Napad :)

Tipican obrazac ,obrati paznju,-

Mesec nulti : bas simpaticna, fina ,i zgodna mala, kresno bih je.

Mesec 6: ta ludaca nije normalna.

Mesec 12: trudna, ozenio se.

Mesec 48: Moj monotoni, dosadni ,ozenjeni ,aseksualni brak , je iscedio zivot iz mene. Boze, pa zasto jaaaaa???????

Poslednja izmena:
ma sta ce zeni sex ako je postigla cilj

per pitcka ad astra:lol:

- - - - - - - - - -

Tipican obrazac ,obrati paznju,-

Mesec nulti : bas simpaticna, fina ,i zgodna mala, kresno bih je.

Mesec 6: ta ludaca nije normalna.

Mesec 12: trudna, ozenio se.

Mesec 48: Moj monotoni, dosadni ,ozenjeni ,aseksualni brak , je iscedio zivot iz mene. Boze, pa zasto jaaaaa???????

to možda i jeste neki sled događaja kada su početne osnove bile nerealne, tipa mladost, ludost, zaljubljenost, leptirići i sl. gluposti.

per pitcka ad astra:lol:

- - - - - - - - - -

to možda i jeste neki sled događaja kada su početne osnove bile nerealne, tipa mladost, ludost, zaljubljenost, leptirići i sl. gluposti.

to je zagarantovani sled dogadjaja i desice se svakome od vas i to je surova istina koju krije od vas i drustvo i vasi najblizi muahahahaaaa .... zamisli kad bi mogli da se teleportujemo ubuducnost i vidimo sami sebe , pa niko se nebi zenio niti rintao vise ,drustvo bi se RASPALO.... :evil:

pa naravno da ti je to sled dogadjaja kad te zanimaju samo zene koje panicno beze od qrca. a zainmaju te jer tako nemas konkurenciju te mislis da ces se bolje istaci pred zenicom....a onda proradi papuca i tako, kraj vec svi znamo :(

pa naravno da ti je to sled dogadjaja kad te zanimaju samo zene koje panicno beze od qrca. a zainmaju te jer tako nemas konkurenciju te mislis da ces se bolje istaci pred zenicom....a onda proradi papuca i tako, kraj vec svi znamo :(

jok nego sam trebao da zenim koja panicno naskace po curcima :hahaha: a naravno da sam se istakao pred svakom pitaj prosle polovnjace kolko su plakale kad sam ih ostavljao , a cim oseti prsten zena pocinje da uskracuje,.....
pa nek sam joj barem prvi i jedini za utehu ,a ne da me mamuza neka razbusena bezvredna polovara.

jok nego sam trebao da zenim koja panicno naskace po curcima :hahaha: a naravno da sam se istakao pred svakom pitaj prosle polovnjace kolko su plakale kad sam ih ostavljao , a cim oseti prsten zena pocinje da uskracuje,.....
pa nek sam joj barem prvi i jedini za utehu ,a ne da me mamuza neka razbusena bezvredna polovara.
Fluffy%20slipper%20Baby-pink-500x500.jpg

Koja izbezumljena recenica.

Pa ne moze ti biti zena neka pored koje imas konkurenciju,zapravo to stanje i ne postoji,moze ti biti zena ili prostitutka a u ovom drugom slucaju to se i ne zove konkurencija vec musterija.

umesto da filozofiras obrati se kizi patofni, jer je i on shvatio a ti nisi :lol:

A sta si ti shvatila piggy wiggy? Jel ti imas misljenje o nechemu s obzirom da od tebe ima samo reakcija i protesta i picopacenistva?

A jel si ti prava zena a? 500 puta si mi napisala da sam se zezao sa pogresnim zenama,
pa mora da si ti prava jelte.
Sta imas da ponudis? Nisam video nista sem regularnog zensokog histerisanja sa tim sto ti znas da upotrebis i lichno, da budes jos vece ***** od govneta.

Poslednja izmena:
Ovo ko kad sam dao nekoj rodjaci pare za benzin i ona se spremala 2 sata pred ogledalom i dosla i kaze : Idem , odoh da ti natocim benzina....
A ja je odma ispravim ; Ne , ides da natocis SEBI benzina da bi se vozikala, od mojih para , i kaze se hvala !

Back