kalama
Aktivan član
- Poruka
- 1.558
ajde kami reci mi ti sta je osnova EKONOMIJE vas ZUTACA da narod STVARA kapital a vi da ga POKLANJATE za korist izbora i opstanka! NEKA HVALA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos kad bi znao da cita...Idi procitaj negde 'Osnove ekonomije'...
I vauuu,autokratska Rusija se nije mesala u srpske izbore.... Hvala im,i nadam se da ce sto manje da se mesaju i u nasu ekonomiju,a misljenje cu promeniti kada Rusija postane zemlja u kojoj je zavladala ideja liberalizma i ljudskih prava....
Сцена:
Премијер "проевропске" Србије Дачић маше колонама тенкова пред скупштином, иза њега председник Тадић Тадић, а на зиду скупштине огроман Слобин портрет.
Дачић узима реч и говори:
"Ми из коалиције ДС-СПС-ЛДП жестоко осуђујемо злочиначку агресију НАТО пакта и убоиство нашег вољеног председника Слободана Милошевића од стране мрског хашког суда!"
На то председник Тадић устаје и први френетично аплаудира
"Тааакооојееее друже Ивице, *еби ти њима матер Евро-Атланску!"
Чисто сумњам...
ajde kami reci mi ti sta je osnova EKONOMIJE vas ZUTACA da narod STVARA kapital a vi da ga POKLANJATE za korist izbora i opstanka! NEKA HVALA
Сада, када је све преноћило можемо мало реалније да сагледамо ситуацију.
Синоћни резултати показатељ су неколико истина у савременој Српској пилитици.
након резултата можемо да закључимо да је идеја "Европа нема алтернативу" (Мир нема алтернативу, С.Милошевић) доживела поприличан пораз на изборима.
Иако сам био разочаран што СРС ниеј добила више гласова, она је остала практично на истом као и до сада, ДСС као што смо рекли уз неочекиван пораст СПС.
Имајући у виду да су избори били пре пар месеци и да је на њима победио Тадић, са истом девизом "Ако не победим ја све ће да пропадне", изгубио је читавих 15% гласова и то уз максималну мобилизацију свих својих снага и највећу подршку из иностранства!
Дакле председнички избори су били на истим основама као и ови јуче, тадић је говорио "За или против Европе", патриоте "За или против Косова" и за разлику од председничких избора где је добио 52%-
"проевропска Србија"- се срозала на 33%, чак и уз 5% ЛДП то је 38%.
38% је пораз.
Тај пораз не би био толико очигледан да се не ради о дијаметрално супротним ставовима две групације.
Славље Демократа је прилично преурањено и баспредметно, пошто се њихова математика заснива на бизарној пермиси:
"Проевропска Србија ће формирати владу само уз подршку једне од партија Антиевроске Србије која би нас најрадије видела обешене о бандере"
У принципу- то је то.
И тих 33% ДС је у ствари мобилисано из рдова Лигаша, Г17 и ко зна којих још, па је реална снага саме ДС, најмање 10% мања-
23%
И то све уз масивну подршку из иностранства, масовно застрашивање наорода и максималну мобилизацију свих "демократских" снага.
Укупна- само 33%.
То је пораз.
Са друге стране ДСС је добио очекиваних 11%, СРС задржала своје гласаче, а СПС порастао.
Стога морамо ипак извући следећи закључак:
33% је највише што ће ДС икада освојити сама или у коалицији, ови избори су били врхунац који ДС може да оствари. На председничким изборима више не може да рачуна на победу, посебно ако се "патриотски" блок уједини у коалицију.
"Европкса" Србиај је- у мањини, максимално 37% од 100% могућих.
Пораз.
"Патриотске" знаге су издржале масовни фронтални напад ДС и свих иностраних помагача, уз стагнирање ДСС, стаменост СРС- долази пораст СПС-а
Једноставно Демократе су подбациле и то пуно, Патриоте су опстале под најгором могућом паљбом и способне да формирају владу. Демократе су управо потрошиле сву муницију и сумњам да ће икада остварити приближан резултат.
