Napudrane i na aerobiku

Sally_Solomon

Poznat
Poruka
9.492
Krenuh juce na aerobik - jedva sam se naterala, ne volim to grupno vezbanje nit sam tip za smeskanje i prazne razgovore po svlacionicama, al moram, posto nisam discplinovana da sama vezbam - jednom recju lenja sam, a ovako platim pa imam obavezu i nateram se da idem.

Bilo kako bilo uvek se zacudim kad vidim da neke devojke dolaze nasminkane da vezbaju .... sa tonom narandzastog pudera na licu :eek:

Taj fenomen sa narandzastim puderom je bas izrazen kod nas.
Da li je to do svetla kod kuce pod kojim se sminkaju pa ne vide da je to narandzasta boja, misle da izgledaju preplanulo ili sta?

Krenuh juce na aerobik - jedva sam se naterala, ne volim to grupno vezbanje nit sam tip za smeskanje i prazne razgovore po svlacionicama, al moram, posto nisam discplinovana da sama vezbam - jednom recju lenja sam, a ovako platim pa imam obavezu i nateram se da idem.

Bilo kako bilo uvek se zacudim kad vidim da neke devojke dolaze nasminkane da vezbaju .... sa tonom narandzastog pudera na licu :eek:

Taj fenomen sa narandzastim puderom je bas izrazen kod nas.
Da li je to do svetla kod kuce pod kojim se sminkaju pa ne vide da je to narandzasta boja, misle da izgledaju preplanulo ili sta?
tebe čudi boja pudera, a mene čudi sama činjenica da se neko šminka pa takav našminkan oblači trenerice i ide da se preznojava...

Traže curac
crazy-1.gif

Najsmešnije mi je kada na zumbu ili kinezis dođu klinke (raspon godinica od 17 do 20), slatke ko bombonice,utegnute u profi nike opremu, sve na njima čuči, diskretno našminkane i namirisane i dok "mi" , debele tete skačemo i znojimo se u širokim trenerkama, one 5 minuta vežbaju a onda stanu pred ogledalo (a ogledala u fitness centrima ne manjkaju),pa se 15 minuta ogledaju i puće. Valjda se dive brzini kojom vežbanje utiče na njihov izgled.
Ili kada na bazen ili plažu dođu okićene nakitom, nauljane i kvarcovane, pa ceo dan se čvare na ležaljci dok kroz ogromne naočare krišom gledaju da l ih neko šmeka.:lol:

Poslednja izmena:
Najsmešnije mi je kada na zumbu ili kinezis dođu klinke (raspon godinica od 17 do 20), slatke kobombonice,utegnute u profi nike opremu, sve na njima čuči, diskretno našminkane i namirisane i dok "mi" , debele tete skačemo i znojimo se u širokim trenerkama, one 5 minuta vežbaju a onda stanu pred ogledalo (a ogledala u fitness centrima ne manjkaju),pa se 15 minuta ogledaju i puće. Valjda se dive brzini kojom vežbanje utiče na njihov izgled.
Ili kada na bazen ili plažu dođu okićene nakitom, nauljane i kvarcovane pa ceo dan se čvare na ležaljci dok kroz ogromne naočare krišom gledaju da l ih neko šmeka.:lol:

Vrhunac - riba u čizmama i kupaćem letos na Adi! :rotf:

Dok sam isla na tae bo bila je jedna (nije klinka) koja je dolazila u teretanu u cizmama preko kolena, a vezbala u tigrastim helankama, sa kilo pudera, vestackim trepavicama i nekakvim sljokicama na licu. Inace je devojka i lepa i zgodna bas i uopste mi nije jasno sto je to pravila od sebe.

Back