Napraviti nešto od života

ja medicinu volim i zelim da se bavim tim poslom,nije rec samo o novcu...kao sto rekoh ljubav+karijera....mislim da je izvodljivo...samo se za ljubav nesto tripujem,mislim da se samo jednom u zivotu stvarno voli pa se plasim da nikada necu preboleti jednu osobu,proslo je skoro godinu dana :( a njega izgleda bas briga...eh zivote...sada kada bi mi dosao i rekao "udaj se za mene",tacno mu rekla "da" :mrgreen:
moze i karijera i ljubav i sve ,samo treba naici na pravu osobu
moze ali sta ti se svidja u zdravstvu,za koje pare ces raditi,sa kakvim potkupljivim olosem,mnogo puta nas zivot demantuje ali ako bi birali ratko ko rano shvati sustinu da je ljubav najbitnija

Utopisticke zenske iluzije o ljubavi poslu i zivotu najlakse demantuje sam zivot.Komsinica manekenske gradje i pojave puna sebe i nade i naravno entuzijazma se za par meseci po zavrsetku studija zaposlila zaljubila i udala .Americki san na nas domaci nacin.Potrajao zanos par meseci ,nesta prvo ljubavi, onda je muz lovator iznabadao kad je dosla pre vremena sa posla i zatekla ga sa njenom sestrom u sred svedskog akcionog.E onda sve puche, izgubi lepojka posao ( za koji je njen dragi debelo platio da je zaposli) nesta kesha za solarijum i ostale sminkersko kozmeticke zahteve padose kriterijumi i sad je heftamo mi iz kraja cisto da ubijemo vreme i nije vise ni blizu kao sto je nekad bila.

Napraviti od života nešto,
:hvala:
reputacij a za post :hvala:

vec sam ti dala za neki drugi pozz

- - - - - - - - - -

često se ova fraza upotrebljava
šta znači za vas napraviti nešto od života
kad ste odlučili i šta da napravite od svog života
ima li to veze sa poslom, obrazovanjem, porodicom ili mislite da
treba nešto stavrno veliko uraditi
da bi život bio "nešto"
Pa to postici nesto...
Valjda svako tezi tome a ima i onih sto zive stihijski...

treba postici nesto u smislu u kojem se razmislja...
Smatram da covek treba ulagati u sebe

a oni sto gledaju da ostvare formu nisu nista uradili

Back