Napravi svoju molitvu svojim rečima u skladu sa svojom verom

• Začetnik teme Začetnik teme hm337
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gospode Bože, smiluj se nama Srbima - tvom novom Izrailju, da se oslobodimo bezbožnih i nepoštenih vlasti i ropstva strancima. Podaj Gospode Bože da se ujedinimo, da se Srbija, Republika Srpska i Crna Gora ujedine i da oslobodimo Kosovo i Metohiju. Podaj Gospode i zdravlja narodnog, da se mi Srbi umnožimo, da nas bude sve više a nacionalnih manjina sve manje. Da cveta sveto pravoslavlje u ujedinjenoj srpskoj državi, a da jeresi nestanu. Amin
Horor 😱

Gde ga to pljujem?
Овако функционише твоја прича "Ко јел ја ? Где, наведи, шта је"
Па колико само порука си написао где си пљувао православље знаш и сам.
Govorim o nekima od vas i odgovaram a vase blacenje koje ste vi poceli.
Ти говориш увек "ви". Ако мислиш на конкретне људе, обрати се конкретним људима а не говори "ви".
Lazete, iskrivljujete kada neko nesto kaze, osudjujere lazno.
Ево ти како пљујеш у празно. Нађи ми где сам искривљавао кад неко нешто каже или признај да лажеш.
Tako se ni nevernici ne ponasaju.
Vi samo na diskusijama trazite svadju, zadevicu i sirite mrznju.7
Ти си први који се свађа на свакој дискусији. Нађи ми где сам се ја свађао ?
A kada vam se iggoviri, onda kuku, napadas nam veru?
Koje nepostenje?
Овако функционише прича са тобом
Варијанта један - пљујеш максимално православље.
Варијанта два - пишеш да ти то не радиш.
Варијанта три - ако ти се не одговори на пљување, пишеш како ето одмах ови беже чим им се напише нешто што им не одговара.
Варијанта четири - ако негде неко напише нешто што ти не одговара, ти пишеш како су многи отишли са овог форума. И онда наравно како сте ви (мањина) угрожени од других (већине).
Реци барем једном нешто конкретно, ко шта ради ти само пишеш ви, а кад ти Свети оци требају, онда их цитираш
То је чисто лицемерје.
Теби су Свети оци добри када их цитираш, а када пљујеш православље онда ти Свети оци више нису добри ?
Како један дан јесу а други нису ?
И ти неком пишеш да је лицемеран ?
Ма хајде немој ми писати.
Ко шта ради ти само умеш да пишеш "ви ово ви оно".
Напиши нешто конкретно ако имаш о томе шта сам ја рекао.
Ако само вучеш у празно "ви ово ви оно" значи да ништа конкретно немаш да кажеш.

Овако функционише твоја прича "Ко јел ја ? Где, наведи, шта је"
Па колико само порука си написао где си пљувао православље знаш и сам.

Ти говориш увек "ви". Ако мислиш на конкретне људе, обрати се конкретним људима а не говори "ви".

Ево ти како пљујеш у празно. Нађи ми где сам искривљавао кад неко нешто каже или признај да лажеш.

Ти си први који се свађа на свакој дискусији. Нађи ми где сам се ја свађао ?

Овако функционише прича са тобом
Варијанта један - пљујеш максимално православље.
Варијанта два - пишеш да ти то не радиш.
Варијанта три - ако ти се не одговори на пљување, пишеш како ето одмах ови беже чим им се напише нешто што им не одговара.
Варијанта четири - ако негде неко напише нешто што ти не одговара, ти пишеш како су многи отишли са овог форума. И онда наравно како сте ви (мањина) угрожени од других (већине).
Реци барем једном нешто конкретно, ко шта ради ти само пишеш ви, а кад ти Свети оци требају, онда их цитираш
То је чисто лицемерје.
Теби су Свети оци добри када их цитираш, а када пљујеш православље онда ти Свети оци више нису добри ?
Како један дан јесу а други нису ?
И ти неком пишеш да је лицемеран ?
Ма хајде немој ми писати.
Ко шта ради ти само умеш да пишеш "ви ово ви оно".
Напиши нешто конкретно ако имаш о томе шта сам ја рекао.
Ако само вучеш у празно "ви ово ви оно" значи да ништа конкретно немаш да кажеш.
Pokazi gde pljujem pravoslavlje?

