- Poruka
- 10.209
Ovo kao preventiva neka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е да је било ... Али када бих ти рекао наставак ...

pujdas kerove na druge,a onda ih kao rastavljas.....
Good cop-bad cop......

ko se boji ? taman posla kafanski gosti moji dobri drugariЈел то демократија којој стремите....
бојите се и гостију по кафанама...Београд слободарски град.....
баш сте се показали....

naravno bre, 106 iljada Obrazovaca jure Dzordza ulicama grada ChikagaДа ... Међутим, код храма се окупило доста оних из Образа ... Касније, по граду, након литургије, могло се видети око 1000 људи који су као "случајни пролазници" шетали градом. Господине Ал, лепо те је питао Ајрон, да ли треба да кажеш да је затегнуто ... Можда би ти било лепо

Bogu hvala sto su otakzane pederska i antipederska parada...................homici ne smetaju mi ali su mi se vise popeli na vrh glave sa svojom kuknjavom, ni frizider nisam vise smeo da otvorim jer sam se plasio da iz njega ne iskoci neki gej aktivista ili neka napaljena NVO baba................a ovi drugi su me iznervirali svojim prilicno glupavim pristupom i unistavanje fasada sa grafitima.
Mozda bi najbolje resenje bilo da pohapse i jedne i druge i da ih posalju na gradiliste novog mosta preko Save.........mozda bi bio zavrsen pre roka?

ko se boji ? taman posla kafanski gosti moji dobri drugari
naravno bre, 106 iljada Obrazovaca jure Dzordza ulicama grada Chikaga![]()
Dan kada je u Beogradu trebalo da bude održana Parada ponosa, obeležavaju brojne intervencije policije, koja legitimiše i rastura grupe mladića, među kojima su pripadnici i pristalice ultradesničarskih organizacija.
Skup Pokreta 1389, zakazan za danas u osam časova na platou ispred Filozofskog fakulteta, uprkos najavama organizatora, ipak nije održan, jer se u predviđeno vreme pojavilo tek šestoro učesnika
Pola sata kasnije, kada ih je bilo petnaestak, posle policijskog upozorenja i oni su se razišli, budući da je policija zabranila njihovo okupljanje.
Policija od ranog jutra dežura i reaguje kada se pojavi neko od pripadnika ili pristalica tog pokreta. Tako se još jedna manja grupa pojavila na platou oko 11 sati, ali su i oni otišli.
Oko podneva, policija je na Obilićevom vencu izolovala i opkolila grupu mladića. Oni nisu nosili vidno istaknuta bilo kakva obeležja, a posle 15-tak minuta policija im je dozvolila da odu, prenose reporteri MONDA.
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=147265
ako ovi sokolovi ne sruse dikatrorsku osovinu Tadic-Tadic niko nece
nego kakvo se to pijano pevusenje cuje u pozadini ,el su to isto demonstranti ili neki veseljaci i solo drinkeri zaostali sinoc od fajronta ?![]()
kad bih ja sad otišla na plato sa mojim ‚‚zvocalicama‚‚ jel bi i nas policija razjurila kao utradesničare i kao opasnost za tuđe guzhe
ili bi nas istolerisali kao obična zvocala
.... mislim grupa je to

Jel ima ovde neki obrazovac? Da me posavetuje malo, imam zelju da se prikljucim...
zabranimo obraz
"Образ" је антисрпска и антидржавна организација. Онај ко њих сипматизује и подржава није ни свестан колико ради за наше непријатеље. Исто као и ове профи-педерске и неке друге НВО. Они сви раде на истом циљу, само под различитим фирмама.zabranimo obraz
"Образ" је антисрпска и антидржавна организација. Онај ко њих сипматизује и подржава није ни свестан колико ради за наше непријатеље. Исто као и ове профи-педерске и неке друге НВО. Они сви раде на истом циљу, само под различитим фирмама.
Зар треба да се посебно аргументује нешто тако очигледно?Da li bi mogla da argumentuješ podvučeno?
Da, treba da se argumentuje.Зар треба да се посебно аргументује нешто тако очигледно?
(Кад су убили Крстића то је постало још очигледније).
У "Дверима" има ок људи, и у основи идеја, али, и та организција је генерално злоупотребљена и инструментализована од стране српских непријатеља.
Већ и на основу њиховог деловања, и реторике то је више него јасно, а ако треба и да се црта...Da, treba da se argumentuje.
To je smisao iznošenja mišljenja. Bez argumenata, mišljenje je samo mišljenje.
Niko ga neće razmatrati.
Dakle?

