Namibija

chaami

Zainteresovan član
Poruka
238
Pokušao sam da na ovom forumu pronađem nešto više o Namibiji, ali mi baš i nije pošlo za rukom. Bilo bi lepo ako je neko išao tamo da da malo svojih impresija. Ono što me najviše interesuje je koliko je pametno uputiti se u ovu zemlju u sopstvenoj organizaciji (bez agencija), mada i nisam primetio da kod nas agencije imaju Namibiju u ponudi. Naravno, dobro bi došle i neke preporuke šta sve vredi videti i koja mesta obići.

Pokušao sam da na ovom forumu pronađem nešto više o Namibiji, ali mi baš i nije pošlo za rukom. Bilo bi lepo ako je neko išao tamo da da malo svojih impresija. Ono što me najviše interesuje je koliko je pametno uputiti se u ovu zemlju u sopstvenoj organizaciji (bez agencija), mada i nisam primetio da kod nas agencije imaju Namibiju u ponudi. Naravno, dobro bi došle i neke preporuke šta sve vredi videti i koja mesta obići.

Imam druga tamo, zadnji put kad smo se videli znam da je bio mnogo ponosan kad mi prica o Namibiji, on zivi u glavnom gradu koje je bas malo mesto...
Kaze ide sa drustvom na pescane dine da surfuje, imaju i plazu tamo...A ima i dosta Nemackog stanovnistva koji zive i rade u Namibiji...Ako mozes idi poseti , sto da ne.

Ја сам пар пута био у Намибији.
Лепо је...у ствари више интересантно него лепо.
Огромна земља са мало становника и великим немачким утицајем.
Фантастична клопа и пиво.
нема баш много шта да се види јер је 95% земље пустиња....има доста животиња.
Океан је прехладан за купање али је зато права атракција сурфовање по пешчаним динама.
Прилично безбедно за странце

Ја сам пар пута био у Намибији.
Лепо је...у ствари више интересантно него лепо.
Огромна земља са мало становника и великим немачким утицајем.
Фантастична клопа и пиво.
нема баш много шта да се види јер је 95% земље пустиња....има доста животиња.
Океан је прехладан за купање али је зато права атракција сурфовање по пешчаним динама.
Прилично безбедно за странце

Jel si bio možda u Walvis Bay?Koje si još gradove video,i ima li tamo života za belce?

Jel si bio možda u Walvis Bay?Koje si još gradove video,i ima li tamo života za belce?

Био сам у ВолвисБеју, Сваркопмунду и Виндхуку...обишао скелетон коуст
Рекао бих да за белце има живота само је мало досадно и немам појма какве су могућности за бизнис или квалитетно запошљавање

Био сам у ВолвисБеју, Сваркопмунду и Виндхуку...обишао скелетон коуст
Рекао бих да за белце има живота само је мало досадно и немам појма какве су могућности за бизнис или квалитетно запошљавање

Vlada li drugačiji odnos nego u Južnoj Africi..mislim onako ljudski,običajno,Postoje li razlike između njih i prema strancima?

Vlada li drugačiji odnos nego u Južnoj Africi..mislim onako ljudski,običajno,Postoje li razlike između njih i prema strancima?

Прекратко сам био да бих могао да ти дам озбиљнији одговор али на први поглед односи црнци - белци су много растерећенији

Back