Napadnuti aktivisti NVO u Štrpcu

Нећемо тако, другови модератори! Ова Крстарица је још увек српски сајт, колико ми је познато. Када неко мој народ прозива због етничког чишћења које је исфабриковано у америчким медијским, НВО и државним јазбинама, сматрам да нема ништа лоше у неслагању са таквим ставовима и лажима.
Зашто Ирон Лорд брише моје коментаре и назива их позивима на насиље (?!), а Ха Ноцријеве прозивке и пљувачине игнорише. Није лепо и није демократски!

Srpski sajt, sajko.... malo morgen. To je forum svih ljudi, ima i poneka zalutala zivuljka doduse, ali to su izuzeci i na njih ne treba trositi reci, tastaturu i energiju. To sto ti hoces da citas fasizam, shovinizam, ksenofobiju, paranoju i sizofreniju ne znaci da tako treba. I ne samo etnicka ciscenja, tu je i jedan genocid. Ali niko ne proziva ceo narod za to. Krivci su pojedinci sa imenom i prezimenom. Slobodan Milosevic recimo, Seselj, Arkan, Rade Markovic, Legija i ostale psihopate i moroni kao sto su Ratko Mladic i Radovan Karadzic, Veselin Sljivancanin i ostali. Sve najogi sljam cele ljudske civilizacije. To ne znaci da sam ja ili bilo ko drugi ko nije ubijao, silovao, pljacka i palio kriv za dela nekih majmuna koji su na nizem stupnju evolucije od coveka.

Ti si zaostao u srednjem veku, hteo bi diktaturu i komunizam za sistem, ne razumes sta je demokratija i tebra, jako puno mrzis. To je lose za dusu.

Srpski sajt, sajko.... malo morgen. To je forum svih ljudi, ima i poneka zalutala zivuljka doduse, ali to su izuzeci i na njih ne treba trositi reci, tastaturu i energiju. To sto ti hoces da citas fasizam, shovinizam, ksenofobiju, paranoju i sizofreniju ne znaci da tako treba. I ne samo etnicka ciscenja, tu je i jedan genocid. Ali niko ne proziva ceo narod za to. Krivci su pojedinci sa imenom i prezimenom. Slobodan Milosevic recimo, Seselj, Arkan, Rade Markovic, Legija i ostale psihopate i moroni kao sto su Ratko Mladic i Radovan Karadzic, Veselin Sljivancanin i ostali. Sve najogi sljam cele ljudske civilizacije. To ne znaci da sam ja ili bilo ko drugi ko nije ubijao, silovao, pljacka i palio kriv za dela nekih majmuna koji su na nizem stupnju evolucije od coveka.

Ti si zaostao u srednjem veku, hteo bi diktaturu i komunizam za sistem, ne razumes sta je demokratija i tebra, jako puno mrzis. To je lose za dusu.

Ауууууууууууу, ја преко овога не бих прешао... ово само крв може да опере!

Пријатељу, за параноју си у праву, али схвати ме, живим у Србији. Остало ти не признајем, јер не мрзим друге народе и нације. Ево, да ти испричам једну причу из свог живота:
Моја покојна баба је рођена на Кордуну. Као најмлађа у кући, једно сунчано јутро 1941. године извела је краве на испашу на брдо. Кад их је поподне враћала назад, из шумарка изнад куће је могла само да види неколико усташа који су довршавали силовање њених двеју сестара, пре него што су их убили. Два брата, отац и мајка су већ лежали заклани. Побегла је до суседног села, одакле је неким возом успела да дође надомак Београда. У разрушеном граду је покушала да нађе старијег и јединог преосталог брата који је тамо студирао. Док се крила од Немачких патрола, у Миријеву ју је прихватила једна ромска породица са којом је делила хлеб и воду наредних неколико недеља. Убрзо су их Немци похватали и депортовали у логоре. Срећом, била је у радном логору у Аустрији, одакле је 1943. побегла са још две жене: Хрватицом и Мађарицом. После рата је успела да са њима ступи у контакт и још неколико година су се дописивале. А комунисти јој нису дали никакве привилегије, јер није раније покушала да побегне из логора (?!?!).
Поента је следећа:
Васпитан сам да не мрзим и да поштујем све људе, без обзира на њихову веру и народност, али исто тако сам научен пре свега поштујем свој народ, своју земљу и жртве које је тај народ поднео за ово мало Србије.
Него, наведи ми бар једно име осуђеног фолксдојчера, хортијевца или шуцкора за хиљаде побијених Срба на територији Војводине за време 2. светског рата?
Зашто је лоше бити истовремено против демократије и против комунизма? Нећу да читам о ксенофобији, шовинизму и сличном, већ искључиво о чињеницама и правди.

