NAPOKON - SEDMICA !!!

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Hipotetički....
Nakon godina i godina promašaja,
"uboli" ste sedmicu !
Izvučen je samo jedan listić.
Vaš.....
Veče je.
Radi se o više od milion evra.
Kako ćete se ponašati ?
Kome javiti radosnu vest ?
Ili ćutati ?
Sesti i uz kafu i cigaretu suzbiti navalu emocija.
Kako bi to kod vas izgledalo ?
Odmah nakon saznanja.
Da vas je "šinulo".....!

Čekam poziv od ovlašćene mafije da vidim na koju sumu imam pravo od toga. Zar vi stvarno mislite da neko dobije sedmicu i kompletan iznos ? Pisah ranije o tome na nekoj temi, nema slučajne sedmice . Sve je to posao .

40 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaboravio si dodatni porez na extra prihod.
Da se meni desi tako nesto, prvo bih se pritajio malo i o'ladio emocije. Onda bih video...verovatno bih prvo kupio americko drzavljanstvo za mene i familiju, tek da se obezbedim pred nasim zakonima. A onda bi video...naviko sam ziveti proleterski, ne znam kako bih se snasao u novom izdanju.

mastamo :)
ionako od sedmice nema nista ;)

Da,maštamo.
To bar ne košta ništa.

Inače,što se tiče lotoa,pa i svih ostalih igara na sreću,
iz više relevantnih izvora sam čuo da se tu radi o teškim mućkama.
Država ne talasa, a policija ne hapsi.
Iz prostog razloga,jer država i smišlja te pevare i na taj način
puni budžet.
Velike pare završe i u privatnim džepovima.

40 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaboravio si dodatni porez na extra prihod.
Da se meni desi tako nesto, prvo bih se pritajio malo i o'ladio emocije. Onda bih video...verovatno bih prvo kupio americko drzavljanstvo za mene i familiju, tek da se obezbedim pred nasim zakonima. A onda bi video...naviko sam ziveti proleterski, ne znam kako bih se snasao u novom izdanju.

Ma,nema veze.
Ukupno ti se uzima 20 % !
Kakvih,bre,40 % ?
Nemoj da preteruješ !

moj poznanik je jedan od momaka koji su bili uhapseni zbog ``prevare`` oko igre na srecu sa kojom su se na pinku delili automobili i stanovi..
i slucajno znam citavu pricu i sistem kako sve oko igara na srecu funkcionise..
al ajde da mastamo..;)
javila bih svom ex (ocu svog deteta) da cemo sa ovim moci da realizujemo neke poslovne planove koji su za sada samo planovi..
poklonila deseti deo svojoj rodjaki oboleloj od ms i njenoj deci..
dovrsila neke stvari koje smo kod adaptacije na kuci ostavili za - kad bude, onda cemo jednog dana..
otkupila poslovni prostor u kome sam vec 18 godina..
otisla na jedan posten odmor ``za sve pare``..od mesec dana..(mozda bih se napokon usudila da presedim u avionu ceo taj put do australije (iz koje se moje dete vratilo odusevljeno pre deset dana) i novog zelanda..
afriku i bliski istok bih ostavila za neki drugi put..dok se uzburkala energija tamo malo ne stisa..
sve u svemu skinula bih jedan kamen tereta koji nosim, ali mi ne bi nesto drasticno promenilo zivot..
zadovoljna sam ovim koji imam..

Hipotetički....
Nakon godina i godina promašaja,
"uboli" ste sedmicu !
Izvučen je samo jedan listić.
Vaš.....
Veče je.
Radi se o više od milion evra.
Kako ćete se ponašati ?
Kome javiti radosnu vest ?
Ili ćutati ?
Sesti i uz kafu i cigaretu suzbiti navalu emocija.
Kako bi to kod vas izgledalo ?
Odmah nakon saznanja.
Da vas je "šinulo".....!

[youtube]XEFkafTFCF[/youtube]
Vidi, psihički je zaebano...
Kad si kod šestice to je da poludiš... a onda se dogodi da ima 48 šestica i dobiješ siću a samo srčka što te ne strefi...

