bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Za foot fetishare poput nas svakako da znachi.evo da dodamo i pitanje prstena na noznim prstima u mix pitanja, sta mislite znaci li nesto , i da li vam je sexy na zenama???![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za foot fetishare poput nas svakako da znachi.evo da dodamo i pitanje prstena na noznim prstima u mix pitanja, sta mislite znaci li nesto , i da li vam je sexy na zenama???![]()
Ovo je nesto sto ja volimOvo je hebozovno
Pogledajte prilog 1389687
Meni je to cool i samo uvertira.Ovo je nesto sto ja volim
Meni je to hotMeni je to cool i samo uvertira.
Pa ok, mozda donekle mogu da skapiram da volis ti da se osetis sebi hot i da te bude briga da li se drugoj strani to dopada.Meni je to hot
Msm volim sebe u tome
I nije mi vazno sta druga strana misli
Msm ako me kapiras
Vazniji mi je taj licni dozivljaj
ima li neko nesto ovako iz privatne kolekcije ?evo jos![]()
spamujes temu, ovo je foot fetish :>PNaravno brate, pun mi ormar kolekcije. Kad ga otvore cuje se gong i ono zasija unutra.
A fakspamujes temu, ovo je foot fetish :>P
ja sam cu verziju,da navodno zena koja to nosi trazi sex.... po meni glupost,inace sexy detaljposto je leto i tih nanogica na sve strane , kao letnjeg nakita, ovamo na zapadu ima ta kategorija "Hot Wife" pa tako i nanogica koja se zove "Hot Wife anklet" , takodje u swing kulturi ima neko znacenje navodno , ali po mom barem ovde kod nas , to je cisto modni detalj i veeelika vecina zena koja to nosi nema ni pojam o skrivenom znacenju , ili se mozda varam , kakava su vasa iskustva s tim??
inace volim da vidim nanogicu na lepim zenskim nogama , nevezano za sve ovo gore navedeno ,i jos jedna stvara jedna dama koju sam sreo ovde u Svici je nosila nanogicu koja je oznacavala da je "Hot Wife" i clan swing kluba, pa vi sad budite pametni![]()