Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da
cesto
ali, ogranicila bih se na "neuobicajena emotivna stanja", pre nego sto bi to definisala kao "hiper mega extra romanticno-eroticno pobudjeni"
odnosno
razdvojila bih na
hiper mega extra eroticno pobudjen
hiper mega extra romanticno pobudjen
jer sam obicno ili jedno, ili drugo, retko zajedno
vidis....mene moze da hvata i zajedno....a onda sam smor zivi.....
ni sama ne znas sta hoces tada..em bi erotiku em bi romantiku
kazem ja.....restrikcija struje
i vuk sit i "ovca" zadovoljna![]()
ma, moze i mene
ali, na srecu retko, tad bas nisam svoja![]()
a ne.. zamena teza...posle erotike se smanjuje muskost a ovo nabrojano moze samo da poveca![]()
da li i koliko cesto upadate u neuobicajena emotivna stanja, znate ono kad ste hiper mega extra romanticno-eroticno pobudjeni????.....
da li i koliko cesto upadate u neuobicajena emotivna stanja, znate ono kad ste hiper mega extra romanticno-eroticno pobudjeni????.....
Nažalost, odavno nisam bila u tom stanju![]()
![]()
Ma nesto me mrzi po ovoj vrucini da idem na redtube
romanticno-jednom godisnje
cesce eroticnopa je l sam forumasica il nisam
![]()