malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
ovo je strasno....koliko mrznje...nije zdravo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malamargo:ovo je strasno....koliko mrznje...nije zdravo....
Ko je 'pozeleneo'Rayela:Ma jok, nego pozeleneli od muke.. Kakva streljanja? Ceda je za njih maher.
On je jedini koji ima mooda. Sitna seruckanja po forumima su za sitnu boraniju..
Kad dodje frka boranija se nabije u rupe i ceka do daljenjeg da im Ceda sredjuje
drzavu, apsi zlotvore ali i podize rejting..
...izvini ali ovaj je još živ .... :shock:robocap:Kod ubistva , za pronalaženje počinioca najvažnije je otkriti motiv, a onda je ubicu lakše naći.
Rayela:Ma ne uzimaj ova maloumna blebetanja za ozbiljno..
Ceda je rule..
.... pa to sam i ja napisao bolestan čovek......taja:bolesno....
Ма где бре,Салвантис,то је поремећена хормонска равнотежа!Потребни су психолог и Чика доктор да то реше.Salvantis:Ko je 'pozeleneo'![]()
Pa jasno se vidi da je ceda pobeleo....
A sto se tice toga da su "sitna seruckanja po forumima za sitnu boraniju", postavi sebi pitanje sta ti upravo radis u ovom trenutku, boranijo?
Ko je sad živ.sinmbad:...izvini ali ovaj je još živ .... :shock:
...ne![]()
....pa nemoj da se ljutiš,mi smo ovde da na demokratski način vodimo polemiku o našim(nisu baš svi naši)političarima..... 8-)taja:sinmbad ..ne bih da komentarisem dalje to sto si ti napisao
robocap:A čije ubistvo nameštaju Čedi?
...a gde si ti videla persu.... :shock:taja:nemam ja razloga da se ljutim zbog tvojih pisanija...ja vodim racuna o svom....steta na svakom bicu moze da se utvrdi upravo iz toga...a sto ti sebi persiras :shock:![]()
.... ma jok ja sam lala .... 8-)taja:a ti nisi persa :shock:
....ma jok bre slabo ti se ona meša u politiku...... 8-)taja:ahaaa...pa ti to govoris i u njeno ime
...e čuj ima razloga i za toj.... 8-)taja:a znaci ipak volis da se sebe predstavljas kao mnozinu![]()