Napadnute hrvatske diplomate u Beogradu

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vuk_:
Ako manemo emocije, nisu trebali da ih diraju.. Odgovornoj drzavi ne trebaju takve stvari. Sada B92 onoj sceni sa filoloskog i nac. strojem, moze da doda i 'barbarski progon nad Hrvatima u BGu'.

Само је АУТОЦЕНЗУРА гора од политичке недемократске цензуре... она води у пропаст сваки здрав разум... мислим... зар није јасно да ће усташе увек наћи нешто да кажу... чему прибојавање и ходање по јајима... добили су батине својом кривицом јер дипломате у то време и на том месту немају шта да траже...

jomini:
Ne postiže, kada se navade ovi...

Њега не опомену. Ако је тако. Онда стави назив, усташки форум. Па нек се само антисрби скупљају овде. Тако изгледа хођеш. Ти потпаљујеш ватру, уместо да је гасиш. Закључа теме о месићу и готовини. Што су итекако политички. Не паше ти да се критикују твоји идоли. Треба граћански рат да избије у Србији. И кад пишем антисрпски запад, то пишем о њиховим медијама и веђини политичара. Становништво на западу углавном није брига за Србију, живели мрели све им је једно. Најгори су демонократе у Србији.

Не дирајте Шерифа, ем није лош ем је свака власт од Бога дата по заслузи, ако хоћете бољу власт будите и ви бољи.

Коме је до револуције нека је прво диже у себи. - Свети Николај

RatkoMladicJunior:
Sta da stavim naslov, Ovde sve teme o hrvatima i hrvatskoj. E pa stavicu, da vidimo dal ces i to zakljucati ili izbrisati. A predlog ti je sranje. Hajde da sam otvorio dve teme o Gotovini. Ali je jedna bila o Gotovini a druga o Mesicu.

Па они су једна те иста г**** ... лепо ти каже Јомини... стварно отвори ЈЕДНУ тему... а ова о Хрватским дресовима и мене интересује... :razz:

PAC-PAC:
Па како би онда био у центру пажње?!

Mene ne interesuje centar paznje. Nego da prikazem ono sto niko drugi nije. Svakako ako bi neko vec postavio temu, onda odgovorim na toj temi, ne otvaram jos jednu istu temu.

Stvar je u tome. Sto moderatora i neke druge na ovom forumu nije briga za Srpstvo. Nije ih briga da brane Srpstvo i da oslobode Srbiju od antisrba. Ako neko kolje ili proteruje Srbina. To njih nije briga, samo njega da ne dira.

Ако си истински борац Српства наћи ћеш прави начин да формулишеш свој став а да те нико не дира. Размисли мало о томе, буди концизнији у излагању, избаци псовке тако чиниш медвеђу услугу и себи и Српству.
Чињенице у правилном распореду и у доброј формулацији нико не може да побије.
Не наседај на провокације - јер ако се будеш окретао за сваким пашчетом које лане никада нећеш стићи тамо куда си наумио.
Шериф само ради свој посао, за разлику од многих медератора не прелази своја овлашћење нити границе које диктира кућно васпитање, закон једноствано мора да постоји иначе би овде завладала анархија а то је, као што и сам знаш, циљ троцкиста против којих имаш намеру да се бориш а све у име Српства које је само по себи поредак, никада нећеш успоставити поредак ако ти је тактика у суштој супротности с њим, поготову не ако је тај поредак Српство.
Не верујем да ти је животна жеља да постанеш један од мноштва марксиста.

Братски, без пардона, али братски савет.

Back