Napad u Avganistanu: Šest američkih vojnika poginulo prilikom operacije

• Začetnik teme Začetnik teme darda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

darda

Elita
Banovan
Poruka
16.704
Mešoviti sastav američkih i avganistanskih snaga sprovodili su operaciju u provinciji Nangarhar, kada su naišli na direktnu paljbu - kazao je portparol američke vojske

Najmanje 12 vojnika nastradalo je prilikom operacije u provinciji Nangarhar u Avganistanu, pišu svetski mediji. Prema nezvaničnim informacijama, u napadu je stradalo šest američkih i šest avganistanskih vojnika.

- Mešoviti sastav američkih i avganistanskih snaga sprovodili su operaciju u provinciji Nangarhar, kada su naišli na direktnu paljbu - rekao je portarol američke vojske u Avganistanu pukovnik Soni Leget.

On je potvrdio da je vojska SAD pretrpela gubitke, ali nije potencirao o kom broju je reč.

- Procenjujemo situaciju i objavićemo nove informacije kada budemo došli do njih - kazao je portparol.

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/..._campaign=Napad_u_Avganistanu__Sest_americkih

6 americkih fasisto terorista poslato ravno u pakao gde ce ih sotona guziti citavu vecnost kmecanje natoznih sendvicara ce se cuti do neba talibani razbijaju natovce na param parcad uskoro ulaze u vasington

1581197208072.png

kao ucesnik ratnih sukoba mogu da kazem da je 12 nastradalih u pesadijskoj vatri u ovom 21. veku poprilican broj. ne znam okolnosti ali mora da su ih nahvatali u totalno nezgodnoj poziciji
Najjače je ipak bilo kad je krenulo 200 diverzanata Abih i uleteli u klopku i svih 200 izginulo.
Ali dobro to je baš bilo ono,lom.Nije malo 12 vojnika.

Najjače je ipak bilo kad je krenulo 200 diverzanata Abih i uleteli u klopku i svih 200 izginulo.
Ali dobro to je baš bilo ono,lom.Nije malo 12 vojnika.
ne znam za to. 200 bas mnogo sta je tu moglo da bude. nas su na kosarama i morini gadjali svim i svacim sve je bilo preorano i poruseno a ipak koliko znam malo vise od 100 poginulih. najvise vojske gine od artiljerije ovo ostalo je smesno

Back