Napravimo IGRICU

........ on je inace slikar po zanimanju .... poslacu ti i njegov sajt da vidis sta radi covek ... on je glavni u ovom poslu !!!! Ovi ostali su elektrotehnicari , jedan je zavrsio masinski fakultet , dosta informaticara ... verujem da su pri kraju ali videces kad izadje ... nadam se da ce biti nesto super !!! E idem da potrazim sto mi je uradio on jednu sliku za desktop pa je saljem na temu !!!!

je*ote ubih ja ljude u pojam :) i posle mog posta ohladile se glave i prestala napaljenost :)
Ljudi ja sam samo iskreno govorio na koje probleme mozete i ce te naici ali to ne treba da vas sputa. Realno "no pain no gain" :)
Ovo samo pokazuje koliko je sve u sustini bilo neozbiljno i kratkog daha. A za igricu ne da mora da bude ozbiljno negoooo prozbiljno a sto je najvaznije tu treba da se skupe ljudi koji su finansijski potpuno nezavisni sa puno slobodnog vremena jer za razvoj igre treba vremena i prva finansijska dobit moze u najidealnijim slucajevima da se ostvari tek za dve ili tri godine i to je pitanje.

Back