napeto

Joj bre baš si:P...Ali bio sam šokiran kod nekih mojih drugarica koje su ono ribe sa stavom i to...Kako padnu ne neke likove i ono torbaju se sa njima a oni su iz totalno druge priče,samo su navalentni...Imam osećaj ponekad da je to nekima samo važno.Ili su ovako glupanderi ali imaju dobru priču ''za krevet'',što im je jedina namera,posle se ispostavi...I onda misliš,e za male pare ste se prodale:mrgreen::per:

Imam ja takvo nešto....Do bola seksi, a nervira u svakom drugom aspektu...Obostrano. Završava se najluđim, najsavršenijim seksom, ali ne bi zajedno, u vezi, sastavili ni tri dana. Moguće iskreno prijateljstvo, bar je ovde uspelo...

Joj bre baš si:P...Ali bio sam šokiran kod nekih mojih drugarica koje su ono ribe sa stavom i to...Kako padnu ne neke likove i ono torbaju se sa njima a oni su iz totalno druge priče,samo su navalentni...Imam osećaj ponekad da je to nekima samo važno.Ili su ovako glupanderi ali imaju dobru priču ''za krevet'',što im je jedina namera,posle se ispostavi...I onda misliš,e za male pare ste se prodale:mrgreen::per:

A ti si se potres'o... Zbog cega si se ti, u stvari, potresao?

drago mi je da imas ribe za drugarice
nod-1.gif
ja imam papagaja i macku

A ciljaš,ciljaš:mrgreen:Pa da sam to uradio više mi ne bi bila drugarica...Ne mogu ja to tako,ko dum generacija,uđeš,izađeš,Gotovo:neutral:

Pa sad... Ako sam pazljivo procitao - bila je mnozina: drugaricE, tako da se ima i za potrositi.

Sad ako hoces svaku vezu da zenis, onda se nerviraj iz prikrajka na drugarice i ostale...

Ne da je ženim,ali toliko valjda naučiš, u toku života da ženu ne gledaš samo kao telo...Čak i kurvu ne možeš samo tako da gledaš a kamoli nekog iz tvog okruženja:roll:

S kim se ti grudvaš...Kakvi senzibilni mladići...Još nije počeo sneg...Kako ljudi površno ocenjuju stvari na forumu,preko interneta,to je poražavajuće.:neutral:

Back