Seksanje samo kad se meni hoce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seksanje samo kad se meni hoce
ma sta ce zeni sex ako je postigla cilj
Tipican obrazac ,obrati paznju,-
Mesec nulti : bas simpaticna, fina ,i zgodna mala, kresno bih je.
Mesec 6: ta ludaca nije normalna.
Mesec 12: trudna, ozenio se.
Mesec 48: Moj monotoni, dosadni ,ozenjeni ,aseksualni brak , je iscedio zivot iz mene. Boze, pa zasto jaaaaa???????
per pitcka ad astra
- - - - - - - - - -
to možda i jeste neki sled događaja kada su početne osnove bile nerealne, tipa mladost, ludost, zaljubljenost, leptirići i sl. gluposti.
pa naravno da ti je to sled dogadjaja kad te zanimaju samo zene koje panicno beze od qrca. a zainmaju te jer tako nemas konkurenciju te mislis da ces se bolje istaci pred zenicom....a onda proradi papuca i tako, kraj vec svi znamo![]()
jok nego sam trebao da zenim koja panicno naskace po curcimaa naravno da sam se istakao pred svakom pitaj prosle polovnjace kolko su plakale kad sam ih ostavljao , a cim oseti prsten zena pocinje da uskracuje,.....
pa nek sam joj barem prvi i jedini za utehu ,a ne da me mamuza neka razbusena bezvredna polovara.
pa naravno da ti je to sled dogadjaja kad te zanimaju samo zene koje panicno beze od qrca. a zainmaju te jer tako nemas konkurenciju te mislis da ces se bolje istaci pred zenicom....a onda proradi papuca i tako, kraj vec svi znamo![]()
umesto da filozofiras obrati se kizi patofni, jer je i on shvatio a ti nisi![]()
Da li muzevima smeta da zena zapocne prva da napada za sex? Iako ste vi mozda hteli da spavate? Umorni ste?
umesto da filozofiras obrati se kizi patofni, jer je i on shvatio a ti nisi![]()