Naplacivanje

Bokilijus

Obećava
Poruka
65
Zanima me kako da naplatim neku uslugu hostinga i instalacije foruma , razmisljao sam o dopuni kredita , npr. uplati mi onoliko para koliko kosta ta usluga 200 din , zanima me da li ja novac sa kredita mogu da unovcim ?

Zanima me kako da naplatim neku uslugu hostinga i instalacije foruma , razmisljao sam o dopuni kredita , npr. uplati mi onoliko para koliko kosta ta usluga 200 din , zanima me da li ja novac sa kredita mogu da unovcim ?

Најбоље је да назовеш свог оператера и питаш... Прилично сам сигран да тек тако не можеш да уновчиш свој кредит... Мораћеш да потписујеш неки уговор са оператером...

mozes da unovcis, bez vecih problema, samo sto uzimaju koliko se secam skoro 50% provizije

sigurnija varijanta je sms-om, samo i tu te oderu, jer ti ostane jedva oko 30%

najbolje je opstom uplatnicom na racun. poziv na broj bi ti bio id korisnika ili usluge u bazi i to je to.

u banci, na bankomatu...
sve pare lezu na racun. tako je to u normalnom svetu
samo isplate idu tek kad se nakupi kriticna suma, npr 20 evra, jer imaju granicu ispod koje im se ne isplati da vrse transfer novca. uglavnom

Moj klijent je tako skupio 200 000dinara i rekli mu ne moze kazu nismo mi sms servis hehe :) tako da pazite se...

Kazu mora uzeti sms broj sa dodatnom naplatom pa na njega da mu salju sms i skida se... A tad uzmu 50% tako da naplata preko telefona kod nas i nije opcija...

Takodje neki sms provajderi ne dozvoljavaju prodaju nekih stvari tako da citajte uslove

Izvini na iskrenosti ali si mnogo naivan sa izjavom " Ma nek uzmu i 80% " zamolio bih te da uzmes i dobro izracunas vredi li tvoja usluga toliko ...
Radim vec slicne stvari dovoljno dugo i klijenti ako ti plati bilo koju cifru ocekuje od tebe full uslugu , a to sto si ti naveo ima posla , a pogodovo dosta sitnih bagova koje ces ti morati da im ispravljas , ako im vec radis instalaciju ...

Veruj mi za tu sicu se nevredi cimati , jer ces u suprotonom brzo prolupati ako zelis da posteno i kvalitetno radis.

Pa to zavisi...
Možda on skupo naplaćuje svoju uslugu pa mu je i 20% dovoljno.
Šalim se.

Potpuno razumem čoveka jer sam i sam bio u takvoj situaciji. Ubih se dok nisam našao sistem koji radi sa inostranstvom. Međutim sve to jako zavisi šta prodaješ. Ja prodajem software i to je prilično lako definisati a opet mi uzimaju prilično para. Recimo koliko eura mi uplate toliko dobijem dolara.

Back