Naocare za sunce + dioptrija

pele27

Primećen član
Poruka
959
Pozdrav! Ne mogu nigde u Beogradu da nadjem one ramove naocara sa dodatkom za sunce koji se na njih kaci magnetom! Nadam se da znate na sta mislim. Naime, imam visoku dioptriju i NIKADA ali bukvalno NIKADA nisam nosio naocare za sunce. Nekada su mi bas potrebne ali ja to jednostavno ne mogu da koristim. Hteo sam cak i varijantu da mi se naprave naocare za sunce sa mojom dioptrijom ali je cifra bila tolika da sam se shlogirao. E onda sam cuo za te ramove koji na sebi imaju magnet i na to se lepo stavi dodatak za sunce u njihovom obliku. To bi za mene bilo otkrovenje! Da li iko zna da li toga uopste ima u Beogradu?????

U jednoj optičarskoj radnji u Piramidi, na Novom Beogradu, sam ja radila naočare za sunce sa dioptrijom, samo ne znam da li imaju i muške ramove. Ima jedna radnja i u Čumićevom sokačetu koja isto to radi. Povoljnije je nego npr La Gatta, Diopta, ako si kod njih gledao, cene su bezobrazno visoke.

A zasto ne foto-grej na primer?
Tako imas oba a ne moras da se cimas i da razmisljas o dodatku.

A ja u poslednje vreme koristim zennioptical.com. 'ladno sve rade u Kini. Kvalitet skroz OK a cene smesne. Neznam do duse kako funkcionise sa isporukom u Srbiju.

Back