Напомена уз пораз Европске Србије је у томе да треба знати када се треба повући.
Али Тадић је био одувек окружен ожасним саветницима, који су онемогућавали било какве корекције његове политике. Бојим се да за саветника има људе истеране са 8. седнице и људе који су ишли на курс шивења заставе ЕУ у Будимпешти.
Неће успети д се промени и мало окрене у другом смеру.
Тадић је по том питању потпуни наследник Слободана Милошевића са паролама "Европа и Косово" - "И Србија и Свет"- парола Милана Милутиновића 1997- "Европа нема алтернативу"- "Мир нема алтернативу"- С. Милошевић.
У принципу ово су поновљени избори 1997, где је СПС застрашивањем грађана и подмићивањем остварио резултате и касниеј ушао у коалицију са СРС, али то су те 1997 били најбољи резултати пред катастрофу СПС...
Саберите сами...
![]()
U kojoj si ti školi učio matematiku?![]()
Е, видиш ја бих радије шетао белим песком Варадера уз азурно небо које се огледа у плавом мору...
Видиш то је разлика између нас. Неспособан си да увудиш лепоту света око тебе...
Имају интерент, али 56к пошто Американци не дозвољавају приступ, али Чавез полаже оптички кабл па са 12 месеци ето АДСЛ у Хавани!
,neceni se na zapadu bezveze STARI RADNIK a ne tamo neki ZUTOKLJUNAC LDPovac itk nesto.
slusaj malisa,prvo niti si radio TI niti znas sta znaci raditi,prvo treba da naucis da CENIS pa tek kad to budes naucio mozes da DIGNES dva prsta i da cekas na rec,ti i tvoje skolovanje,OVE IZDAJICE su vec 8god. na vlasti pokradose sto se moze pokrasti i9 sad su nasli vas PROPALE DUSE da koriste kao opravdanje za UNISTENJE Srbske Privrede i Ekonomije,Sto pricas za seljaka ha ha ha... da ti prvo objasnim ovim redom,Seljak koji je radio u fabrici je skolovan za nekog Masinskog Tehnicara,Bravara itd. istina on ima zemlje ali samo toliko da mu OTAC i MAJKA stariji ljudi mogu preraniti stoku koju poseduju u vecini slucajeva to je da imaju samo za sebe! Posto si jos zelen i neznas vec slusas tamo neke NARKOMANE koji se finansiraju OD SIPTARA i EU shvati sledece,rado bi otisao nas SELJAK da zivi i radi na selu nego niko mu niti garantuje da ce da ima DJubrivo za zemlju niti mu neko garantuje neku pravilnu-NORMALNU- odkupnu cenu za usev-stoku ili sta ja znam sta da proizvedu vec ce se naci neki KLINAC smokljan koji ce da dodje i da im FILOZOFIRA o POSLU i RADU koji u zivotu nije ni radio vec je TATIN i MAMIN SINKO-MAZICA- i ce da FILOZOFIRA sledece.Prvo nece da plati seljaku pravu otkupnu cenu8 produkta vec ce da razmislja da vidi kako da se OBOGATI u TOKU NOCI a za nase SELJAKE njega ce da ZABOLI ona STVAR,
Kad sam ja studirao "Handel" trgovinu u Svajcarskoj ti si se igrao jos sa serpicom i cuculom,postoji jedan zakon u Svajcarskoj koji se naziva "ZLATNO 15" a to znaci prvih 5 god. od kako otvoris ili pocnes neki sopstveni posao si u minusu radi ulaganja u posao;2-5god. pratis SITUACIJU u tvojoj struci posla,sklapas veze i krajnje 5 god. se prosirivas i obrtni kapital ponovo ulazes u prosirenje svog posla" da bi tek nakon 20 god. mogao reci STVORIO SAM NESTO,napominjes VISAK administracije bravo,stvarno je visak ali sta bi ti da radis ti bi ljude na ulicu pa na socijalu,sto DRZAVA koja se HVALI kako ima DEVIZNE REZERVE bla bla bla... nestane iza nasih privrednika pa da se firme povrate,sto je potrebno neku firmu prodati nekoj osobi "X" za neku smesnu cenu ha ha ha... ja znam firme/gigante koje su prodavane za 1€ tamo nekim sumnjivim tipovima da bi se navodno onda te iste kao super pokazivale,pogledaj samu u Smederevu "US Steel" ha ha ha... smesno IMA SRBA u CELOM svetu OBRAZOVANIH sta cete vi koji neznate ni gde ste suplji.
