Napad :)

napadam pod kodnim imenom unternehmen barbarossa...a posle zna se, red ofanzive, red defanzive, ja manštajn, on žukov..sve do konačnog sloma:lol:

ovaj pdf. je postao toliko dosadan da mu ni infuzija genijalnosti u vidu novih tema poput ove ne može pomoći
:fdlan:

Ma šta im smeta, samo još jedna noć koju će prespavati na kauču, fotelji, u kadi... to je, ako ih ne izbaci žena iz kuće.
kakav je to vrhunac betametiljavog papucijanstva....:sad2:
...a zasto lepo ne izbaciti zenu iz kuce i resiti 2 problema jednim udarcem :think::lol:

- - - - - - - - - -

Da li muzevima smeta da zena zapocne prva da napada za sex? Iako ste vi mozda hteli da spavate? Umorni ste?

ovaaaj bicu skoro u austriji u prolazu pa hm ti vidi :per:

Zavisi, nisam u braku, ali kada hoce ne odbijam, jedino da mi se bas nece, ustao u 5 radio do 9 popodne, ne mogu da gledam a ona zapela ili ako se psihicki osecam lose.

pored prave zene je uvek raspolozen tj. bruzo go dovede u stanje raspolozenja :)

vidiš, ja sam par puta zakazao...a iz priče sa bliskim ljudima znam da su i oni zakazivali...a i čitao sam nešto, tako da sam mišljenja da velikoj većini muškaraca zakaže kad tad i da je to pa skoro normalna pojava...nije dobro da je često, ali dešava se...
i onda kad dođem ovde i pročitam kako je sramota da muškarac zakaže, nebitno dal uopšte neće da mu se digne il se digne pa se spusti, onda mi pripadne muka...
znaš...ko da je muški ****** mašina i čim vidi žensko odma treba da mu se digne...
tako da pošto vidim da ovde na ovom forumu ne postoje muškarci koji ne zakazuju, evo ja nemam problem da kažem da sam zakazao par puta...
ovo ti je Lajone ujedno i odgovor na tvoj pp upućen meni zbog čega ovo zbog čega ono...znaš već šta si me pitao ? nadam se da ćeš skontati

Poslednja izmena:

Back