NAPAD NA KURIR

Strela:
Ko je rekao da je istina u tabloidima? Rekla sam INFORMACIJA!
Hajde molim te objasni mi šta je to informacija. Baš me interesuje koja je tvoja definicija informacije?

(Uzgred, slobodno možeš da koristiš slova normalne veličine kao i ostali članovi, u principu se i ona vide na ekranu.)

Sizif:
Strela:
Ko je rekao da je istina u tabloidima? Rekla sam INFORMACIJA!
Hajde molim te objasni mi šta je to informacija. Baš me interesuje koja je tvoja definicija informacije?

(Uzgred, slobodno možeš da koristiš slova normalne veličine kao i ostali članovi, u principu se i ona vide na ekranu.)

INFORMACIJA - poučavanje,upućivanje,uputstvo; obaveštavanje, obaveštenje; raspitivanje; obaveštenost; obaveštenje, obavest,izveštaj,izvešće.
Trenutno sam u plavoj fazi pa koristim plava velika slova!!!

zox:
Kurir lepo treba zabraniti i gotova stvar!Ionako je tzv."sloboda stampe" samo pojam i koska burzoaskog sistema!
Ne možeš zabraniti novine tek tako, što naravno ne znači da bilo ko može da piše bilo šta. Za sve postoji cena.

Sloboda štampe je sasvim realan i jasan pojam, mi smo je dobijali na kašičicu za vreme slobizma.

salzem se...

meni samo nije jasno kako "Srpski Nacional" moze da na naslovnu stranu stavi tvrdnju da je Insajder u stvari paravan za seks sa Brankicom Stankovic i da i dalje izlazi...
ne mogu da shvatim...

to je za drzavno tuzilastvo, a ne za najobicniju gradjansku parnicu...

Nexus 6:
salzem se...

meni samo nije jasno kako "Srpski Nacional" moze da na naslovnu stranu stavi tvrdnju da je Insajder u stvari paravan za seks sa Brankicom Stankovic i da i dalje izlazi...
ne mogu da shvatim...

O tome ti pricam!
Slusao sam sinoc vesti i nisam mogao da poverujem!!!
KAko nekom uopste padaju tkve ideje na pamet! :roll:

Svaka firma je duzna da podnese bilanse vlastima. Ako vlast misli da nesto nije u redu treba da posalje kontrolu. Kad se to zavrsi vlast treba da izda potvrdu o tome da je firma izmirila obaveze ze proslu godinu i kraj price.

A ne da sad kontrolisu da li je placen porez iz 1893., 1927., 1982., 1997....

Tako mogu svaku firmu da zatvore.

Nexus 6:
salzem se...

ne mogu da shvatim...

Bre ko zna. Mozda i jeste. :) Nego gde bih mogao da nabavim snimak u tom slucaju?

A inace sto se tice ovog pitanja oko zatvaranja bilo kojih novina, morao bih da kazem da je to glupost. Nije kao da ja ili bilo ko sa pola mozga veruje u neke takve sulude tvrdnje. I ja povremeno kupim Kurir umesto Politike (mnogo ima da se cita u onoj Politici bre, a ja kad krenem to je od pocetka do kraja)cisto onako. Razonodim se. Nije bas zona sumraka, ali zabavno je.
Ali ipak se slazem oko toga da treba kaznjavati te novinare koji iznose neke izjave koje nanose stetu nekoj osobi, ukoliko su te tvrdnje lazne tj. Za to postoje sudovi (sudovi casti) pa se takve tvrdnje koje se pokazu kao lazne debelo otplate.

Back