Dicis se NARKOMANOM ha ha ha... ja ne pripadam NI JEDNOJ PARTIJSKOJ OPCIJI NITI CU ali JA SAM SRBIN,i kao takvom meni je prvo u interesu MOJA OTADZBINA ispred svega.
STIDITE SE
a to sto kazes administracija visak pa neka otvore manje firme gde ce ti ljudi da rade a ti i takvi da idete da nesto ucite od njih,jer istina ti znas na pc ali neznas jos uvek zakone,cake i smicalice koje oni znaju i su stekli vremenom,neceni se na zapadu bezveze STARI RADNIK a ne tamo neki ZUTOKLJUNAC LDPovac itk nesto.
U kojoj si ti školi učio matematiku?![]()
Ma dobro je on sve to sračunao (SRS - zadržala glasove, DSS - zadržala glasove... DS - izgubila)...
Eto sinoć sve pristalice SRS-a i DSS-a okupirale ulice i slave![]()
![]()
samo vas gledamMa tako je,ja sam obican LDP zutokljunac
... visak administracije na ulicu,jer ovako vecina gradjana ispasta zbog onih koji ne umeju da rade nista.
Drugo,sto se tice seljaka,uopste nije tacno da vecina seljaka proizvodi samo za sopstvenu upotrebu(to je najveca glupost),a jos veca poenta je ta sto oni treba da shvate da treba da vise rade za vece otkupne cene,jer to do sada nisu shvatili,jer su navikli da im drzava radi njihov posao i ona formira otkupne cene...
...Mrzi ih,jedino znaju da strajkuju kada im je cena svinja koje imaju 60% masti mala.Pa i treba da bude mala,zasto lepo ne nauce(kao sto to neki poljoprivrednici vec rade i svaka im cast na tome),kako da gaje svinje od 50% masti i da potpisuju ugovore za nekoliko godina unapred? ...
...Tj,u fabriku moze onaj seljak koji ce zaista i da radi u njoj,a ne da cuva snagu da bi poslepodne radio na njivi (sto je u vreme Tita i Cobija bio tako cest slucaj.)Bitno im je samo da ucare od drzave sto vise mogu.E pa ne moze tako,tako najvise ispastaju potrosaci,a oni su u drzavi najbitnija ekonomska kategorija...
...Sta je u interesu potrosaca,to je u interesu drzave.Ako to znaci da vecinu zemlje pokupuju stranci,onda to im i treba dopustiti.To ti je najveci ekonomski patriotizam.
Pa sto onda radikali nisu slavili posto oni kobajagi imaju osnova za vladu? Nego ne zna se ko je bio mutaviji i razocaraniji,Nikolic ili Todorovic,a Vucic se zavukao u misju rupuI to je kobajagi lice pobednika
![]()
pa radikali se opekli na proslim izborima. slavili pobedu a nisu mogli da formiraju vladu. sve u svemu pobednik je uvek onaj ko skupi 50%. A to ce po svemu sudeci ovoga puta biti koalicija SRS SPS DSS
Na kojim si ti lekovima,slobodni covece? Zanimljivo,ropstvo je kada zapad kaze da treba da damo prava homoseksualcima,a sloboda je kada te Seselj salje da Krvaris za Kosovo,koji je vise deo identiteta svakog Albanca koji zivi tamo,negoli bilo kog debila iz Obraza i Familije srpskih navijaca?
Zanimljivo shvatanje ropstva i slobode,hajde sada malo da se obrazujes,pocni od pretece liberalizma(znaci ideologije koja na prvom mestu stavlja slobodu),Dzona Loka.
slavili DS-ovci ali ne znaju ni oni sta sobzirom da nemaju vecinu za vladu![]()