Napravi musko od plastelina...

Moje dame... Znate li da cenite to kad naletite na muskarca koji vas stvarno voli... Ili vas ipak posle "nauci pameti" neki neotesanko...

"Napravi musko od plastelina
i oblikuj ga po svojoj volji
jedino tako nacices nekog
koji ce biti od mene bolji"
Ништа ја тебе не разумем.
Како да "налетим" на мушкарца који ме воли? :eek:

И ајд, све и да је тако нешто могуће, мислиш да треба да будем са њим зато што ме воли? :dontunderstand: Да ли је то поштено према њему?

И шта ти значи ово "научи памети"? Као нешто ме заХебе а ја се заљубила па се вратим оном "добрици", који, бајдвеј, не мора да буде добрица, али има ту једну дивну и непоновљиву особину да ме воли...

И јеси ли ти био с неком тако... из сажаљења?
Заљубила се јадница...
Или пак мислиш, ах, ова ме воли, с њом неће бити муке, могу да јој радим шта оћу :per:
А?

Suvise si bukvalno shvatila pitanje... Sustina je u tome da kad si sa nekim, zajedno ste vec neko vreme i vidis da te stvarno voli... Da stalno zeli da te prijatno iznenadi... Da mu nista nije tesko kada si ti u pitanju... Da je uvek tu za tebe kada ti je potreban... Da se bas trudi da ti ugodi... Da li to znas da cenis... Da mu uzvratis na isti nacin... Da li se onda i ti trudis da njega ucinis srecnim... Ili se jednostavno ponasas uobicajeno, kao da sve te njegove sitnice i ne primecujes... Ili ga mozda ignorises i smatras da to sto on radi su samo budalastine... itd itd

Suvise si bukvalno shvatila pitanje... Sustina je u tome da kad si sa nekim, zajedno ste vec neko vreme i vidis da te stvarno voli... Da stalno zeli da te prijatno iznenadi... Da mu nista nije tesko kada si ti u pitanju... Da je uvek tu za tebe kada ti je potreban... Da se bas trudi da ti ugodi... Da li to znas da cenis... Da mu uzvratis na isti nacin... Da li se onda i ti trudis da njega ucinis srecnim... Ili se jednostavno ponasas uobicajeno, kao da sve te njegove sitnice i ne primecujes... Ili ga mozda ignorises i smatras da to sto on radi su samo budalastine... itd itd
Еси ти прочитао мој пост за сандале? Ниси? Е! :lol:

Шалим се мало.
Има ту још много фактора. Ти си све то лепо замислио, и сад у ствари питаш да ли више волимо нежније типове који се не плаше да покажу своја осећања или оне... па мало више мачо. Али авај...
Не могу тако да их делим. Видиш, те "неваљце" заобилазим. Имала сам искуство са њима и рећи ћу ти да су они мени смешни. Толико се труде да буду таф и кул и фул и све да ме то баш забавља. Ал издалека.
А ови други... Као што рекох... Видела сам много покварених људи који су према својим девојкама/женама баш такви. Такође, има међу таквима и патолошки љубоморних. Ту си они којима је то начин освајања, а касније се преокрену да нико жив не може да се снађе... Има и несигурних... Мисле да "тако треба". Ту су и хомосексуалци којима треба параван. Не каже џабе наш народ "иза мире, триста вире".
Не, не мора све да учини за мене, може нешто да му буде тешко, не треба толико да се труди. Нека буде пре свега човек. Неискомплексиран, сигуран у себе, стабилан. Да могу да му верујем. Да ми верује. Нормалан однос двоје људи који се воле. Свака веза има успоне и падове. Нек покаже да није увек расположен. То је људски. И сасвим прихватљиво. Нека се посвађамо. Не треба да ми повлађује у свему јер се можда плаши да ће ме изгубити.
Јер... кад ми у свему повлађује, ја не знам каква је то особа заправо.
Не знам шта мисли... Зашто се толико труди... Шта се дешава кад "пукне", кад љубав прође...

Znamo.
Ja odmah cenim da mu nesto fali.

e sad, podsecas me na moju drugaricu koja identicno misli, cim je prema njoj super mora da mu nesto fali,

to znaci da ne ceni i ne voli dovoljno sebe...osim ako to nisi rekla u sali, to je njena ozbiljna filozofija sto se tice veza i ljubavi.

zato se uvek zaljubi u one koji je zajebavaju i uvek je na kraju nesrecna.

znam da cenim takve koji su divni i vole me,i sa takvima sam imala duge i lepe veze...:)

Poslednja izmena:

Veoma cenim i srećna sam, to me pokreće na produbljivanje odnosa i ljubavi..

e sad, podsecas me na moju drugaricu koja identicno misli, cim je prema njoj super mora da mu nesto fali,

to znaci da ne ceni i ne voli dovoljno sebe...osim ako to nisi rekla u sali, to je njena ozbiljna filozofija sto se tice veza i ljubavi.

zato se uvek zaljubi u one koji je zajebavaju i uvek je na kraju nesrecna.

Pa ne znam, stvarno sam mislila da nije potrebno da naglasim da se šalim...al' dobro, verovatno ima ljudi koji to ozbiljno misle.

Samo da se slozim:)

Hvala ti, mravicu :hvala:

Ali ozbiljno, kada bismo mogli da izvajamo osobu i udahnemo joj zivot, to ne bi bilo interesantno. Naprotiv, bilo bi uzasno dosadno, sigurna sam. Voleti vrline je lako. Voleti mane je vec umetnost ljubavi, to onda znaci da smo iskreno zavoleli.
I pritom ne mislim na onu slepu fazu zaljubljenosti kada mane ne vidimo i od silnih leptirica u stomaku ih ignorisemo, vec kada ih spoznamo i zavolimo.
Kada nekoga volimo i sa njegovim manama, onda ga istinski prihvatamo. Kada nekoga volite samo zbog vrlina, to vam je kao da ste zaljubljeni u fotografiju.

Hvala ti, mravicu :hvala:

Ali ozbiljno, kada bismo mogli da izvajamo osobu i udahnemo joj zivot, to ne bi bilo interesantno. Naprotiv, bilo bi uzasno dosadno, sigurna sam. Voleti vrline je lako. Voleti mane je vec umetnost ljubavi, to onda znaci da smo iskreno zavoleli.
I pritom ne mislim na onu slepu fazu zaljubljenosti kada mane ne vidimo i od silnih leptirica u stomaku ih ignorisemo, vec kada ih spoznamo i zavolimo.
Kada nekoga volimo i sa njegovim manama, onda ga istinski prihvatamo. Kada nekoga volite samo zbog vrlina, to vam je kao da ste zaljubljeni u fotografiju.

ubedjen sam, sve i da mozemo to da uradimo ne bi znali sta da napravimo...

Back