NAPREDNJAČKA VLAST - godina prva

Jesu li naprednjaci ispunili bar jedno predizborno obećanje u prvoj godini vladavine?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Tárrega

Primećen član
Poruka
996
Prošla je skoro godina od pobede naprednjaka na izborima.

Mnogi su se onda nadali boljitku, odlasku žutih glodara, stopiranju rasta cena, većoj zaposlenosti i još koječemu.

Obećavalo se puno i šta je epilog?

Imam utisak da SNS, što važi i za njihove koalicione partnere nisu ispinili niti jedno predizborno obećanje. I ne samo to. Učinili su sve ono u šta su se kleli da neće činiti.

Kosovo je za jedan veliki korak bliže potpunoj nezavisnosti iako oni tvrde suprotno a sve to zahvaljujući novokomponovanom evrofanatizmu naprednjaka.

Nezapolsenost se uvećava kao i cene i nastavlja se suštinsko uništavanje naroda nakupačkom pljačkom, zaduživanjem iz čistog luksuza vladajuće kaste, javašluk u obrazovanju, zdravstvu, administraciji...

Javni sektor je tek cirkus. Sve do jednog rukovodećeg mesta je dodeljeno partijskim aktivistima a čistka nepodobnih kadrova uveliko traje.

Pompezno navljivana borba protiv korupcije je neslavno utihnula kad je mali Aca shvatio da je to prevelik zalogaj za njega mada sam ubeđen da je to i pre znao a da su hapšenja bila samo kozmetika koja će proći bez suštinskog epiloga.

Ja ne vidim ni milimetar boljitka već samo dalji sunovrat.

Šta vi mislite o svemu tome?

Poslednja izmena:
malkice si uranio -dva meseca do sklapanja dogovora između socijalista i naprednih , a svedoci smo da DS-govna još nisu isterana iz rukovodećih struktura.

Svakako nisu na rukovodecim drzavnim pozicijama, nema ministara ni pomocnika ministara. Sad su experti na vlasti, ja sam ocekivala daleko brzi napredak kad ono u prva dva meseca otpusteno 9000 radnika, inace to je prognoziran broj za celu 2013. godinu.

Ludilo....

malkice si uranio -dva meseca do sklapanja dogovora između socijalista i naprednih , a svedoci smo da DS-govna još nisu isterana iz rukovodećih struktura.

Kakva dva meseca? 27. jul 2012. je bio pre cirka 10 meseci.

Odgovorno tvrdim da je i poslednji žutać najuren iz rebpubličkih struktura a da su na njihova mesta dovdeni, bez konkursa ili bilo koje druge legalne procedure naprednjački polupismeni aktivisti.

Problem Kosova resen, Sporazum prihvacen, Srbi na severu upozoreni da su svi na budzetu Srbije i da se ne zezaju mnogo da ne bi...

i Vucic Dacic i Nikolic su na budzetu Srbije.

I mnogo nas vise kostaju svi ovi SNS-ovci SPS-ovci i DS_ovci nego jedan Srbin sa Kosmeta na primer.

Ja sam da skinemo sa budzetea ove izdajnike a Srbe sa Kosmeta da ostavimo.

Oni su nasa braca i nas narod.

Vucic Dacic Nikolic to nisu.

Kapiram da to tebe raduje. Tako ga je rešavao i vaš korumpirani konglomerat ali to se ne može nazvati rešenjem.

Наравно да ме радује.Иза сваке приче о стварним проблемима ове земље се чује ма пусти то, видиш да нам отимају Косово.

Нажалост, Жути нису имали снаге за нове подвиге.Али су добро утабали пут којим корачају Напредни Победници, не миришем их ја нешто, Споразум из Брисела јесте решење, па макар и за крај скривања иза шарене лаже о Косову и Србији.

I mnogo nas vise kostaju svi ovi SNS-ovci SPS-ovci i DS_ovci nego jedan Srbin sa Kosmeta na primer.

Bravo. Potpuno se slažem.

Engleska već 200 godina plaća sve koji žive na ili u Gibraltaru jer drugačije ne bi opstala tamo.

Zašto se pak žuti i naprednjaci raduju tome što su konačno skinuli te zle Srbe sa severa sa grbače poreskih obveznika?

To je neopevan bolesni cinizam!

Kada bi se smanjio broj privilegovanih budžetskih trošadžija za makar petinu bilo bi para ne za jedan nego za 10 severa Kosova.

Farsa koju forsira odnarođena Srbija kako su Srbi sa severa rupa bez dna i ogroman teret je čista propaganda koju forsiraju finansijeri srpske kvazielite.

Naprednjaci su kao i prethodna vlast ne samo izdali nacionalne interese već najdirektnije rade protiv boljitka Srbije.

Poslednja izmena:
Наравно да ме радује.Иза сваке приче о стварним проблемима ове земље се чује ма пусти то, видиш да нам отимају Косово.

Нажалост, Жути нису имали снаге за нове подвиге.Али су добро утабали пут којим корачају Напредни Победници, не миришем их ја нешто, Споразум из Брисела јесте решење, па макар и за крај скривања иза шарене лаже о Косову и Србији.

Briselski sporazum nije nikakvo rešenje.

Bez tog sporazuma Srbi bi sa Kosova nestali a nestaće i sa njim.

Srbija je ostavila na cedilu Srbe u Hrvatskoj.

Bude li ostavila i Srbe sa Kosova jasno je da je možda više neće ni biti u doglednoj budućnosti.

Ni jedan narod se ne ponaša tako kukavički i sebično, naročito ne prema sopstvenom narodu.

Briselski sporazum nije rešenje već istorijska sramota za Srbiju.

Ко на пример ДСС који је толике СРБЕ издао Хашком трибуналу

Сачувај нас Боже и саклони од нас самих који се дадосмо тако преварити. Поверовасмо онима који, када су једном преверили могу опет и опет а ми то заборависмо и мислисмо да су искрени. Види их сада, као немају куд.Фуј.

Интересантно да нема напредњачких прегаоца на форуму.Чак је и нојкић то најавио, после избора нема напредњака на форуму.

Штета.

To je logično.

Dobli su funkcije, svet im je pod nogama. Veruju da će vladati 100 godina. Isto su se ponašali i oni pre njih.

Raduje me što jop nisu ukapirali da su svoj mandat proćerdali u prvoj godini vlasti.

Back