Nakon svesrpskog sabora - pravac Turska!

Tihi - progledao:mrgreen:

Jerry Ropero 19.9.2008

ljudi moji koje smo mi biraci i srpski nacionalisti - ovce. mi se kao lozimo nesto , tucemo sa murijom za njih, a oni se razbise od para.

Toma 2 dana po demonstracijama ode u Tursku da ublazi neizreecivu tugu i bol zbog izrucenja Radovana , i to da je leci u hotelu sa 5 zvezdica uz ultra all inclusive aranzman , a mi ostajemo da budemo sto smo bili i juce.

Ponizeni i porazeni.

Tihi - progledao:mrgreen:

Jerry Ropero 19.9.2008

ljudi moji koje smo mi biraci i srpski nacionalisti - ovce. mi se kao lozimo nesto , tucemo sa murijom za njih, a oni se razbise od para.

Toma 2 dana po demonstracijama ode u Tursku da ublazi neizreecivu tugu i bol zbog izrucenja Radovana , i to da je leci u hotelu sa 5 zvezdica uz ultra all inclusive aranzman , a mi ostajemo da budemo sto smo bili i juce.

Ponizeni i porazeni.

Konacno je shvatio.
I priznao.

:mrgreen:
:rotf::super:

Čisto me zabole ćošak ko će od političara da provodi odmor. Meni je krivo sto posten svet ne moze da ode ni u banju, a ne na more. Doduse, posten sve obicno radi po dva posla i satire se od istog tako da nema vremena za takve "besmislice" kao sto su letovanja, zimovanja, odmori u inostranstvu i kojekuda

Back