Dokaz gde sam ja pljuvao pravoslavlje?
Па не иде то тако. Ја тебе прво питам да ми докажеш своје тврдње а тебе нигде нема. И ти неком пишеш да је лицемер ? Па ти се понашаш лицемерно.
Докажи своје тврдње.
Ја могу да докажем своје а ти можеш само да одеш у петнаесту тему после тога и на крају да не докажеш своје тврдње.
Што признаћеш да није у реду.ж
Дакле ја треба да своје тврдње доказујем а ти који си први кренуо са оптужбама не можеш своје тврдње да докажеш већ скрећеш са теме и проглашаваш себе некаквом жртвом.
Буди карактер па докажи оно што тврдиш уместо да на питање одговараш са питањем.

Svevišnji Oče Jehova. Neizmerno ti hvala na svim dobrobitima i u ovom danu. I danas je na mom stolu bilo više nego što je potrebno, hvala ti što brineš o mojoj porodici, našem zdravlju, što smo svi na okupu i ovaj dan i noć možemo provesti u miru...nažalost mnogi ovo širom planete nemaju. Hvala ti što si uslišio moje molitve koje ti upućujem svakodnevno i što izlivaš sve ove darove u ovim teškim vremenima.
Molim te za moje najbliže, molim te i za naše duhovno i telesno zdravlje...sačuvaj nas od svake kušnje, nevolje i nedaće...ti upravljaj našim koracima i ne dozvoli da negde nogom zapnemo...ti znaš šta je svakom od nas najpotrebnije i to nam daj...izli na nas svoj Duh i čuvaj nas svojim svetim Anđelima.
Bože molim te za svu braću širom kugle zemaljske...pomozi im. Obećao si da ćeš ih čuvati kao svoju zenicu...sada nam je kroz svu večnost najpotrebnija tvoja pomoć. Molim te za sve ljude iskrenog i čestitog srca i njima pomozi...svi smo mi tvoja deca...ali su razne okolnosti u životu dovele do toga da te mnogi ne poznaju.
Molim te da tvoje kraljevstvo što pre dođe na zemlju. Neka tvoj Sin i naimenovani Kralj Isus zavlada od kraja do kraja zemlje. Jer tvoje kraljevstvo je jedino rešenje za svaki problem na zemlji. Molim te Oče nek se zbude što se mora zbiti i dođi.
Ovu Hvalu i molitvu ti upućujem preko tvog Sina Isusa Hrista i sve ovo nek je po volji tvojoj. AMIN

Svevišnji Oče Jehova. Neizmerno ti hvala na svim dobrobitima i u ovom danu. I danas je na mom stolu bilo više nego što je potrebno, hvala ti što brineš o mojoj porodici, našem zdravlju, što smo svi na okupu i ovaj dan i noć možemo provesti u miru...nažalost mnogi ovo širom planete nemaju. Hvala ti što si uslišio moje molitve koje ti upućujem svakodnevno i što izlivaš sve ove darove u ovim teškim vremenima.
Molim te za moje najbliže, molim te i za naše duhovno i telesno zdravlje...sačuvaj nas od svake kušnje, nevolje i nedaće...ti upravljaj našim koracima i ne dozvoli da negde nogom zapnemo...ti znaš šta je svakom od nas najpotrebnije i to nam daj...izli na nas svoj Duh i čuvaj nas svojim svetim Anđelima.
Bože molim te za svu braću širom kugle zemaljske...pomozi im. Obećao si da ćeš ih čuvati kao svoju zenicu...sada nam je kroz svu večnost najpotrebnija tvoja pomoć. Molim te za sve ljude iskrenog i čestitog srca i njima pomozi...svi smo mi tvoja deca...ali su razne okolnosti u životu dovele do toga da te mnogi ne poznaju.
Molim te da tvoje kraljevstvo što pre dođe na zemlju. Neka tvoj Sin i naimenovani Kralj Isus zavlada od kraja do kraja zemlje. Jer tvoje kraljevstvo je jedino rešenje za svaki problem na zemlji. Molim te Oče nek se zbude što se mora zbiti i dođi.
Ovu Hvalu i molitvu ti upućujem preko tvog Sina Isusa Hrista i sve ovo nek je po volji tvojoj. AMIN
Svevišnji Oče Jehova, pare, pare, pare, šalji pare da se obogatim. Ne u dinarima i forintama, već u devizama. Amin

Back