Napudrane i na aerobiku

Ja ne koristim puder, ali sam tuto kompleto našminkana na aerobiku.
Iz prostog razloga što između posla i aerobika jedva stignem da odem na pi.šanje, a kamoli da skidam šminku, a pre toga sočiva i da se sređujem, a idem tamo da se ulepim i usrmdim i svakako treba komplet da se ribam posle.

Tako da eto, to bi bio odgovor.:hvala:

ja zumbu nemam kod sebe u gymu..
instruktorka koja je dosla sa licencom da mi ponudi saradnju imala je odlican pokret kao vezbac, ali ocajnu metodu kao instruktor..posle promo casa ni jedna od deset zainteresovanih osoba koje su dosle da probaju i posle toga uplate - nije uplatila zumbu nego step..

pa ti imas svoju teretanu. :D ako vidis nesto sa crvenom kosom i plavo - zelenim ocima koje kada zajase traku, bezobrazno i ljubomorno je ne pusta po sat vremena, da znas da sam stigla u potrazi za idealnom trakom. :lol:

pa za zene je teze da odu na kosarku ili tako nesto, to obicno rade one koje su trenirale, a ovako obicne devojke, gde ce, ko ce da ih trpi? ili je moguce? ok kasno je komplikovano je... ali muskarci ne prave problem, nisu svi trenirali grupni sport a odu i igraju.

da, u pravu si odraslima ne ostaje puno izbora, a da ne kosta samo tako. ne postoje mesta za odrasle rekreativce.

videla sma, nego ovu sam izabrala jer vezbaju i obicne zene, a ne samo instruktori. ima kod mene u blizini zumba. ovo mi deluje dosta komplikovano sto se tice koreografije, pa sad razmisljam dal da probam.

Probaj...nije komplikovano...tj. usemices se brzo..mi smo svi bili ko gomila padavicara na pocetku..one levo, mi desno, one gore, mi dole..
Sad sve to ide fino

Krenuh juce na aerobik - jedva sam se naterala, ne volim to grupno vezbanje nit sam tip za smeskanje i prazne razgovore po svlacionicama, al moram, posto nisam discplinovana da sama vezbam - jednom recju lenja sam, a ovako platim pa imam obavezu i nateram se da idem.

Bilo kako bilo uvek se zacudim kad vidim da neke devojke dolaze nasminkane da vezbaju .... sa tonom narandzastog pudera na licu :eek:

Taj fenomen sa narandzastim puderom je bas izrazen kod nas.
Da li je to do svetla kod kuce pod kojim se sminkaju pa ne vide da je to narandzasta boja, misle da izgledaju preplanulo ili sta?

Ja samo kremu! Koja dođe u fullu, nije ozbiljna. Ja sam tu došla da vežbam!

Vidjam napuderisane glupače na treningu. Znoje se, šire pore i stvaraju bubuljice a da ih pritom niko od momaka ili za koga se vec sredjuju ne vidi. O.o Sve je bilo ok dok jedna slična nije krenula da ide u solarijum napuderisana. :O ...ehh :D

Krenuh juce na aerobik - jedva sam se naterala, ne volim to grupno vezbanje nit sam tip za smeskanje i prazne razgovore po svlacionicama, al moram, posto nisam discplinovana da sama vezbam - jednom recju lenja sam, a ovako platim pa imam obavezu i nateram se da idem.

Bilo kako bilo uvek se zacudim kad vidim da neke devojke dolaze nasminkane da vezbaju .... sa tonom narandzastog pudera na licu :eek:

Taj fenomen sa narandzastim puderom je bas izrazen kod nas.
Da li je to do svetla kod kuce pod kojim se sminkaju pa ne vide da je to narandzasta boja, misle da izgledaju preplanulo ili sta?

u moju teretanu dolaze sa sve puderom, maskarom i mindjusama...:confused:....poenta?

Back