Избегавате да се мучите и тешко улазите у њега,тешко излазите а боле колена и треба се савити те зато бирате сигурна кола довољно висока.
Што је сигурно сигурно је,ове особе изгледају као да се озбиљно муче.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja biram samo ona sa jacim vratima, ulazak manje-vise, samo glavu cuvam da je ne cuknem, ali za izlazak mora da se oslonim na vrata, tako da izbegavam ona sportska koja se podizu na gore, u nebo, ko ce da ih dovati, visokoИзбегавате да се мучите и тешко улазите у њега,тешко излазите а боле колена и треба се савити те зато бирате
Ovo nije auto za milijunaše, već za pijane milijardere.
imaju sad i za radnicku klasu sa memorijom sedista, gurnes ga pozadi, i samo upadnes, pa stisnes dugme i privuce te tacno gde si ranije odlucio, ali je opet problem kod izlaska, nemaju sa katapultom da te izbace napolje... mada ko zna, sigurno imaju neka koja se rotiraju, samo te okrenu na levo u pravcu gde treba da izadjesOvo nije auto za milijunaše, već za pijane milijardere.
Ma mislim na 300 SL = auto za pijane milijardere.imaju sad i za radnicku klasu sa memorijom sedista, gurnes ga pozadi, i samo upadnes, pa stisnes dugme i privuce te tacno gde si ranije odlucio, ali je opet problem kod izlaska, nemaju sa katapultom da te izbace napolje... mada ko zna, sigurno imaju neka koja se rotiraju, samo te okrenu na levo u pravcu gde treba da izadjes
dobra stvar su i pragovi, kao stepenica, izbacis nju na struju, pa lepo, ali to kod grdosija, sportaskim ne trebaju
ma bezveze sam njega stavio, evo, ovaj je zgodan, a ne treba da se pridrzavas za vrata, samo se sjuris niz stepenice, ako se bojis da se strmeknes ima i drugih, samo nema pridrzavanja za vrata, sto je bila moja poentaMa mislim na 300 SL = auto za pijane milijardere.
Да ли тих 46 малих могу да се склопе у један велики, прави?za sada sam kupio Lamborghini 1:46
daće dobri Bog para i za 1:1
![]()
![]()
![]()
ja isto kada sam vozio disin 406 na pranje, ne secam da sam mu naso neku falinku, sta vise:Nema boljeg auta od Pežoa. Promenio sam ih više komada. Sada vozim neki 207 HDI 1.6 i prezadovoljan sam.![]()
Opel je za SrbinaNema boljeg auta od Pežoa. Promenio sam ih više komada. Sada vozim neki 207 HDI 1.6 i prezadovoljan sam.![]()
Živim u takvom delu grada gde su jaslice, obdanište, tri osnovne, nekoliko srednjih, gimnazija, fakulteti, bolnica, policija sve jedno do drugog zatim pozorište, restorani...Пошто не немаравам да се селим у неке крајеве где су улице уређене, а овде је ионако таква гужва да се са било чим већим тешко може паркирати макар и са свим камерама... Остајем на томе што имам, што зову "градски ауто".
Може да буде са бољом опремом или мотором и то је то.
Са станом и старом зградом без гараже, не може се више.
Eh još pamtim Moskvič karavana što je ćale vozio. Za lubenice idealan.Opel je za Srbina
Može za Grčku a može i za prase
O prevozu ogreva za zimu da ne pričamo
Baš se pokazao
Zar nisi napisao da bi bio lud ako kupiš kola s obzirom na lokaciju?za sada sam kupio Lamborghini 1:46
daće dobri Bog para i za 1:1
![]()
![]()
![]()
jel si ti čuo za ukras?Zar nisi napisao da bi bio lud ako kupiš kola s obzirom na lokaciju?
Čuo sam, ali tek to je bezvezno.jel si ti čuo za ukras?
onako da stoji ispred
da nervira komšije![]()
Prestige baćo, prestigeČuo sam, ali tek to je bezvezno.