gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
hehehehehehhe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nist ja nisam izvukla iz konteksta, neistomisljenike ne omalovazavam, a ti spamujes svaku temu sa nekim tekstom iz blica. wooow.
ne znam stvarno ko je u zabludi ja ili ti?
ja koja uzivam u zivotu ili ti koji si paranoican do koske i u svakom drugom trazis reptila?
ne bih rekla da se neka moja uverenja bas tako lako ruse, negde sam vec postavila objasnjenje rusenja tih zgrada, tako da... oladi![]()
Najbolje da "uzivas u zivotu"i jos bolje je da nisi preplasena do srzi.
Inace,mi ne mozemo znati kakwe su njihove namere stvarno.... Ko zna za sta je posluzio napad na WTC?
Vilijam Kuper...woleo bih da znam wise o njemu![]()
Najbolje da "uzivas u zivotu"i jos bolje je da nisi preplasena do srzi.
Nakon kraceg razmisljanja,odlucio sam da swoje misli podelim sa wama. Swi znamo da u senci wladaju humanoidni reptili. E sad,oni su (waljda) osniwaci swih zawera,pa i zawere napada na WTC. E ono sto mi se ucinilo zanimljivim,jeste da sta ako medju tim reptilima ima i onih koji su na nasoj strani? Koji nisu kao njihovi pripadnici,ali ne smeju da se odaju? Sta ako su reptili koji wladaju Azijom i Ewropom u swadji,pa su napali one koji wladaju Amerikom?
Legendo,swaka cast za klip!
Kao drugo,ako ste gledali ceo klip,widecete da ona dva wideo snimka nikad nisu pustena u jawnost,jer se na njima krije istina. Bas iz tog razloga su zaplenjeni.
Da li je taj napad marketinski potez?
Zavera ili svađa,nije ni bitno.Bitno je ono što većina ljudi zna a to je da "ljudi iz pećina" sigurno nisu napali....
Al' najjače od svega:Kao našli Ameri pasoš u ruševinama koji pripada nekom Arapu i to im je dokaz da su ih oni napali.Pa čovječe,tvrde da se čelik istopio i da je zato zgrada pala a pasoš (koji je od papira,jel) ostao neoštećen (samo malo prašnjav)...Missim![]()
Ma kasnite, što bi rekli matematičari, pi polovina...
Majkl Mor je sve objasnio istina malo uvijeno(živi se čovjeku).
Bilo je emisija koje su objašnjavale da neke stvari nisu OK.
Pa i snimci kamera kraj Pentagona koji NISU imali avion.
Već nekoliko obrisanih frejmova.
Pa rupa na zgradi(klasična od navođenog projketila).
Pa onda ulična rasvjeta kraj autoputa koja je ostala ČITAVA.
A navodno avion tuda prošišao na visini od 3 do 5 metara par sekundi pred udar.
Pa svjedočenja pilota Air Forcea da je teško i F 16 navesti da tako precizno udari.
Nja,nja,nja...
Buđav lebac,Ameri su pobili svoje ljude.
Novu temu, molim!
P.S: oću bonu,pao mi šećer.
![]()
To reci dnevnom listu "Blic" koji ih je spomenuo.
E onda mora da je istina.![]()