Narav tinejdjera ?!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
micika_015:
Mislim da si preterano umishljen...i ne zelim vishe da se raspravljam. Ja sam samo rekla svoje mishljenje.
Misli kako ti je volja... Ja mislim da si ti puna predrasuda i da suvise olako izvlacis zakljucke, da nije bilo onog tvog "uvek" u onom postu, nista od ovoga ne bi bilo, da te podstetim:

micika_015:
Zato sto je klinac. Muskarci su uvek nezreliji od devojaka. uvek!

Kazes da je DukeOfSerbia ovde najpametniji, sad necu da diskutijem o njegovom intelektu, ali hocu reci da sam ja to isto rekao (samo malo ostrije) kroz sopstveni primer!
Ti ubuduce pripazi na tu svoju nedorecenost, jer se tvoje misljenje lako moze pogresno shvatiti...

hanibaI77:
ljubavi sto se ti nerviras?ignorisi bre
nego vidim nesto rumenis na prethodnoj strani? :evil: nije ti dosta tina? :razz:
Ne mogu da stanem ponekad, to se odnosi na sva pitanja
icon_redface.gif
icon_redface.gif

POP Mare:
Brisace ti ih neko drugi ako kvaris temu nije ona jedini mod. ovde... A ako ces da chatujes imas "Za nas...." ;)

znam znam. ali nisam zato rekla. krivo mi je sto je izbrisala nek moje poruke koje su meni bitne. ima dosta poruka koje nisu u vezi sa temom a ona je bash izbrisala moje. zato sam pomenula bash nju. a te poruke su mi bile vazne.

Slusaj ti devojko...ja brisem ne zato sto mi se ne svidja tvoje razmisljanje ili tako nesto,nemoj da izmisljas gluposti.Ovde si nova i nauci se malo,vidis kako ostali znaju.
Ja ako obrisem to je to,i brisacu i dalje ako budes pisala gluposti koje nemaju veze sa temom! I nisu brisane samo tvoje poruke.Milion puta sam rekla da me ne zanima nick kome cu brisati poruke,nego sadrzaj.
A ova tema je otisla dodjavola

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back