nakon sexa

osoba koja mi je bila motiv za ovu temu je počela da izbacuje i skrinšotove konverzacije sa tim svojim jebbačem.. tako da mislim da je dilema rešena- prsla je s mozgom, to je jedini razlog za takvo ponašanje..

zanima me u čemu je fora sa objavljivanjem slika po društvenim mrežama koje nedvosmisleno govore "upravo sam imao/la sex"?
a najgora takva varijanta mi je ono kad recimo tip spava, a riba ga slika u svom krevetu.. kao "vidi šta sam ulovila" ili šta.. ? stvarno ne razumem.. :neutral:

Za oba boldana slucaja psihologija kaze da je u pitanju bio los seks i totalno neiskustvo kada su seksualni odnosi u pitanju, Istrosenost i zadovoljstvo partnerom nakon dobrog seksa i nakon padanja adrenalina u zenama budi sebicnost i takvog muskarca nijedna iskusna i zadovoljena zena nece podeliti na drustvenim mrezama, cuvace ga za sebe.

Poslednja izmena:
:deda:
Vic s bradom, pretpostavljam da ga mnogi ne znaju iz prostog razloga što nisu bili rodjeni kad se pričao:
Posle brodoloma exkluzivne jahte isplivaju na obalu pustog ostrva samo Klaudija Šifer i Pera kuvar.
Naravno, Pera bi već prvo veče da kresne Klaudiju, ova ne da. Ne da ona mesec dana, ali na kraju popusti.
Sledećih mesec dana Pera u raju, a ni Klaudija se ne žali, naprotiv.
Medjutim, kako došao treći mesec Pera se nešto snuždio, sve mu manje do sexa. Klaudija se uzvrpoljila i počela da ga ispituje o čemu se radi i na kraju joj Pera prizna da mnogo pati što nema nijednog muškarca u blizini i da bi mu bilo mnogo drago da se Klaudija samo na kratko preruši u muškara.
Šta će ona jadna, s jedne strane zaljubljena i željna sexa, s druge strane uplašena da je zaglavila na pustom ostrvu sa gejom, preruši se ona jednog dana u muškarca i sedne pored Pere.
A Pera se ozari kad "ga" vide, pa će: "E burazeru, jel znaš da već više od mesec dana otresam svako veče Klaudiju Šifer, satirem je od qrca!"

Naravoučenije - ako se nisi pohvalio da si ebo, džaba ti trud, mogao si i da ga izonanišeš.
Nekad si mogao da se hvališ i da ti niko ne veruje, danas se stavljaju dokazi na internet.

- - - - - - - - - -

ZAR I TO RADE????:trlja:

Šta se dereš, uplaši me!
Naravno da rade, imaš valjda net.
I ne trljaj oči, navući ćeš konjuktivitis.

ne znam šta ste pomislili kad ste videli naslov, ali nije ni bitno..
zanima me u čemu je fora sa objavljivanjem slika po društvenim mrežama koje nedvosmisleno govore "upravo sam imao/la sex"?
a najgora takva varijanta mi je ono kad recimo tip spava, a riba ga slika u svom krevetu.. kao "vidi šta sam ulovila" ili šta.. ? stvarno ne razumem.. :neutral:
pa fejzbuk te za godinu dana podseti da si imo sex pre godinu dana, ko što te podseti na rođendane svih tvojih 2412 najbližih prijatelja :mrgreen:

ne znam šta ste pomislili kad ste videli naslov, ali nije ni bitno..

Ebeš sliku nakon seksa, daj sliku "za vreme seksa". z:mrgreen:

Back