naravno

Javlja mi se da će ova tema biti uskoro zaključana :D

Ti dečko što pišeš velikim slovima pročitaj još jednom pravila ponašanja na ovom forumu i budi dobar, sigurno to možeš :)
Onda ćemo te više voleti :wink:

Iggy:
Ja ne smatram da bi trebalo da idemo u Evropu uopste.Vi,pedderi idite slobodno.
Shto da ne idemo u tu "mistery" Evropu ok !!!! Ja idem ali mi gay populacija, ne treba uopshte koji cemo mi ku?ac u evropi !!!! Ja se bre nigde ne exponiram da sam heterosexualno orijentisan, a hocu u evropu iako neznam zashto ?????????????????????? ??????????????????????? ?????????????????????? ?????????????????????????? ???????????????????? ????????????????????????????????
Shta to ima evropa meni da ponudi shto ja josh nisam njoj ponudio ??????

pa jesu legalizovani od avgusta(oko)!A kod nas mislis???? :lol: sht imam nemacki tv pa pratim...kod njij je bogme legalno,znam da se u jednoj emisiji jedna lezbejka zaprosila drugu...

makijato:
zato sam i postavio ovo pitanje,smatram da treba legalizovati gay brakove pa tek onda u evropu!

Ma nije valjda! Mislis da je to prioritetno u ovoj nasoj jadnoj zemlji? Ne budi smesan, pa sta ti mislis , gde zivis? Jos bi treba i da vam se dozvoli da usvajate decu i da da istu tu decu od malih nogu pogresno usmeravate i vaspitavate?! :evil:

Anonymous:
makijato:
zato sam i postavio ovo pitanje,smatram da treba legalizovati gay brakove pa tek onda u evropu!

Ma nije valjda! Mislis da je to prioritetno u ovoj nasoj jadnoj zemlji? Ne budi smesan, pa sta ti mislis , gde zivis? Jos bi treba i da vam se dozvoli da usvajate decu i da da istu tu decu od malih nogu pogresno usmeravate i vaspitavate?! :evil:

APLAUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "kebda"

Uopste ne razumem gej ljude i njihovu potrebu da se vencavaju. Sta ce im taj papir kada su tako slobodni...Nek puste nas da pravimo decu ako hocemo i da ih podizemo kako treba. Da je normalno da gej narod podize decu onda bi mogli i da ih radjaju.

makijato:
Znash kako,'ebiga,ako je neko gay,shta tu iko moze,a mislim da je to stvar formalnosti,to sa gay brakovima,chisto zbog zajednichke imovine,ako nekom rikne dugogodishnji ljubavnik/ca da ne ostane na ulici,nije to sad neka moralna pobeda,ne znam shta.Decu gay populacija ne bi trebalo da usvaja,jer ipak se ne zna kako ta sredina moze da utiche na dete.A ovo sa legalizovanjem gay brakova kao uslovom za ulazak u Evropu...pa,ako je to uslov,onda Evropa moze i bez mene,hvala lepo.

makijato:

Pa jesmo li culi od Dr.Todora Jovanovica da je sida namenjena unistavanju crnaca i homoseksualaca.. tako da nema potrebe da gay brakove legalizujemo,jer u skoroj buducnosti njih i nece biti vise...ovo smo rijesili.. sta je sledece???

Tuta Bugarin:
makijato:

Pa jesmo li culi od Dr.Todora Jovanovica da je sida namenjena unistavanju crnaca i homoseksualaca.. tako da nema potrebe da gay brakove legalizujemo,jer u skoroj buducnosti njih i nece biti vise...ovo smo rijesili.. sta je sledece???
Iskreno se nadam da ces poceti da konzumiras preparate Dr.Todora Jovanovica(mnogima su pomogli,nadam se da ce i tebi) :twisted:

Back