.FiLoZoF.
Zainteresovan član
- Poruka
- 182
Pozz.
Pre mesec dana sam bio kod ocnog i utvrdio je da mi je dioptrija -0.25(Levo oko) i -0.5( desno).
Uzeo sam naocare i nosio ih 3 nedelje. E sad, pre nego sto sam nosio naocare ja nisam video na daljinu ali samo sitnije natpise ali sam osobe super raspoznavao ali sam ipak odlucio da ih nosim. Nosio sam ih 3 nedelje i sve sam isto video + sam video te male natpise koje nisam mogao bez naocara.Sto je super,zar ne?
Ali kada sam skinuo naocare i nisam ih nosio 2-5 dana nista nisam mogao da vidim( ne bukvalno) . Osobe sam tesko raspoznavao(malo vece daljina) sto nije slucaj kada ih nisam oupste nosio. Moje pitanje je da li uopste nositi naocare? Kad sam ja bolje video bez njih(osim sitnih natpisa) a sad bez njih sve teze i teze vidim. Kao da su mi one pokvarile jos vise vid. POMOC
Pre mesec dana sam bio kod ocnog i utvrdio je da mi je dioptrija -0.25(Levo oko) i -0.5( desno).
Uzeo sam naocare i nosio ih 3 nedelje. E sad, pre nego sto sam nosio naocare ja nisam video na daljinu ali samo sitnije natpise ali sam osobe super raspoznavao ali sam ipak odlucio da ih nosim. Nosio sam ih 3 nedelje i sve sam isto video + sam video te male natpise koje nisam mogao bez naocara.Sto je super,zar ne?