Naocare za vid

Svakom obliku lica odgovara drugaciji, probaj za pocetak da uzmes neki oblik slican cetvrtastom (on vecini ljudi stoji).
Ako mislis da ces izgledati ruzno sa cvidzama probaj da uzmes ram koji ima samo one delove oko usiju i onaj deo koji vezuje 2 stakla dok sam okvir oko sociva ne postoji :D

Uzela sam one koje kao podsecaju na macije ne bas ostre onako nego blago mackaste (nadam se da znate na sta mislim) , crvene, metalne sa nekim super drskicama... slikacu ih kad mi stignu sutra prekosutra...

Ma sociva su ti najbolja - sta ce ti djozluci.
Meni su najbolje one sa cetvrtastim crnim ramom. Cini ti se da je bapski - ali ustvari sa njima ces izgledati vrlo hrabro.

Ha kako su ukusi razliciti. Meni su te cetvrtaste naocare tako bzvz, jos kad su sa tim crnim ramom pa sirokim drskama sa strane :lol: Cini mi se da bar 80% ljudi nosi takve cvikere, svi su isti (da ne kazem cetvrtasti).

Naravno da ima drugacijih ramova.... :) Ja nosim naocare za vid vec 4 godine... I nekako imam svoj stil,pre mesec dana sam kupila nove (postavicu slicicu) u Italiji,i ovde se opticar cudio kako neko nosi tako lude naocare...Mada imam i vise pari uciteljskih... i nekako su me smorile...Mislim da su i naocare deo moj stajlinga. :)

attachment.php

attachment.php

tako da mislim da samo malo kreativnosti i "hrabrosti" za promenu okvira treba... :)

Za naocare ja nabitnije sa su UDOBNE.
Dzabe da su lepe, da stoje fino ako zuljaju, smetaju.
Najudobnije i najlepse naocare koje sam imala su jedne Miu Miu, prljavoroze sa izrezbarenim cveticima na drskama. Plasticne su bile i bez pipaka na nosu, za koje sam kasnije shvatila da mi ne odgovaraju.
Sad imam jedne klasicne crne, takve sam imala par komada- varijacije na temu, presijavaju se na ljubicasto, crno- crvene, skorz crne.
Imam i jedne roze, koje su lep model. Slicne ko te razbojnicine, tanak metal sa plastikom sa strane.
Ove su mi sad udobne, ali kao one Miu Miu nisu nijedne. Ja sam sa tim naocarima mogla da zaspim.
Inace, plastika je plastika. Te naocare su pukle na pola po sred nosa. Same od sebe.

Gde da nadjem ove mackaste?? Divne su! :aha:
Inace, ja nosim sociva u boji vec godinama, a naocari samo kada ucim, posto me sociva zamaraju.
Trenutno imam 2 para.
Jedne su klasicne, poput ovih drugih medinih, samo sto su na crno-bele strafte.
A druge su ove, samo, isto, u crno-beloom dezenu, isto na strafte neke, siroke..
Fotografisacu kasnije pa cu vam pokazati :)
get_image.jpg

Naravno da ima drugacijih ramova.... :) Ja nosim naocare za vid vec 4 godine... I nekako imam svoj stil,pre mesec dana sam kupila nove (postavicu slicicu) u Italiji,i ovde se opticar cudio kako neko nosi tako lude naocare...Mada imam i vise pari uciteljskih... i nekako su me smorile...Mislim da su i naocare deo moj stajlinga. :)

attachment.php

attachment.php

tako da mislim da samo malo kreativnosti i "hrabrosti" za promenu okvira treba... :)

mnogo su dobre ove uciteljske. JA jurim takve ko zna od kad i nikako da nadjem da mi dobro stoje.
Tebi su kao da si rodjena u njima. I sexy su bas!

mnogo su dobre ove uciteljske. JA jurim takve ko zna od kad i nikako da nadjem da mi dobro stoje.
Tebi su kao da si rodjena u njima. I sexy su bas!

Mala razbojnice prelepa si i frizurica ti je mnogo slatka... Bas me zanima kakva je pozadi...:mrgreen: Naocare ti super stoje...:super:

mala razbojnica...naocare su preeelepe...:D odusevljena sam,...i extra ti stoje... koja je marka i kolko su? :)
Cao ženske... :bye:
uh,imam jos novih modela ...
Ove prve su Cezare Pacioti-kostale su oko 20 000. sa tim nekim swarowsi kamencicima... a ove druge su Dsquared2 i one su bile oko 250 eur- ali kupila sam ih u Milanu,odmah posle fashion week-a cim su izasle...na reviji sam ih prvi put i videla. Sto se tice prodavnica u Srbiji,sta znam,moje iskreno misljenje da sam vidjala modele koji su u inostranstvu tipa stotinak eura,a kod nas (necu da govorim ime prodavnica) preko 250 eur- znaci da im je rabat ogroman i to je bas bezobrazno. Sada sam kupila Gucci,pogledacu imam li sliku da postavim,ako nemam uslikacu ih... One su klasicne crne,ali toliko lake da ih ne osetim. Frizura mi je sada drugacija,sklona sam promenama i sitna sam pa mi stoje krace frizure,kao retko kojoj zeni. Mada ja celog zivota mastam o dugoj kosi...

Back