Naplata na sajtu...

DusanMadic

Početnik
Poruka
39
Drugovi, na svom sajtu prodajem neke usluge. Interesuje me kako mogu te usluge da naplatim najbrze i najefikasnije a da to nije uplata uplatnicom na tekući racun. Da li postoji mogucnost placanjem karticom ili nesto slicno. Hvala unapred!

Moneybookers mozda, mada ne koristi veliki broj ljudi u Srbiji to. PayPal je dobra ideja, ali ne mozes da primis novac (jos uvek) tako da je to mrka kapa.
Zavisi i ko ti je ciljana publika, a i verujem da vecina korisnika neta, mislim na one prosecne ne zna sta je PayPal ni Moneybookers, tako da je tekuci mozda i najjednostavnije resenje.

2Checkout je isto što i PayPal, ali radi sa Srbijom / isplacuje na devizni racun
i to proverom na drugim sajtovima mozate potvrditi
Ne bih da reklamiram nikog ali dobro je znati. Znaci i peypal i 2checkout mozete postaviti na sajt pa ko kako zeli ili mu je lakse to i koristi.
Ja sam upravo registrovao i peypal i 2Checkout i mislim da sam procitao da mogu sa peypala da prebacim na 2checkout a oni meni na devizni racun. Ne mora peypal nikad i da proradi potpuno .. ako moze ovako .

Preuzeto
"Provizija koju uzima 2CO je 5,5% tako da ako platis $1000, leci ce ti na 2CO nalog $945.

Ako ti devize stignu na racun u banci, banka ce ti traziti i poreklo novca, u principu mozes da kazes bilo sta (na svoju odgovornost), a za neke stvari se ne placa porez (npr. pomoc rodbine) a za neke se placa.

2CO novac salje svakog cetvrtka, i vec u petak novac ce ti biti na racunu u Srbiji.

Konacno, ono sto ti ja preporucujem je da tom nekom ko ti salje pare kazes da ti uplati na 2CO racun direktno (on moze da upotrebi svoj paypal da ti plati). Ako je veca suma moze paypal da te zezne jer je jos uvek nelegalno imati paypal ako si iz Srbije
."

Poz

Back