Kaca 965
Zainteresovan član
- Poruka
- 481
Pa kakva iskustva imate, kako odabrati okvir...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kakva iskustva imate, kako odabrati okvir...?
Ma sociva su ti najbolja - sta ce ti djozluci.
Meni su najbolje one sa cetvrtastim crnim ramom. Cini ti se da je bapski - ali ustvari sa njima ces izgledati vrlo hrabro.
Ha kako su ukusi razliciti. Meni su te cetvrtaste naocare tako bzvz, jos kad su sa tim crnim ramom pa sirokim drskama sa straneCini mi se da bar 80% ljudi nosi takve cvikere, svi su isti (da ne kazem cetvrtasti).
A ti bi da su svi okrugli?![]()
Naravno da ima drugacijih ramova....Ja nosim naocare za vid vec 4 godine... I nekako imam svoj stil,pre mesec dana sam kupila nove (postavicu slicicu) u Italiji,i ovde se opticar cudio kako neko nosi tako lude naocare...Mada imam i vise pari uciteljskih... i nekako su me smorile...Mislim da su i naocare deo moj stajlinga.
![]()
![]()
tako da mislim da samo malo kreativnosti i "hrabrosti" za promenu okvira treba...![]()
mnogo su dobre ove uciteljske. JA jurim takve ko zna od kad i nikako da nadjem da mi dobro stoje.
Tebi su kao da si rodjena u njima. I sexy su bas!
Mala razbojnice prelepa si i frizurica ti je mnogo slatka... Bas me zanima kakva je pozadi...Naocare ti super stoje...
![]()
Cao ženske...mala razbojnica...naocare su preeelepe...odusevljena sam,...i extra ti stoje... koja je marka i kolko su?
![]()