
uglavnom je nesvestan svogizgleda
mislim klasičan muškarac
a ako ga toko potencira
il je ***** ili sponzoruša ili psihoemocionalno faličan
da volim volimo
da smo se zaljubljivali...
ma ajde sad, šta je ovo
psiholog :rumenko:
tako...

ne volim takve tipove, kao prvo ne vidim sta ce on u kupatilu duze od mene (sto bi bilo 15 minuta maksimalno) da se uredjuje i picani, a drugo ne volim muskarce koji su ko neke curkice pa samo vicu ja ja ja ja ja pa ja. pristojna sredina je nesto sto se ceni, bar sto se mene tice. cist uredan a ne pickasta zenica :neutral:

mislim da nisu ni homo ni hetero orijentisani vec da bi najradije yebali same sebe, samo kad bi mogli :neutral:

Back