arhangel27
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
Da li muzevima smeta da zena zapocne prva da napada za sex? Iako ste vi mozda hteli da spavate? Umorni ste?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne smeta,smeta da me ne poznaje dovoljno da provali kad mi bas bas nije do toga,ako sam umoran ili me pre toga iznervira pa misli da bi sex resio problem a ne pricaDa li muzevima smeta da zena zapocne prva da napada za sex? Iako ste vi mozda hteli da spavate? Umorni ste?
Da li muzevima smeta da zena zapocne prva da napada za sex? Iako ste vi mozda hteli da spavate? Umorni ste?
ovaj pdf. je postao toliko dosadan da mu ni infuzija genijalnosti u vidu novih tema poput ove ne može pomoći
![]()
kakav je to vrhunac betametiljavog papucijanstva....Ma šta im smeta, samo još jedna noć koju će prespavati na kauču, fotelji, u kadi... to je, ako ih ne izbaci žena iz kuće.
Zavisi, nisam u braku, ali kada hoce ne odbijam, jedino da mi se bas nece, ustao u 5 radio do 9 popodne, ne mogu da gledam a ona zapela ili ako se psihicki osecam lose.
obično je to prva cena velike razlike u godinama p
misim jel to muškarci uvek mora da su raspoložni za seks ?
da...muškarac je manje muškarac, šonja je...
pored prave zene je uvek raspolozen tj. bruzo go dovede u stanje raspolozenja![]()
pored prave zene je uvek raspolozen tj. bruzo go dovede u stanje raspolozenja![]()
Chuj smeta...shtavisheDa li muzevima smeta da zena zapocne prva da napada za sex? Iako ste vi mozda hteli da spavate? Umorni ste?