"Napravićemo registar ljudi koji odbiju da se vakcinišu"

ok, mada mi i to oko starackih domova sve pomalo...

no dobro, neka na tome stane, ostali ne moraju i nikako u taj registar...

mada oni ce svakako imati taj registar, ljude koje vakcinisu oni ce upisati, pa je jasno da ostali koji nisu vakcinisani svakako upadaju pod oko...

no ne bi smeli da imaju bilo kakvih problema oko zaposljavanja i oni koji odbiju vakcinu
Problem su zaista ovi ljudi koji rade po starackim domovima i zdravstvu, a nece da se vakcinisu i to nije samo 10-15% njih nego 50%. Cekaju da vide sa ce i kako ce biti sa vakcinisanima. A to bi trebalo da se ceka i 10-20 godina.

covid je defintivino igra velikasa, otud i ovo oko mutiranog covida, jer ocito ovaj covid nije doneo dovoljno , on osto se prizeljkivao, jer je jasno da narod vise niej uplasen...

do nedavno sam preskakao da mislim na to o necijoj igri, ali sada je to ogromnoj vecini naroda postalo jasno...
neciji projekat...
Kako te bre Logiko ne mrzi da vise pises o tim projektima.
Ciji projekat? Americki?: Unisti se americka privreda i to je
sada njihov projekat?

sta sa onima koj isu vec zaposleni a ne vakcinisu se?
otpustices ih? ne samo u zdravstvu vec...

ne verujem da postoji covek koji zeli da zarazuje druge ljude, svakako da ima kretena ali i to je minimalno, tvoji razlozi su mi u najmanju ruku blesavi...

stavljati nekoga u registar?

hej hej, polako...
treba da čitaš njene druge postove pa da vidiš šta je blesavost...ovo nije ništa (šta god da je rekla, na ignoru mi je pa ne vidim)

Back