Napadi bola u grudima

seka59

Zainteresovan član
Poruka
225
Molim za savjet, što prije.
Moj muž boluje od policitemije rubre vera, imao je i manji srčani udar, nakon čega je i aktivirana PRV. To traje već pet godina i ide na redovne kontrole kod hematologa, i skoro svaki mjesec mu rade venepunkciju. Međutim, u poslednjih možda 10 mjeseci dešava se da ima napade bola u grudima (nekad na lijevoj, nekad na desnoj strani grudi), bolovi su veoma, veoma jaki i traju oko 5-8 minuta, nakon čega prestaju i ostaje samo neprijatan osjećaj.
Desilo se da se napad ponovio baš u hitnoj pomoći i uradili su mu ekg koji je bio uredan, dali mu trodon protiv bolova, uradili neke pretrage i ''slegli ramenima''. Tako da nakon toga i ne ide u hitnu kad ga zaboli, već samo uzme ntg, za svaki slučaj i trpi dok ne prođe, Nekad se napadi ponove dva-tri puta u toku dana a nekad po nekoliko dana ništa. Šta da radi, kad se požali ljekaru, kažu da je moguće da je to zbog prv, zbog guste krvi i to je to. Šta da radi?:dash:

RECEPT STAROKINESKOG LEKA

1. INDIKACIJE
Lek oslobađa organizam masnih i krečnih materija kao i naslaga, poboljšava razmenu materija u telu i elastičnost krvnih sudova, sprečava infarkt, sklerozu, stenokardiju, apopleksiju, stvaranje tumora.

2. PRIPREMANJE LEKA
Dobro očistiti i isprati 350 grama belog luka (češnjaka), naseći ga sitno i istucati ga tučkom od drveta ili gline. Staviti tu kašu u 300 ml 96% alkohola, dobro zatvoriti posudu i čuvati 10 dana na prohladnom mestu. Posle toga tu kašu procediti i iscediti kroz čvrstu tkaninu pa je zatim staviti u čistu posudu, zatvoriti tu posudu i ostaviti je da odleži 2-3 dana, posle čega je lek spreman.

3. UPOTREBA LEKA
U prvih 11 dana u 50 ml mleka sobne temperature, na pola sata pre jela staviti sledeću količinu KAPI pripremljenog leka i popiti:

Dani Doručak Ručak Večera
1 1 2 3
2 4 5 6
3 7 8 9
4 10 11 12
5 13 14 15
6 15 14 13
7 12 11 10
8 9 8 7
9 6 5 4
10 3 2 1
11 25 25 25
i dalje 25 25 25

Posle 11 dana nastaviti sa uzimanjem leka 3x25 kapi dnevno, sve dok se sva količina pripremljenog leka ne potroši.

NAPOMENA : Težiti da se lek uzima u isto vreme pre doručka, ručka i večere.
Lek treba uzimati u količini i na način kako je objašnjeno. Lek
treba spremiti na način kako je objašnjeno.

LEK TREBA PONOVITI POSLE PET GODINA.

Ja sam ovo koristio i potpuno mi je skinulo trigliceride
i masnoće iz krvi.

Luk da bude "seljački" ne hibridni
alkohol - iz apoteke 90%

Čak su mi lekari iz KBC Bg rekli da je to mnoge spasilo operacije.
Doduše, to su mi rekli POSLE operacije, kada sam bio na kontroli.
Takodje su mi bili prepisali da doživotno pijem Heparin
koji, ustvari, samo razvodnjava krv, pa onda i najmanja ranica
teško zarasta.
Sada je OK

Recept takodje pomaže i kod proširenih vena.

PS. Postavljanje je pomerilo tabelu. ali nadam se da ste shvatili

Ako je samo gusta krv, čudi me da mu nisu prepisali
Heparin

Poslednja izmena:

Back