Namerno opijanje

Alkohol nikada nikome nije rešio bilo kakav problem.
Alkohol pomaže da pijan čovek na problem zaboravi,ili mu se učini manjim i manje važnim,
da bi sutradan,kada se otreznimo,problem izgledao još veći i kompleksniji.

Alkohol je,znači,šareni balon od sapunice......!
Stvara se iluzija nepostojanosti uzroka opijanja........

Poslednja izmena:
pa smisao pijenja jeste - napiti se
ja vala ne razumem kao to popiješ 2-3 pića
ili pij ili nemoj

i zašto se pijenje ili opijanje uvek vezuje za tugu, propast, besmisao života bla bla
ljudi piju prosto da bi se osećali lepo

Hteo sam da napišem elaborat na ovu temu, a onda sam video ovaj post i shvatio da nema potrebe. :D

Ako pijem, pijem da se napijem i to nema nikakve veze sa tim da bih pobegao od problema, nevolja, tuge, čemera... Vodio sam lep život do sada, bez nekih većih problema bogu hvala da kucnem u drvo, a napio sam se više puta... jer mi se sviđa osećaj.

Ako ću da pijem nešto samo da bih uživao u ukusu, uzeću gusti sok od breskve i jabuke gaddemnit.

Fak jea! :mrgreen:

Hteo sam da napišem elaborat na ovu temu, a onda sam video ovaj post i shvatio da nema potrebe. :D

Ako pijem, pijem da se napijem i to nema nikakve veze sa tim da bih pobegao od problema, nevolja, tuge, čemera... Vodio sam lep život do sada, bez nekih većih problema bogu hvala da kucnem u drvo, a napio sam se više puta... jer mi se sviđa osećaj.

Ako ću da pijem nešto samo da bih uživao u ukusu, uzeću gusti sok od breskve i jabuke gaddemnit.

Fak jea! :mrgreen:
Ma dobro, razumem ja to da piješ jer želiš da se napiješ, ali kada počneš to jako često da primenjuješ i plus ako znaš da si mnogo gadan kada se napiješ, a ipak se idalje opijaš, e to već ne razumem.

Kao što sam rekao - i sám sam se nekoliko puta do sada napio ono baš, ali ni jednom nisam napravio bilo kakav problem, niti sam od sebe pravio budalu (jednostavno počnem da zaplićem mnogo jezikom i samo se smejem nešto) i plus, te pijanke su se odvile u poprilično velikim razmacima (po nekoliko meseci). A i uvek je bio neki dobar povod za pijenje - nečiji rođendan, Nova godina, ekskurzija itd.

Meni najviše vožnja brani da popijem više od jednog-dva pića. Skoro uvek, kada izađem negde, ja vozim i zbog toga se uvek i ograničavam, ali mi uopšte ne pada teško da stanem posle, recimo, drugog piva.

Back