Napao je devojku s leđa, svukao golu i počeo sa iživljavanjem...

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.629
Devojka (22) koju je, u noći između srede i četvrtka, osumnjičeni D. D. (31) presreo na Mirijevskom bulevaru, odveo iza zgrade, skinuo golu i zatim, kako se sumnja, silovao, uspela je u jednom trenutku da se domogne mobilnog telefona i da pozove u pomoć svog druga O. B.

Momak je istog trenutka pozvao policiju, a patrola sa Palilule je na osnovu opisa uhapsila osumnjičenog.

"Dok se silovatelj iživljavao nad njom devojka je uspela da sačuva trezvenost i pozove najboljeg druga. Kada je D.D. čuo šta je uradila, dao se u beg. Međutim, ubrzo smo ga uhapsili na osnovu opisa. Zapomaganje devojke čule su i komšije koje su se pojavile na mestu dešavanja", kaže izvor, a prenosi Telegraf.

Okupljeni građani pomogli su devojci da se obuče. Zbog svega što joj se izdešavalo, pozvana je ekipa Hitne pomoći.

2876003_hapsenje_ls.jpg

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3855063/detalji-horora-na-karaburmi
............................................................

kakvu kaznu zaslužuju ovakvi?

Devojka (22) koju je, u noći između srede i četvrtka, osumnjičeni D. D. (31) presreo na Mirijevskom bulevaru, odveo iza zgrade, skinuo golu i zatim, kako se sumnja, silovao, uspela je u jednom trenutku da se domogne mobilnog telefona i da pozove u pomoć svog druga O. B.

Momak je istog trenutka pozvao policiju, a patrola sa Palilule je na osnovu opisa uhapsila osumnjičenog.

"Dok se silovatelj iživljavao nad njom devojka je uspela da sačuva trezvenost i pozove najboljeg druga. Kada je D.D. čuo šta je uradila, dao se u beg. Međutim, ubrzo smo ga uhapsili na osnovu opisa. Zapomaganje devojke čule su i komšije koje su se pojavile na mestu dešavanja", kaže izvor, a prenosi Telegraf.

Okupljeni građani pomogli su devojci da se obuče. Zbog svega što joj se izdešavalo, pozvana je ekipa Hitne pomoći.

Pogledajte prilog 1089019
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3855063/detalji-horora-na-karaburmi
............................................................

kakvu kaznu zaslužuju ovakvi?
Казна сигурно силоватељу следи и ту нема збора.
Али ми никако није јасно како је могла јадница да се у току силовања ,,домогла мобилног телефона и позове помоћ''. Скоро невероватно.

Ako je istina ovo i nije bilo dobrovoljno trebalo bi Vucic da zakone menja....ja sam npr vozio sajmom 65 km na sat a ogranicenje 50km na sat...kazna prekrsajna 10.000 din nisam na vreme platio i prete mi zatvorom 10 dana ...kao da sam silovao nekoga....a npr ovaj majmun ce da se izvuce i bez kazne i bez zatvora///da su kazne formulisane zakonom i da ih se pridrzavati manje bi ovih psihopata po ulicama bilo...10 godina robijanja itd i mir bi bio...ovako ce se izvuci i biti postrek novim silovateljima...

Ako je istina ovo i nije bilo dobrovoljno trebalo bi Vucic da zakone menja....ja sam npr vozio sajmom 65 km na sat a ogranicenje 50km na sat...kazna prekrsajna 10.000 din nisam na vreme platio i prete mi zatvorom 10 dana ...kao da sam silovao nekoga....a npr ovaj majmun ce da se izvuce i bez kazne i bez zatvora///da su kazne formulisane zakonom i da ih se pridrzavati manje bi ovih psihopata po ulicama bilo...10 godina robijanja itd i mir bi bio...ovako ce se izvuci i biti postrek novim silovateljima...
Kako znas da ce da se izvuce i zasto?

neće se izvući i ne gine mu 5 godina minimalno do 15 po zakonu.
Ovaj je neki lokalni manijak nije neki guzonjin sin inače bi bilo n.n lice još uvek, tako da na njemu će se relativna pravda izvršiti verovatno.

@tema

Inače za ponovljeni prekršaj treba kastritrati hemijski i zatvarati na 20+ godina. Jednom može da bude sticaj okolnosti i da se plati greška robijom od desetak godina, dvaput sigurno više ne.
Silovanje je jedan od zločina sa visokim brojem "povratnika". To su neizlečivo bolesni ljudi u većini i jednostavno i tako ih treba tretirati.Terminalnim izopštavanjem iz društva.

90% silovatelja ponovi delo po izlasku s robije i vlast nista ne radi povodom toga

I treba jos da ih kostas i odes 10 dana

90% silovatelja ponovi delo po izlasku s robije i vlast nista ne radi povodom toga

I treba jos da ih kostas i odes 10 dana
Ma ilustracija samo....sto dalje od njih....tempomat kroz grad na 49 km na sat...interesanta je ta pretnja ako ne platis ides u tvorza...izivljavanje na najgori moguci nacin....siledjisko ponasanje...ali zato amenstiraju ubistva...moj do moga,,,,kad su oni u pitanju...

neće se izvući i ne gine mu 5 godina minimalno do 15 po zakonu.
Ovaj je neki lokalni manijak nije neki guzonjin sin inače bi bilo n.n lice još uvek, tako da na njemu će se relativna pravda izvršiti verovatno.

@tema

Inače za ponovljeni prekršaj treba kastritrati hemijski i zatvarati na 20+ godina. Jednom može da bude sticaj okolnosti i da se plati greška robijom od desetak godina, dvaput sigurno više ne.
Silovanje je jedan od zločina sa visokim brojem "povratnika". To su neizlečivo bolesni ljudi u većini i jednostavno i tako ih treba tretirati.Terminalnim izopštavanjem iz društva.
40 godina ih slati i da rintaju na robiji...samo tako..i pravda za sve ista i tatine sinove...i za sve...

Kako znas da ce da se izvuce i zasto?
Neznam,preddpostavljam...pratio sam razna ubistava gde su ubice na slobodi a gde ovo....lovom kupuju slobodu...sudstvo nije neovisno vec pod drzavnim okriljem...oni procenjuju oni su gospodari zivota i smrti...

Ne znam zbog cega ali nasilni momci imaju mnogo vise pitchke nego oni sto glume ili jos gore , imaju finocu .
Pre ili kasnije , to drma sistem vrednosti pojedinca .
Namerno ne pisem o psiholoskim posledicama koje dodju posle toga tj tek promenom socioloskog odgovora dolazi do promene psiholoskog toka I odgovora pojedinca. Ne pisem o tome jer je srp drustvo tupavo za psihologiju i soc.

Silovatelje treba odmah zaposliti u prosecnoj srpskoj pr firmi , da radi sa feministkinjama , da slusa ruganja zena prema muskarcima na svakih 5 min u nekom blazem obliku , a na 15min u zescem obliku.
Da radi kao pomocnik scene u npr pink studiju kad snimaju magazin in. Naravno na uslovnoj kazni .
Tako se leci pocetnik silovatelj .
Psiholoskom kastracijom.

Back