Da li ste skoro kupovali ugaone garniture ili neki dvosed i fotelje? Šta biste odabrali kada biste sada kupovali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,,,zavisi od prostora,,,on sam definishe da li ugaona garnitura ili trosed dvosed,,,Da li ste skoro kupovali ugaone garniture ili neki dvosed i fotelje? Šta biste odabrali kada biste sada kupovali?
Moj savet ti je da potražiš nekog arhitektu koji se bavi uređenjem enterijera da ti osmisli prostor, ako već praviš od nule.Radim kuću i trebao bi da se kupi nameštaj a pojma nemam kako da uredim. Raspored je nesvakidašnji, ni na jednom planu nekih kuća nisam video slično. Dnevna soba je ogromna oko 40kvm u Г, spojena sa kuhinjom. Iznad dnevne sobe u visokom potkrovlju je otkrivena galerija nekih 5x5m.
Kuću sam kupio golu samo u ozidanom stanju i ja sam radio neke male izmene unutra po mojoj zamisli ali nije ispalo najbolje... Raspored utičnica, prekidača, sijaličnih grla sam isto ja radio i tek sad vidim greške... Definitivno treba arhitekta ali Srbin kaže Pa neću valjda i njega da plaćamMoj savet ti je da potražiš nekog arhitektu koji se bavi uređenjem enterijera da ti osmisli prostor, ako već praviš od nule.
To košta, ali nikad u životu nećeš zažaliti posle da si se negde zajebao. Oni vide stvari drugim očima, i od običnog prostora naprave nešto stvarno posebno, što nama nikad ne bi palo na pamet.
Veruj mi i ja sam slično radio, i pravio silne greške pre 20 godina. Neće Srbin da angažuje arhitektu kad zna bolje.Kuću sam kupio golu samo u ozidanom stanju i ja sam radio neke male izmene unutra po mojoj zamisli ali nije ispalo najbolje... Raspored utičnica, prekidača, sijaličnih grla sam isto ja radio i tek sad vidim greške... Definitivno treba arhitekta ali Srbin kaže Pa neću valjda i njega da plaćam

Sa malo maste to mozes fantasticno da napravisRadim kuću i trebao bi da se kupi nameštaj a pojma nemam kako da uredim. Raspored je nesvakidašnji, ni na jednom planu nekih kuća nisam video slično. Dnevna soba je ogromna oko 40kvm u Г, spojena sa kuhinjom. Iznad dnevne sobe u visokom potkrovlju je otkrivena galerija nekih 5x5m.

Imam odlično oko za prostor, daću ti savet za dž.Veruj mi i ja sam slično radio, i pravio silne greške pre 20 godina. Neće Srbin da angažuje arhitektu kad zna bolje.
Onda sam imao sreću da me moj drug, koji je inače vrhunski arhitekta, spreči da opet napravim glupost i napravi mi celo idejno rešenje.
Sad bukvalno kad hoću da kupim tepih ili lampu, zovem njega "e drugar, šalji mi link šta da kupim"....
Ali rezultat je sad da svako kad uđe u kuću prvi put, bude apsolutno oduševljen. A ništa nije bilo skupo... samo je fora odabrati pravu stvar i staviti na pravo mesto.

Ugaone garniture su za velike dnevne boravke ..za menje dnevne boravke nešto ovako..Da li ste skoro kupovali ugaone garniture ili neki dvosed i fotelje? Šta biste odabrali kada biste sada kupovali?
Za enterijer nemam mašte. U glavi sam već konstruisao metalne stepenice gore za galeriju i gelender za galeriju ali sve ostalo, raspored i nameštaj mi je u magli.Sa malo maste to mozes fantasticno da napravis
Sve zavisi sta se kome svidja.Da li ste skoro kupovali ugaone garniture ili neki dvosed i fotelje? Šta biste odabrali kada biste sada kupovali?
Sa interneta mozes dosta ideja kopirati.Za enterijer nemam mašte. U glavi sam već konstruisao metalne stepenice gore za galeriju i gelender za galeriju ali sve ostalo, raspored i nameštaj mi je u magli.
Trosed i fotelje, ugaona garnitura ako je konfiguracija terena takva da ne može drugačije.Da li ste skoro kupovali ugaone garniture ili neki dvosed i fotelje? Šta biste odabrali kada biste sada kupovali?