Пријатељу, за параноју си у праву, али схвати ме, живим у Србији. Остало ти не признајем, јер не мрзим друге народе и нације. Ево, да ти испричам једну причу из свог живота:
Моја покојна баба је рођена на Кордуну. Као најмлађа у кући, једно сунчано јутро 1941. године извела је краве на испашу на брдо. Кад их је поподне враћала назад, из шумарка изнад куће је могла само да види неколико усташа који су довршавали силовање њених двеју сестара, пре него што су их убили. Два брата, отац и мајка су већ лежали заклани. Побегла је до суседног села, одакле је неким возом успела да дође надомак Београда. У разрушеном граду је покушала да нађе старијег и јединог преосталог брата који је тамо студирао. Док се крила од Немачких патрола, у Миријеву ју је прихватила једна ромска породица са којом је делила хлеб и воду наредних неколико недеља. Убрзо су их Немци похватали и депортовали у логоре. Срећом, била је у радном логору у Аустрији, одакле је 1943. побегла са још две жене: Хрватицом и Мађарицом. После рата је успела да са њима ступи у контакт и још неколико година су се дописивале. А комунисти јој нису дали никакве привилегије, јер није раније покушала да побегне из логора (?!?!).
Поента је следећа:
Васпитан сам да не мрзим и да поштујем све људе, без обзира на њихову веру и народност, али исто тако сам научен пре свега поштујем свој народ, своју земљу и жртве које је тај народ поднео за ово мало Србије.
Него, наведи ми бар једно име осуђеног фолксдојчера, хортијевца или шуцкора за хиљаде побијених Срба на територији Војводине за време 2. светског рата?
Зашто је лоше бити истовремено против демократије и против комунизма? Нећу да читам о ксенофобији, шовинизму и сличном, већ искључиво о чињеницама и правди.

Eh moj brale. Uzalud se trudis da tom balavcu nesto objasnis. On je ogrezao u mrznji, a to pokazuje svakom porukom koju ovde postavlja. Nemo' da uopste trosis vreme na njega. Svi na forumu vec znaju ko je on, tako da nemas zasto da se pravdas!

Eh moj brale. Uzalud se trudis da tom balavcu nesto objasnis. On je ogrezao u mrznji, a to pokazuje svakom porukom koju ovde postavlja. Nemo' da uopste trosis vreme na njega. Svi na forumu vec znaju ko je on, tako da nemas zasto da se pravdas!

Хвала. Нећу да други стекну погрешан утисак на основу његових провокација и конструкција (на које ја наивно падам!):ok:

Jel sta se samo meni ovaj obraca na PP za neke prekrsaje...???????

Ako ti je stalo da me banujes izvoli....

Evo dala sam ti razlog jasan.

Па није само теби:
Iron Lord:
Поштовани,

Направили сте прекршај на форуму!

Разлог: Spam
-------
Prestanite da spamujete teme i da pišete slobodne sastave jer nemate šta pametnog da kažete dok ste online.
-------

Овај прекршај, вредан 1 поен(а), може резултовати ограничењем приступа све док не истекне. Озбиљни прекршаји никада не истичу.

Проблематичан текст:
[post]6246546[/post]
To mene i najvise brine :neutral:tamo malo ,malo pa neki PTSP obolelili "branitelj " napravi neko sranje ozbiljnih razmera, a ovde iako je nasa vlast za vreme SPS tvrdila kako Srbija nije bila u ratu realnost je potpuno drugacija i ima hiljade i desetine hiljada ljudi koji su ni krivi ni duzni osetili pakao rata al opet nijedan PTSPovac da se pojavi.Barem javno da se pojavi i da je zvanicno evidentiran sto mi je izrazito sumnjivo,tj. sve ukazje da nasa drzava zataskava i krije takve slucajeve jer yebes mu mater posle toliko ratova i to uzaludnih i poraznih morao je neko da pukne psihicki da ga yebes .:-|
тешко..наши ратовали по П.С-у....па нема ни си синдрома...а ови терачи злочин па има...једноставна рачуница...

А ваљда је ово разлог диоказали се као савезници фашиста..па добили и мало помоћи и позив у НАТО

Конц логор су подигли муслимани и хрвати. Први у Босни и у њему су силовали децу и жене. Мушкарце су били тако дивљачки, да су већина подлегли брзо ранама.

Шкорпиони су убили муслиманске војнике. А у Оџаку су сваки дан муслимани и хрвати силовали и убијали српске цивиле, не марући да ли су деца, жене или мушкарци. Једна од њих је била беба, стара само пар месеци.

Посећиван је конц логор од запада. Нико од њих није хтео затворити логор.

https://video.google.com/videoplay?do...315788255490&q
Forum Krstarice

Поента је следећа:

To je tuzna prica zaista i meni je zao sto je tvoja baka morala da prodje kroz sve to. Nje jedina. Trebalo je to sve da se zavrsi posle drugog svetskog rata. Nazalost nije.

Ali kada vec sve to razumes, sto onda hoces da ovo bude srpski forum? I ako su ti svi ljudi isti onda sto mene onako fasisticki nazivas MAdjarom i odredjujes mi nacionalnost? Tj podrzavas B_izmetnog koji je fasista. Meni je covek moje nacionalnosto koji zivi u mojoj drzavi potpuno isti kao i covek bilo koje boje koze, nacionalnosti, veroispovesti, pola, sexualnog opredeljenja i ostalog. JEdino sto zivim sa Srbima u istoj drzavi pa je samo u tom pogledu razlika, sto imamo zajednicku ekonomiju i sto od njega/nje zavisi i moj zivot mnogo vise nego od nekoga iz Hrvatske.

Back