Напад на Чеду Јовановића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A koji su to jachi argumenti protiv njega?

Uzgred naveo sam DOKAZ-cedomir jovanovic je na protestu 90-tih uhapsen sa 5 grama heroina koje mu je interventna brigada nasla u pridzepku u rancu i za to je prosledjen u miliciju i sve je uredno zavedeno,do sada nije lezao za to krivicno delo.

Uzgred narkoman se prepozna na kilimetar.

Jos nesto?

mislim na vas, ovo "argumentovano je dovoljno da se stoka zadovolji

ps. nego ako imash neki chvrshci dokaz, ne namenjen vama, koji na kilImetar mozete da vidite....ipak, vidovita Zorka i Kleopatra su vas obuchavale ali nije to dovoljno za dokazivanje tvoje tvrdnje

Poslednja izmena:
Ja se sećam kad je Čeda po svemu sudeći dao sebi zalepiti petardu ispod nekog džipa, koji je tad vozio, baš u noći pred izbore pre par godina, usred izborne tišine, pa je pokušavao da natera medije da ipak pišu o njegovoj mikro stranci al da pominju "bombu".

Čeda se ne trudi mnogo kad pravi ove razne medijsko-manipulantske diverzije, sad reklo bi se skreće pažnju sa skandala "radim u nekoj švajcarskoj firmi" :D. Ne trudi se jer prezire kako svoje pristalice tako i protivnike, misli da nisu mnogo pametni.

To je taj problem sa Čedom :)

Ja se sećam kad je Čeda po svemu sudeći dao sebi zalepiti petardu ispod nekog džipa, koji je tad vozio, baš u noći pred izbore pre par godina, usred izborne tišine, pa je pokušavao da natera medije da ipak pišu o njegovoj mikro stranci al da pominju "bombu".

Čeda se ne trudi mnogo kad pravi ove razne medijsko-manipulantske diverzije, sad reklo bi se skreće pažnju sa skandala "radim u nekoj švajcarskoj firmi" :D. Ne trudi se jer prezire kako svoje pristalice tako i protivnike, misli da nisu mnogo pametni.

To je taj problem sa Čedom :)

taj dzip , sto je tada vozio Ceda , bio je vlasnistvo jedne banke , cije direktor bio Branko Crnogorac , a vlasnik Bedzet Pecoli .

mislim na vas, ovo "argumentovano je dovoljno da se stoka zadovolji

ps. nego ako imash neki chvrshci dokaz, ne namenjen vama, koji na kilImetar mozete da vidite....ipak, vidovita Zorka i Kleopatra su vas obuchavale ali nije to dovoljno za dokazivanje tvoje tvrdnje

Pa ako si ti stoka onda ok.

Nemam,meni je policijski izvestaj sasvim dovoljan nalaz.

Jesi li ti corava,glupa ili sta?koja moja tvrdnja?jel ti citas sta pise?UHAPSEN OD STRANE POLICIJE-NAPRAVLJEN ZAPISNIK PROSLEDJENO SUDU........jel kapiras sad?

Ako ti budem davao cvrshce dokaze namenjen nama ti ih svakako neces razumeti jer imas nizak IQ,dakle ne mogu da se spustim nize,ako razumes razumes ako ne ne.

A i sasvim je dovoljan dokaz-vidi se na kilometar.......sasvim,nikad ne pogresih za sada.

E da i ceda nije samo obichan narkos,nego narkomanchina koja se citav dan pichi kokom a uveche spusta dopom.

a koga su to, i kad napali iz laznog patriJotskog "bloka, srs, sns, ...........

Vid ludare:dash::dash::hahaha::hahaha::hahaha:

Pa jedino njih i napadaju :hahaha:

Ne,nije lazni patriotski blok,a ti posto si siptarka nisi validna da odlucujes o tome.

Uzgred vas jedine ne napadaju jer da napadaju kako treba,ldp-a ne bi bilo,a tebe bi samo zbog ovih shkrabotina posetili u holandiji........mislim sluzba.......

Yebote ja stvarno ne znam odakle nekim ljudima toliko slobode da se tako kretenishu,alo bre paljba tamo pa se davi sa holandjanima..........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back