- Poruka
- 2.667
Sta mislite. da li je ova invazija smrdibuba / buba martina/ stitastih buba - produkt tajne operacije CIA ili nekih americkih iluminatskih tajnih sluzbi,
(npr SHIELD (Strategic Homeland Intervention Enforcement and Logistics Division)
Zato su i odabrali stitaste bube. One imaju i taj oklop te su izdrzljive, lete, vece od muva manje od bubasvaba, idaealne za spijunazu i subverzivne aktivnosti, nad gradjanima Srbije.
Takodje sponzorisani od rotshield familije.)
Dok sujeverni narod veruje da ove bube donose novac u dom koji posete, i rado ih primaju, one zapravo odnose pare.
I medijska vest o neobjasnjivoj pojavi nenermalne kolicine paucine po gradovima Srbije, izuzev veze sa hemitrejlsima, moze biti povezana i sa invazijom nanotehnoloskih insekata raznih vrsta.
Juce sam jednu smrdibubu nasao u svom stanu i eliminisao, zaboravivsi da proverim telesnu strukturu.
Sigurno i svakako to sto mene spijuniraju, govori da sam veoma vazna osoba.
No, tema je uopsteno o robot insektima, micro spy dronovima, mikrosvetovima, zloupotrebi nanotehnologije, koja se i kroz subatomski nivo mozda preplice kvantnom dimenzijom, bez vremena i prostora.
sto je i prikazano u ezoternom kosmickom konceptu marvelovog svemira, kroz skorasnje filmsko ostvarenje Ant Man.
Ipak, ako americke tajne sluzbe ne stoje iza ove najezde,
onda su mozda vanzemaljci sa Marsa poslali te zelene buba Martine?
Ili su bube odraz nekog baga koji se ispoljava u matriksu u kome smo...