Inače, postoji dobar procenat populacije koja "ne igra na sitno" tj kad je početni fond u pitanju...
Iako deluje da su alavi jer ni taj početni fond neće zaraditi za života, ipak je reč o tom prevelikom uzbudjenju

Mislim, bolje dobiti srčku zbog milion evra nego za pišljivih trista iljade...

moj poznanik je jedan od momaka koji su bili uhapseni zbog ``prevare`` oko igre na srecu sa kojom su se na pinku delili automobili i stanovi..
al ajde da mastamo..;)
javila bih svom ex (ocu svog deteta) da cemo sa ovim moci da realizujemo neke poslovne planove koji su za sada samo planovi..
dovrsila neke stvari koje smo kod adaptacije na kuci ostavili za - kad bude, onda cemo jednog dana..
otisla na jedan posten odmor ``za sve pare``..od mesec dana..(mozda bih se napokon usudila da presedim u avionu ceo taj put do australije (iz koje se moje dete vratilo odusevljeno pre deset dana) i novog zelanda..
afriku i bliski istok bih ostavila za neki drugi put..dok se uzburkala energija tamo malo ne stisa..
sve u svemu skinula bih jedan kamen tereta koji nosim, ali mi ne bi nesto drasticno promenilo zivot..

A pa nisam shvatio da je pitanje na sta bi potrosili novac

razmišljala sam o tome
verovatno ne bih rekla ni mužu
taj novac bih krckala lagano, da duže traje
samo "manji" deo--znaci navoda jer je sve relativno šta je malo a šta mnogo-- bih uložila u posao, to znači da bih kupila poslovni prostor, neki lokal, ništa veliko, od oko 50-60 kvm
ostalo bih kupila nameštaj, uredila stan i tako, malo po malo

Huuuuh... zapisala bih brojeve ( kao što sam uradila sva 3 puta kada sam uplatila loto :D ), pa proverila listić. Pa bih proverila opet, pa opet... pa bih otišla da se umijem, izašla minut-dva na terasu, pa bih proverila opet.
Ako mm ništa nebi primetio, što je malo verovatno, rekla bih mu da proveri i on.
Onda bismo, verovatno, skuvali kafu, popili u neverici, radeći na tome da se organizam smiri, verovatno bismo samo sedeli i proveravali listić ponovo i ponovo. :lol: To veče bi prošlo kako bi prošlo, niko nebi znao, ni tada, a ni u danima koji dolaze, dok se ne ode u lutriju i proveri sve. Bilo bi, sigurno da bi bilo, uzbudjenja, neverice, nespavanja, ali ne i žurke, pirova, čašćavanja... Planiranje šta sa novcem dolazi posle, ali taj prvi trenutak bi bio spuštanje lopte i ono staro - ček' da mi to proverimo :lol:

Ma,nema veze.
Ukupno ti se uzima 20 % !
Kakvih,bre,40 % ?
Nemoj da preteruješ !

40 ( четрдесет ) посто !!! Ево пишем и ћирилицом, да разумеш...
Успут, вероватно бих орочио те паре негде у иностранству а овде живео од камате. Једно је сигурно - у Србији ( земљи лопова, организованог, државног криминала ) не бих уложио НИ ДИНАРА у никакакв бизнис. Не бих ни отказ давао у фирми али бих им загорчао живот, онако фино.

Poslednja izmena:
definitivno ne bih nikom ništa govorio niti bih se odjednom troškario
hahah pretprošli put kad je hila sedmica, mislim "bila sedmica", pa kao u novinama - žena čašćavala kafanu, slavila do zore... haha ko je bre lud da se hvali time
rekao bih jedino mojima MADA ni za to nisam siguran
i ono u tajnosti kupovao nekretnine, nešto oročio, i iumao neki fon za zajebanciju ono kako mu šta dune
ništa se ovako kozmatički ne bi promenilo

al ajde da mastamo..;)
Ne bi ti se "drastično" promenio život ? :hahaha:
Kud ćeš drastičnije od ovoga što si navela ?
Pa,ovo je kompletna pretumbacija dosadašnjeg života !

Back