- Poruka
- 10.204
Зар се и ти Амазонка повлачиш...?Ma nema potrebe, ionako uskoro neće biti nastavnika da im smetaju u ''dečjim nestašlucima''![]()
Није то добро сестро, ко ће децу и родитеље да смирава ако се ви паметни и емпатични повлачите...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зар се и ти Амазонка повлачиш...?Ma nema potrebe, ionako uskoro neće biti nastavnika da im smetaju u ''dečjim nestašlucima''![]()
Pitanje zaista, šta će biti kada odemo mi koji volimo svoj posao i decu, jer kako drugačije objasniti sve ovo što trpimo.. na drugoj temi, post jedne članice je bio da Učiteljski fakultet većinom upisuju glupi i neradni đaci, što uskoro i neće biti daleko od istine...Зар се и ти Амазонка повлачиш...?
Није то добро сестро, ко ће децу и родитеље да смирава ако се ви паметни и емпатични повлачите...?
Mislim da je jako lako doći do rešenja, pitanje je ima li želje ili se i dalje ide na srozavanje prosvete i formiranje manipulativne neobrazovane mase...a sta je vaš predlog šefice![]()
Da se ukine obavezno školovanje.a sta je vaš predlog šefice![]()
slažem se mada je obavezno skolovanje do 8 razredaDa se ukine obavezno školovanje.
Drugi žuti - letiš napolje, pa nek ti tata kupi frulicu da se zabavljaš uz stado, pošto školi više nema da se nadaš
Greška.slažem se mada je obavezno skolovanje do 8 razreda
ovo šegrt me podseca na mog dedu kad se školovao za krojačaGreška.
U šegrte, pa neka te nauče kalfe i majstori lepom ponašanju i opštoj kulturi.
Ili u vojsku, tamo se baš takav kšatri profil traži
Škola je za dobru decu.
Сагласан...Greška.
Za takve stvari,treba isamarati javno i roditelje i dete,pa nek se pitaju sta ih je zadesilo.Nastavnicu muzičkog vaspitanja u Osnovnoj školi "Vasa Pelagić" u Beogradu, verbalno je i fizički napao učenik šestog razreda te škole.
Napad se dogodio juče, a usledio je nakon razgovora koji je učenik imao sa razrednim starešinom i zamenikom direktora škole kod kojih ga je uputila napadnuta nastavnica jer je pušio elektronsku cigaretu u učionici.
Učenik joj se tada obratio rečima "šta je, šta hoćeš, marš tamo, ko te je šta pitao", odgurujući je rukama, saopštio je Nezavisni sindikat prosvetnih radnika.
"Ovakvi incidenti pokazuju da se nasilje u školama ne smanjuje, da poboljašanja u pogledu bezbednosti nastavnika nema, i da je mera trenutne suspenzije iz nastave, prema predlogu Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Srbije, neophodna za normalizaciju nastavnog procesa koji je već dugo talac nasilnih pojedinaca", dodaje se u saopštenju.
Nekad su roditelji dodatno kod kuće tukli decu koja prave sranja pa ih učiteljica išiba leskovim prutom.Za takve stvari,treba isamarati javno i roditelje i dete,pa nek se pitaju sta ih je zadesilo.
Pravo iz raja, a neki nisu za drigo.Kajaće se lepše uz crvenu boju guze.
Posle će i oproštaj više da ceni.
I drugari će moći da izvuku neke pouke.
Mora da se sagleda i taj pedagoški efekat
Ili će ona tebe administrativnim merama zbog takvih ideja?Каће нашу Лагерту неко од ученика или родитеља вербално да нападне, па да изађе у новине и постане популарна?
Teacher arrested after viral videoКаће нашу Лагерту неко од ученика или родитеља вербално да нападне, па да изађе у новине и постане популарна?
Moj brat radi kao profesor u jednoj osnovnoj školi, žali se da ih đaci stalno psuju i vređaju. Očekivano je da krenu sa prebijanjima nastavnika i verovatno ubijanjem u bliskoj budućnosti. Brže, bolje, jače! Srbija je naprednjačka septička jama!Nastavnicu muzičkog vaspitanja u Osnovnoj školi "Vasa Pelagić" u Beogradu, verbalno je i fizički napao učenik šestog razreda te škole.
Napad se dogodio juče, a usledio je nakon razgovora koji je učenik imao sa razrednim starešinom i zamenikom direktora škole kod kojih ga je uputila napadnuta nastavnica jer je pušio elektronsku cigaretu u učionici.
Učenik joj se tada obratio rečima "šta je, šta hoćeš, marš tamo, ko te je šta pitao", odgurujući je rukama, saopštio je Nezavisni sindikat prosvetnih radnika.
"Ovakvi incidenti pokazuju da se nasilje u školama ne smanjuje, da poboljašanja u pogledu bezbednosti nastavnika nema, i da je mera trenutne suspenzije iz nastave, prema predlogu Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Srbije, neophodna za normalizaciju nastavnog procesa koji je već dugo talac nasilnih pojedinaca", dodaje se u saopštenju.
Javiću ti, možda ti tabloidi daju i neku paricu za reportažuКаће нашу Лагерту неко од ученика или родитеља вербално да нападне, па да изађе у новине и постане популарна?
Deca su danas bezobrazna i nevaspitana. Znam po sebi kad dodju u prodavnicu da kupe. Provalim kako se ponašaju kako pričaju, kako daju pare tačno se vidi da su to naučili i videli od svojih roditelja.Nastavnicu muzičkog vaspitanja u Osnovnoj školi "Vasa Pelagić" u Beogradu, verbalno je i fizički napao učenik šestog razreda te škole.
dobro bakiВиди брате, то је Котеж, Сербски ''Комптон''... мисли о томе...
Сад баш ''Амазонки'' Лагерти пружих залеђе сагласјем и лајком, од тих ваших мачо трипова, баш зато, што је моја мајка, бивша колегаиница ове професорке коју малтретирају, зато што не да да се пуши на часу...
Тако су и њу скоро сви У КОЛЕКТИВУ убеђивали, да драми због маленог малтрета једног клинца, а тај клинац, одмах након основне, убијо бабу у Котежу због пензије, а претио је мојој мајци убиством и насиљем...
Мисли о томе, сад не би причо самном јер би га одробијо да је покушао да оствари претње...
Tako je bilo i kod mene,ali dete koje je maltretirano od nastavnika,ili profesora je moraao da odgovara za svoje postupke,od njegovih nadredjenih.Danas to niko ne vodi racuna.I niko me ne moze ubediti da su svi nastavnici cvecke,jer nisu.Nekad su roditelji dodatno kod kuće tukli decu koja prave sranja pa ih učiteljica išiba leskovim prutom.
Sećaću se doveka batina što nisam reko dobadan poštaru, pa me prijavio tati.
Posle sam mu se javljao i preko ulice