Uveli su da ljudi koji decenijama žive tamo, imaju svoju stoku itd moraju da plaćaju što prolaze kroz planinu na kojoj su odrasli.
Na šta to liči?
Da li će im neko stati na put? A zamilite kada posle to preduzeće privatizuju kao što se priča da će? Da li uopšte mogu da privatizuju nešto što je "nacionalni" park?
Može li neko da objasni o čemu se ovde radi?
па немој се ѕачудити ако банда то учини
ево ти један пример:
моја бака по мами је узела крајем седамдесетих парче земље , мало парче викендицу направила малецку између бара и улциња. утјеха је у питању
у доњем дјелу тог насеља ближег плажи или београдском како га зову, још није било оно горе - ''новосадско'' ...па је убрзо то продала иузела већи плац горе у новосадском насељу неше почетком осамдесетих и направила је доље спрат а горе је мој отац ѕавршио...
углавном осамдесетих смо плаћали бандере па даспроводе струју...да да
па смо плаћали асфалтирање пута кроз улице... до плаже...па смо платили прављење амбуланте и поште!
и онда смо плаћали лекара у тој малој амбулантици који би тамо био преко лета ваљда само пре подне радним данима
то су биел осамдесете хеј....
али так оје било , ко те је терао рекли би они да идеш тамо и правиш викендицу у беспућу...
а онда дођем на плажу 1996 ил 1997 године и оп ла! ОГРАЂЕНА НАМ ПЛАЖА! овам одо стена мањи део је бесплатан а ова средина централни део се плаћа улаз!
ту побесним и уђем одгурнувши оног који ми је хтео наплатити улаз...
звали полицију...
да плаћам оно што смо плаћали и изградили ?
па крајем седамдесетих то је био запуштени крај .... каква црна утјеха средином сеедамдсетих ил крајем еј...
е видиш како су им дали ОБАЛУ у закупе , што не би шума могла ?
мислим не би смела ни требала али ако може да ти ОДУЅИМАЈУ ОБАЛУ што не би ово могли ?
не б исе ја бунио там оѕа обалу, да то неко ко фол уређује ту плажу од тих закупаца...али не то ради и даље чистоћа коју ми викендаши плаћамо!
а овај накупац убиро плодове...
тако ће и овде ако народ допусти
а не би требало дадопусти! јер то је српска земља српске шуме нану ли им! ови ће нам сву србију распродати...