bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.386
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gaženje autima, batinaši u roze gaćama, te klinci sa bejzbolkama nisu pokrenuli nasilje? Veoma si pametna. Oduševljen samSami ste pokrenuli spiralu nasilja, ovog puta vlast nije.
I jaja i kamenice su nasilje.
Ali nema ko to da shvati.
Nju brinu jajaGaženje autima, batinaši u roze gaćama, te klinci sa bejzbolkama nisu pokrenuli nasilje? Veoma si pametna. Oduševljen sam
Nju brinu jaja, jer nikada nije videla istaNju brinu jajaI kamenice, kaze.
Lepo sanjaj![]()
Ali ljudi, znate li od kada traje to satanizovanje prosvetnih radnika? Znate li koliko sns roditelja je napadalo prosvetne radnike i nikada nije procesuirano dok su mediji stihijski prenosili članke o ''zlim, nepsosobnim'' prosvetnim radnicima? Vi ste iznenađeni, mi nismo, samo smo tužni što je moralo ovako.Ko je koga napao, to će policija i tužilaštvo.
Ali zato, on lično zna da je Natalija kriminalac.
Odvratan licemer. Nikad odvratnijeg čoveka Srbija nije imala na svom čelu u modernoj istoriji.
Ali ljudi, znate li od kada traje to satanizovanje prosvetnih radnika? Znate li koliko sns roditelja je napadalo prosvetne radnike i nikada nije procesuirano dok su mediji stihisjki prenosili članke o ''zlim, nepsosobnim'' prosvetnim radnicima? Vi ste iznenađeni, mi nismo, samo smo tužni što je moralo ovako.
Bez konkretnih informacija ne mogu da komentarišem.
Svi se vade na institucije a niko ne pominje njihovog Bananu instituciju?Ovo misli svojom glavom?
Pogledajte prilog 1707287Pogledajte prilog 1707289
Ko zna čime to misli....i zbog čega su bile tu gde su bile....
Samo da ne pane u drpesiju pa počne da se goji...Jedino odvratnije od Vučića i njegovih sramotnih spinova su forumaši koji to bezdušno ponavljaju.
Nadam se da ćete svi redom doživeti ovo što je dekanka doživela, da vas neki ludak napadne nožem. Izvinjavam se, perorezićem. Iskreno vam to želim.
Ne znam, nisam pratila. Znam da je bilo nekog nasilja, ali znam i da su neki pomilovani.Ko je napao koga 22. novembra?
Ti si zadnji koji treba icim da se "odusevljava" jer podrzavas napade jajima i kamenicama kao vid nasilja.Gaženje autima, batinaši u roze gaćama, te klinci sa bejzbolkama nisu pokrenuli nasilje? Veoma si pametna. Oduševljen sam
Vučić o napadu na dekanku Jovanović: Povreda kao kad sečete krastavac, nije mi uzvratila ljubav
Evo sad mi sa tv-a porucuju da nema opustanjaKako se ovo zgodno parkiralo na vrh strane, zamisli neko munjen to pročita, pogleda naslov teme, ponovo pročita poruku, protrlja okice i ponovi sve, prst na čelo i jopet... otišo bi zbunjeniji nego što je došao![]()
Imamo li vesti odjutros sa protesta?
Evo cujem nepomenik izjavio juce da je napad instruisan od strane mrzitelja ove zemle, dakle, nema opasnosti.
I on, naravno, nikada nije izjavio nista lose o nspadnutoj dekanki.
Pa zar je ovo moguće kakav bolestan likне скрива задовољство
Gde?.
Ti si zadnji koji treba icim da se "odusevljava" jer podrzavas napade jajima i kamenicama kao vid nasilja.