A gde je dokaz da se oni ''izdaju'' za patriote, a da to ustvari nisu?Већ и на основу њиховог деловања, и реторике то је више него јасно, а ако треба и да се црта...![]()
Или, можда да кажем овако:
Нису само ЛДП, Б92 и неке НВО, они који ОТВОРЕНО раде против ове државе и народа њени непријатељи.
Много опаснији су они који се издају за патриоте.
И једни и други у исту тикву дувају, само користе различите методе, да слуде народ.
(Поводом педер-бала, лако се да приметити да су ти профи-педери јако ожалошћени што нису добили батине, и што се није десио хаос у граду.
Мућните мало главом, људи.![]()
Доказ, доказ...A gde je dokaz da se oni ''izdaju'' za patriote, a da to ustvari nisu?
Za to tražim dokaz sve vreme.
Ako nemaš dokaz, onda je to samo tvoje mišljenje.

)Доказ, доказ...
К'о доказ да ли постоји Бог.
Само - мало употребити сопствени мозак је сасвим довољно.
(Имам ја и врло опипљиве изворе, али, нити су потребни, нити бих да их откривам.)
Ствари су много једноставније него што се чине.Čekaj, ne razumeš me ili se praviš da me ne razumeš?
Ja ti tražim dokaz, a ti me upućuješ na ''mućkanje glavom''.
Čim s tobom vodim ovu konverzaciju, znači da sam mućkala glavom na tu temu.
Drugo, zanima me na bazi čega gradiš stav.
Drago je meni što ti imaš opipljive izvore, ali to i dalje nije dokaz da si upravu, jer ne znamo ni koliko su tvoji izvori pouzdani.
Nadam se da ne očekuješ da ti se veruje na reč.
Šta je cilj tih organizacija?
Ko ih finansira?
Koji im je zadatak?
Ovo su, za početak, ključna pitanja koja se moraju razrešiti i tek nakon toga možemo da analiziramo njihov cilj delovanja.
Jedno je ako se tebi ne sviđa nečiji način delovanja, a drugo je ako oni zaista sprovode akcije koje štete svim građanima Srbije.
Uredu, ali i dalje mi nisi rekla kako konkretno oni dejstvuju protiv Srbije.Ствари су много једноставније него што се чине.У том и јесте квака.
Ко их финансира?Исти они, који финансирају и неке НВО, и неке странке, они, којима је интерес својевремено био растурање Југославије, и слаба Србија, не због Србије саме, него као потенцијално најјаче у региону, а сви остали из бивше СФРЈ су банана-републике, слаби, ситни пијунчићи.
Треба коначно схватити да је то - пројекат, врло сложен, и перфидан, смишљен да збуни и слуди народ. (Смишљен не само за Србију, дакако). На руку му иду и неке наше унутрашње слабости, наравно, али пројекат се спроводи и сам.
Такође, не треба смести с ума да, осим њега, постоје и други сценарији, и пројекти јер се различити интереси сукобљавају, пошто то "владање светом" није проста категорија у стилу "како мали перица замишља", него центара моћи има више, често и међусобно сукобљених.
Ми мали се некад нађемо директно у томе, некад као "колатерална штета", и наше владе једино могу гледати да у свој тој игри прођу са што мање штете.
А опет, на крају крајева, вреди то што рекох: мућкати сопственом главом, замислити се над сваким догађајем, пробати сагледати га са што више страна, тражити што више извора, и, на крају донети сопствени закључак.![]()
![]()
Зашто се формирају?Uredu, ali i dalje mi nisi rekla kako konkretno oni dejstvuju protiv Srbije.
Ja znam da postoje razni centri moći sa još raznolikijim pretenzijama, ali znam i zašto se formiraju ultra-desničarske organizacije u zemljama poput naše.
Ултра-десничарске... Хм...