- Poruka
- 89.615

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
p sta nije sex nista vise od slikanja skuvanog rucka
Pa ni u opštini više ne priznaju izjave dva svedoka i tu mora dokaz.
ovakvu temu možemo na ljisu otvoriti
fotografije nakon seksa <33
јоооој, како добра идеја!
јесте јесте али и да поред стоји папир са натписомкоји доказује аутентичностje l da da jeste <3
ne znam šta ste pomislili kad ste videli naslov, ali nije ni bitno..
zanima me u čemu je fora sa objavljivanjem slika po društvenim mrežama koje nedvosmisleno govore "upravo sam imao/la sex"?
a najgora takva varijanta mi je ono kad recimo tip spava, a riba ga slika u svom krevetu.. kao "vidi šta sam ulovila" ili šta.. ? stvarno ne razumem..![]()
zanima me u čemu je fora sa objavljivanjem slika po društvenim mrežama koje nedvosmisleno govore "upravo sam imao/la sex"?
a najgora takva varijanta mi je ono kad recimo tip spava, a riba ga slika u svom krevetu.. kao "vidi šta sam ulovila" ili šta.. ? stvarno ne razumem..![]()
ZAR I TO RADE????![]()
pa fejzbuk te za godinu dana podseti da si imo sex pre godinu dana, ko što te podseti na rođendane svih tvojih 2412 najbližih prijateljane znam šta ste pomislili kad ste videli naslov, ali nije ni bitno..
ne znam šta ste pomislili kad ste videli naslov, ali nije ni bitno..
Ebeš sliku nakon seksa, daj sliku "za vreme seksa".![]()