napadnuta jovana jeremić

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
242.316

Voditeljki napravili sačekušu zbog njega!​

Popularna voditeljka napadnuta nakon što je iznela svoj iskren stav o skandaloznim reperima

Jovana je napadnuta zbog toga što je javno rekla kako ne podržava skandalozne izvođače Desingericu i Pljugicu, prenosi "Svet". Iako na nastupima bacaju mokre čarape na decu i udaraju publiku patikama po glavi, oni imaju veliki broj fanova i pune klubove širom regiona, zbog čega se Jovana našla na meti prozivki, pretnji i uznemiravanja.

- Jovani su neki klinci prišli na ulici, bukvalno su joj napravili sačekušu i napali je zbog toga što je loše pričala o Desingerici i Pljugici. Jovana im je očitala bukvicu i rekla da će ih prijaviti policiji. Mislim da nije to uradila, ali nije joj bilo prijatno. Pa kakvi mogu da budu ti klinci, kad su im ova dvojica idoli. Ne plaši se Jovana nikog, ona što misli, to i kaže - prenosi za "Svet" dobro obavešten izvor.

1692951350158.png

https://www.alo.rs/vip/estrada/799084/napadnuta-jovana-jeremic-zbog-desingerice/vest

Nije izgleda nikad dobila po chki
Ништа здравије за васпитање и карактер од ДОБРИХ батина од ИСТИНСКИХ аутоирета !! Ја пристајем да ме овако маторог коња неко шамара и шиба бичем по дупету ако то заслужујем.

Voditeljki napravili sačekušu zbog njega!​

Popularna voditeljka napadnuta nakon što je iznela svoj iskren stav o skandaloznim reperima

Jovana je napadnuta zbog toga što je javno rekla kako ne podržava skandalozne izvođače Desingericu i Pljugicu, prenosi "Svet". Iako na nastupima bacaju mokre čarape na decu i udaraju publiku patikama po glavi, oni imaju veliki broj fanova i pune klubove širom regiona, zbog čega se Jovana našla na meti prozivki, pretnji i uznemiravanja.

- Jovani su neki klinci prišli na ulici, bukvalno su joj napravili sačekušu i napali je zbog toga što je loše pričala o Desingerici i Pljugici. Jovana im je očitala bukvicu i rekla da će ih prijaviti policiji. Mislim da nije to uradila, ali nije joj bilo prijatno. Pa kakvi mogu da budu ti klinci, kad su im ova dvojica idoli. Ne plaši se Jovana nikog, ona što misli, to i kaže - prenosi za "Svet" dobro obavešten izvor.

Pogledajte prilog 1399975

https://www.alo.rs/vip/estrada/799084/napadnuta-jovana-jeremic-zbog-desingerice/vest
Ова двојица актери у сваком срању.

А јована нема опет права ништа да им каже након

desingerica.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha:

Nikada nisam mislio da ću ovo napisati, ali Jala Brat i Buba Corelli, sakrijte se.

:rotf:

Dva debila veća od Jovane J.

Ona nema meru ni u čemu i drmaju je kompleksi još od prvog razreda u O.Š. Sava Kerković i da je čovek razume što je nakon godina truda da dokaže da je pametna konačno dobila priliku i da se pokaže da je super riba (što nije)

Ova dvojica su imala sve uslove da budu normalni ali su izabrali da budu debili da citiram jednog "dugo sam verovao da se samo pravim debil, a onda sam shvatio da jesam debil"

Ona nema meru ni u čemu i drmaju je kompleksi još od prvog razreda u O.Š. Sava Kerković i da je čovek razume što je nakon godina truda da dokaže da je pametna konačno dobila priliku i da se pokaže da je super riba (što nije)

Ova dvojica su imala sve uslove da budu normalni ali su izabrali da budu debili da citiram jednog "dugo sam verovao da se samo pravim debil, a onda sam shvatio da jesam debil"
Jučer sam prvi put saznao za ova dva lapana.
Uvijek su mi Jala Brat i Buba Corelli bili poster boys za za lokalni, balkanski, đilkoški šabanluk, ali moram priznati da ih ova dvojica debelo šiju.

:hahaha:

Šta su to, neki Crnogorci?

U vezi mokre čarape i patike, onaj kojem na koncertu stvarno doleti u glavu može se smatrati blagoslovljenim, zato što još ima nade da se opameti i dođe sebi.
Tu čarapu ili patiku bi trebao doma izložiti na posebnom mjestu iz natpis - Hvala ti što si mi pomogla da presranem biti idiot.

Što se tiče Jovane, nemam neko mišljenje, smatram tek da je benigna budala koja ne shvaća da se svi s njom sprdaju.

Lepše i lakše je...

Ali ne može svako... Ni Jovana ni ova dvojka...

Back