neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oces reci napaljen?
e...to da
Nažalost, odavno nisam bila u tom stanju
da li i koliko cesto upadate u neuobicajena emotivna stanja, znate ono kad ste hiper mega extra romanticno-eroticno pobudjeni????.....
Kad prošetam gradom, a butkice i sisići na sve strane i ne daju mi mira
( za plažu da i ne pričam )
ne bre....lepo pise romanticno.....nema nista romanticno u ebanju......
e to je milina od struka na dole....a kad te hvata milina od struka na gore?????
ne bre....lepo pise romanticno.....nema nista romanticno u ebanju......
ni onako, nevezano za osobu....razmisljas o proslosti, o lepim vremenima i uhvati te neka milina....slusas dobru muzikicu.....i tako
Lepo sto si podelila sa nama da si zadovoljna pa makar i besmislenom temom.
Uzivaj
da li i koliko cesto upadate u neuobicajena emotivna stanja, znate ono kad ste hiper mega extra romanticno-eroticno pobudjeni????.....
nije besmislena....vrlo je smislena...optuzili su me da samo mislim na keks pa d adokazem suprotno....evo, i admin mi odmah gasi struju na temi.....
Ja sam vaga,za nas je to normalno stanje...da li i koliko cesto upadate u neuobicajena emotivna stanja, znate ono kad ste hiper mega extra romanticno-eroticno pobudjeni????.....
Ugasi svetlo na temi pa koga do'vati
u mraku se ne vidi rumenilo
nista bolje od dobrog spama da ti krene dan