NAPALI ME GORE OD SNS BOTOVA

Kod svake vlasti je tako, ne samo kod nas vec i u drugim zemljama.

Imao si Djilasa i kompaniju na vlasti godinama a medijski mrak je bio gori nego sada.

Sta bre lupas. U Americi demokrate uvek imaju CNN a republikanci uvek FOX. U Nemackoj, Francuskoj i Britaniji i generalno svim zemljama zapada vlast ima svoje medije a opozicija svoje kada govorimo o velikim medijima i televizijama. Ovo sto je u Srbiji ima i po Turskoj i Rusiji ali i ostalim Kazahstanima Azije ali Srbija je bliza zapadu nego istoku pa logicno zeli fer medije a ne kozakstanske i severnokorejske.

Не гласају за другог већ не изађу на изборе. За Вучића константно гласа истих 2 милиона људи, од којих су огромна већина запослени у јавном сектору и администрацији и чланови њихових породица. У суштини уцењени људи. Скоро нико не гласа за Вучића из идеала.

Bice da za njega glasaju oni koji apstinirajuci od Izbora , daju mu 2 (dva) glasa - jedan gals koji je protiv njega , a drugi je onaj glas sns - ovaca koji je potreban da bi ga anulirao ...

Dakle , svako ko ne izadje na Izbore je direktni "saucesnik" u vladavini neke vlasti , jer bi iozlaskom na Izbore i ne dajuci njoj svoj glas , on naterao njene pristalice da odvoje dva svoja glasa da bi ga nadvladali ...

"Cista" matematika , a ne " adminstracija koja je primljena po partijskoj liniji".

Glumica Bojana Maljević ponovo se oglasila na svom Tviter profilu nakon niza uvreda koje je dobila nakon jučerašnje izjave u kojoj je poručila da sa sa Boškom (Obradovićem) na RTS ne želi da ide i da se neće "slobodu da osvaja sa fašistima".

https://www.blic.rs/vesti/politika/...inoc-nisam-otisla-na-proteste-i-drago/f0y5785

A posle je Trifunovic lud kad kaze da nije bitno dal u kuci drzis Nedica ili druga copavog dok se rusi diktator. Ne treba nam ta kokoska onda.

Што јавно шкевће кад не може да поднесе реакцију? Онда кмечи...

Ова крхка и танана "корнфлејкс генерација" данашњих Срба, а посебно Српкиња, стално се нешто чуди, плаши, снебива и жали. Ни налик некадашњим Србима, а посебно Српкињама, од којих су неке ратовале и биле награђене највишим домаћим и страним ордењем. Милунка Савић је пример. Та жена се после рата нашла у тешкој материјалној ситуацији и понижавајућем положају, па није кукала ни тад.

*******na opozicija i dalje ne kuzi zasto ih Vucic pusta da rade skoro sve sta hoce. No dobro, za to je potreban i mozak.

Svaka vlast je presretna koja ima ovakvu opoziciju kao sto su dosmanlije.

Samo ih pustis da zinu i pocnu lajati, i ljudi automatski glasaju za onog drugog, ma ko to bio.

Juce i jesu lajali, rekle im vodje dok su setali ulicom da laju a ovi stvarno lajali :rotf:

Mogu posle da pricaju da se lajanje odnosi na ovo ili ono ali su oni ti koji su lajali. Ybg to je tacno, za neke stvari je potreban i mozak. Najgore kad se nema mozga.

Hocemo promene.
Bez ljutnje.
Nije ispunio obecanja, aj zdravo. Ostavka.

Није испунио мени, теби и народу обећања, док су обећања западу одрађена баш како треба.
Е што смо ми ту колатерална штета ко нас је.е зато сви који могу побегоше широм света.

"Lep šlagvort sam dobila za kraj:
ja sam oduvek imala slobodu i pravo na drugačije mišljenje. Sloboda je moja i nisam čekala da mi je niko donese. Za razliku od mnogih.
Ali imam lošu vest za Vas:
Boško Vam tu slobodu neće doneti.
Pozdrav i svako dobro, slobodno"
.

A b@ku Luč@rku jel isto pozn@ješ?

- - - - - - - - - -

Poštujem svakog i njegovo pravo na politički stav.
Medjutim, Vučić nema nikakav stav već zadatak.
Šta je on sve pričao od desničarskog do levičarskog, tu nikakvog stava nema.
Tu nešto smrdi...

- - - - - - - - - -

Ali Mracak pa i ti si ovde poznat kao SNS bot.

On? Ja mislio učen čovek sa svojim mišljenjem...

Back