Napad nožem u Nišu na dekanku Nataliju Jovanović, policija odvela ženu koja ju je napala

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko je koga napao, to će policija i tužilaštvo.

Ali zato, on lično zna da je Natalija kriminalac.

Odvratan licemer. Nikad odvratnijeg čoveka Srbija nije imala na svom čelu u modernoj istoriji.
Ali ljudi, znate li od kada traje to satanizovanje prosvetnih radnika? Znate li koliko sns roditelja je napadalo prosvetne radnike i nikada nije procesuirano dok su mediji stihijski prenosili članke o ''zlim, nepsosobnim'' prosvetnim radnicima? Vi ste iznenađeni, mi nismo, samo smo tužni što je moralo ovako.

Ali ljudi, znate li od kada traje to satanizovanje prosvetnih radnika? Znate li koliko sns roditelja je napadalo prosvetne radnike i nikada nije procesuirano dok su mediji stihisjki prenosili članke o ''zlim, nepsosobnim'' prosvetnim radnicima? Vi ste iznenađeni, mi nismo, samo smo tužni što je moralo ovako.

Ja nisam iznenađen.

Možda @Sensei jeste.

Ovo misli svojom glavom?

1743466216993.png
1743466433297.png

Ko zna čime to misli....i zbog čega su bile tu gde su bile....

Jedino odvratnije od Vučića i njegovih sramotnih spinova su forumaši koji to bezdušno ponavljaju.

Nadam se da ćete svi redom doživeti ovo što je dekanka doživela, da vas neki ludak napadne nožem. Izvinjavam se, perorezićem. Iskreno vam to želim.
Samo da ne pane u drpesiju pa počne da se goji...

a inače fala na lepim željama oko života u žutom krininalu biti radikal je često bez para

Ko je napao koga 22. novembra?
Ne znam, nisam pratila. Znam da je bilo nekog nasilja, ali znam i da su neki pomilovani.
Gaženje autima, batinaši u roze gaćama, te klinci sa bejzbolkama nisu pokrenuli nasilje? Veoma si pametna. Oduševljen sam
Ti si zadnji koji treba icim da se "odusevljava" jer podrzavas napade jajima i kamenicama kao vid nasilja.

Ja sam se ogradila od svakog nasilja inace, pa i od ovog, dok za tebe to ne moze da se kaze.

A ako si selektivno odabrao poruku koja je uopstena i poucna, i ne pratim sve na kraju krajeva, to je objasnjenje kako sa nasiljem ne treba ni da se zapocinje.

I ne znam uopste, sta ja pricam sa "ulicarima" tj, onima koji podrzavaju ulicu i nasilje kao sredstvo polticke borbe.

Kako se ovo zgodno parkiralo na vrh strane, zamisli neko munjen to pročita, pogleda naslov teme, ponovo pročita poruku, protrlja okice i ponovi sve, prst na čelo i jopet... otišo bi zbunjeniji nego što je došao:lol:
Evo sad mi sa tv-a porucuju da nema opustanja :lol:, I nemojte da Vas zavaravaju slatke neke reci pred spavanje :rtfm:

Sad sam već ljut na Šešelja, što je izmirio nepomirljivo, trebalo je 90tih da se reši ko je kome ujka, a ko kome strika....a ne da trpimo 30 godina teror bolesnika....lupam, tada bi ostali i bez srpske i bez kosmeta....i sad vučić nastavlja tu politiku izmirivanja normalnih ljudi sa engleskim monarhistima.. i nemačko evropskim fašistima....

Imamo li vesti odjutros sa protesta?
Evo cujem nepomenik izjavio juce da je napad instruisan od strane mrzitelja ove zemle, dakle, nema opasnosti.
I on, naravno, nikada nije izjavio nista lose o nspadnutoj dekanki.

Sa protesta ništa novo.
Gospodar (podguznih) muva, pored toga što nikada nije izjavio ništa loše, kaže da ćemo svi koji ograničavamo slobodu kretanja dobiti tri godine zatvora. Istina, malo vonja kao da je ta izjava o zatvoru samo posledica retke stolice.
UniZVERitet u ćacilendu se sprema za proslavu 28 dana kasnije od kako nulti ćak ušao u park (subjektivan osećaj da to traje mnogo duže).
Šuška se da će baku sa nožićem za otvaranje dekanke poslati na kućno lečenje od paranoidne šizofrenije. Još nije zvanično.
To je valjda to, crveno slovo pa nema nekih bitnih dešavanja.

Zaista ne vredi trošiti tastaturu da bi nekima bilo jasno da se neki zločini umanjuju a neki dramatizuju, sve u svrhe medijskog nasilja i potpirivanja još većeg nasilja prema neistomišljenicima. Mnogima ovde je normalno napasti profesore jer su tako naučeni, strah od obrazovanih je duboko ukorenjen u sve pore sns društva. Obrazovani im ruše kulu od karata ekonomskog tigra, odbrambenog bedema mira i stabilnosti i sličnih floskula kojom se ova vlast služi decenijama da bi prikrila svoje krađe. Obrazovani su izašli na ulice i poremetili zimski san, zone ''komforta'' i sada je sasvim u redu biti nasilan prema njima.

Back